Erken menopozu yenen kadınlar buyrun bizlere umut olun!

Dilaarda

Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2013
13
24
18
İstanbul
Merhabalar,
Aranıza yeni katıldım aslında çok uzun bir süredir forumda yazılanları takip ediyor bir umut ışığı arıyordum hep kendime.artık ben de aranızda olmak ve sıkıntılarımı paylaşmak istedim. İnsan sıkıntılarına çözüm bulamayınca paylaşmak, umut ışığı aramak istiyor.
Nereden başlayacağımı bilemiyorum yazılanları okuyunca tek ben bu illetler savaşmıyorum dedim. Hepimizin adına üzülüyorum çünkü her sözden her yazılandan medet umuyoruz. Sonuç hüsran bile olsa yine bir gayret yolumuza devam etmek için var gücümüzle çabalıyoruz.

Benim hikayemde bir çok kadının yaşadıklarına aynı sadece bir fark var benim bir evladım var Allah uzun ömürler versin tüm evlatlarımıza ama bir yanım hep eksik. İkinci çocuğu düşünüyor musunuz sorusuna sessiz kaldıkta irdeliyorlar, derdini anlatınca vah sana bakışları arasında ezilmek sanırım sırtımda hep taşımak zorunda olduğum bir kambur.
Yaşım 24 bu illetler yaklaşık iki yıldır mücadele ediyorum. Gitmediğim doktor gitmediğim hastane kalmadı diyebilirim. Hem maddi hem manevi mücadelede yorulduğumu hissediyorum lakin bazen öyle yazılar okuyorum ki belki düzeltelebilirim diyorum.
Aslında kromozom ve amh testim gayet güzel yumurtalıklsrım deseniz doktorumun tabiriyle " harika' gel gelelim fse değerim 20.1 ve regli olamıyorum. Bu zamana kadar bir çok ilacı kullanmama rağmen Reglim hala inatla "bu ay beni" unut diyor.
Şimdi tek isteğim erken menopoz teşhisi konmuş ve bu Arş'ın hastalığı bitkisel ya da başka bir tedaviyle alt etmiş kadınların yaşadıklarını duymak ve deneyimlerini bizimle paylaşmalarını istiyorum. Lütfen bir umut ışığı yakın bize herşey inanmarlar başlıyor biliyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…