Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Şuan 30 yaşındayım ama uzun süre tedavi oldum bende ve hamile kaldım şükür sonra değerlerim normale dönmüş şuan bir sıkıntım yok çok şükür ama sizin yaşlarınız normal sanki Türk kadınları ortalama bu yaşlarda giriyor zaten.
50 yaşına yaklaşmış biri erken menepoza girdiğini söylüyor. Erken menepoza zibilyon tane sebep varken ( sigara kullanımı, kalitesiz yaşam vs.) kaynanamınn kendi kendine psikolojik olarak yıpranmadan dolayı böyle bi teşhis koyması komik esasen. :) yanii böyle ilgi çekme yönte mi hala kullanılıyor olması şaşırttı.
50 yaşına yaklaşmış biri erken menepoza girdiğini söylüyor. Erken menepoza zibilyon tane sebep varken ( sigara kullanımı, kalitesiz yaşam vs.) kaynanamınn kendi kendine psikolojik olarak yıpranmadan dolayı böyle bi teşhis koyması komik esasen. :) yanii böyle ilgi çekme yönte mi hala kullanılıyor olması şaşırttı.