Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar regl gecikmesi nedeniyle doktra gittim 26 yaşındayım dün yapılan sonuçlar bugüne sarktı ve az önce menopoz olduğumu öğrendim ve çok kotuyum
cyclo progynova diye bir ilaç verdi. Anaannem 35mis menopoza girdiginde annemi tam bilmiyorum erken kaybettim onu. 3yıllık evliyim çocuk istemiyorduk kendimizi hazır hissetdediğimiz için şimdi o kadar pişmanım ki.Geçmiş olsun cnm üzülme. Bence başka bir doktora daha görün. Mutlaka yapılacak bir şey vardır. Ne önerdiler? Benim arkadaşımın annesi ama sanırım senin kadar değil 35 yaşlarındayken erken menapoza girmişti ve ilaç tedavisi görüyordu diye hatırlıyorum..Yani ilaç tedavisi ile çözülebileceğini düşünüyorum..
Geçmiş olsun cnm üzülme. Bence başka bir doktora daha görün. Mutlaka yapılacak bir şey vardır. Ne önerdiler? Benim arkadaşımın annesi ama sanırım senin kadar değil 35 yaşlarındayken erken menapoza girmişti ve ilaç tedavisi görüyordu diye hatırlıyorum..Yani ilaç tedavisi ile çözülebileceğini düşünüyorum..
teşekkür ederim arkadaşım atlatirim inşallahhttp://www.kadinlarkulubu.com/infertilite-kisirlik/671438-erken-menopoza-girenler.html#post33093976 bak burdada erken menopoz olup tedaviyle iyileşenler var istersen incele iletişime geç o arkadaşlarla çok geçmiş olsun canım
ne diyecegimi bilemedim umutlandirdi cümlelerin. Çok teşekkür ederim.İnşallah atlatırsın cnm ya.. Ve atlatır atlatmaz bebek düşün bence, madem böyle bir risk var, daha fazla erteleme..Herşeyi zamanında yaşamak gerek, annelik de gençken yaşanmalı..Ama biz kadınlar belki kariyerimiz için, belki evliliğimizin tadını çıkaralım düşüncesiyle ya da korktuğumuz için erteleyip durabiliyoruz..Üzme kendini, güzelce tedavini ol, atlatacaksın ben inanıyorum hatta bir gün bebek haberiyle gelirsin buraya inşallah, bu da senin başarı öykün olur ne dersin?![]()