• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken mi

mlkkksglll

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2015
63
16
88
29
Kızlar adetime 7 gün var
1 inde yumurtlama pik 3 ünde çatlama oldu değerlendirdik
Günler geçmiyor resmen bu sabah innovitanın strip testini yaptım duramadım bişey çıkmadı hafif kasık ağrılarım oluyor arada sadece bel ağrımda oluyor ama daha önce bel ameliyatı geçirdim onu çok takmıyorum açıkçası
Sizce erken dimi olma ihtimali var mı böyle negatif olup pozitif öğrenen oldu mu
Bu ay da olmazsa tekrar tüp bebek için gidicem 2 kere denemem olmuştu
Kendiliğinden olsun diye o kadar dua ediyorum ki o süreç yıpratıcı

Kızlar adetime 7 gün var
Günler geçmiyor resmen bu sabah innovitanın strip testini yaptım duramadım bişey çıkmadı hafif kasık ağrılarım oluyor arada sadece bel ağrımda oluyor ama daha önce bel ameliyatı geçirdim onu çok takmıyorum açıkçası
Sizce erken dimi olma ihtimali var mı böyle negatif olup pozitif öğrenen oldu mu
kuzucum çok erken evet. Ne zamandır deniyorsunuz?

Evleneli 3 yıl oldu evlendiğimizden beri yani eşim de varikosel var 2 kere tüp bebek denedik birinde tutmadı ikincisinde tuttu ama keseyi gördükten sonra ilerlemedi eşimde ameliyat oldu şükür değerleri arttı insan kendiliğinden olsun istiyor sürpriz olsun istiyor dayanamadım test yaptım aslında erken olduğunu da biliyorum ama duramadım işte

Evleneli 3 yıl oldu evlendiğimizden beri yani eşim de varikosel var 2 kere tüp bebek denedik birinde tutmadı ikincisinde tuttu ama keseyi gördükten sonra ilerlemedi eşimde ameliyat oldu şükür değerleri arttı insan kendiliğinden olsun istiyor sürpriz olsun istiyor dayanamadım test yaptım aslında erken olduğunu da biliyorum ama duramadım işte
sende bir problem var mı peki?
kaç yaşındasın?
Bence olur kendiliğinden biraz çıkar kafandan stres yapınca da olmuyor diyorlar

Ben 29 eşim 34
Ben de bir problem yok çok şükür
Aslında takmıyordum aylardır Ovulasyon takip etmiyordum bu ay testlerle takip edince umudum artmıştı
Olmazsa da sağlık olsun ne yapalım bir zamanı var o zaman gelince olacak inşallah

Kızlar adetime 7 gün var
Canım aynı gün yumurtlamamız 🤭 bende yaptım test erken olduğunu bile bile ama dayanamadım benimde negatif

Kızlar mide ağrısı belirti olabilir mi ağır bişey de yemiyorum diyet yapıyorum çünkü dün de oldu bugün de midem yanıyor kasılıyor gibi oluyor mide alttan vajenden makata doğru falan ağrı giriyor anlık adetime 6 gün kaldı dün yaptım test negatifti ama adetime de çok var çıkmayadabilir diye düşündüm

Çatlama dediğimiz şey kaç günde oluyor yumurtlama sonrası iki günde mi yoksa hemen mi yoksa ertesi gün mü kafam karıştı yumurtlama piki gördükten sonra test yapmadım çatladı mı çatlamadı mı diye:/

Back