Merhaba arkadaşlar...Bundan tam bir yıl önce erken menapoz teşhisiyle tanıştım yaşım 32 ve bekardım..Ogünlerimi bu başlıgı açıpta okuyan tüm arkadaşlarım çok iyi anlar..Ben bu haberi aaldıgımda nişanlıydım..Küçük bir şehirde oturdugum için Ankara ve izmirde doktorlara gittim prof ve doçdi.ben içinizdekilerin en umutsuzuydum çünki bnmki geçici bir durum değil genetik oldgu söylendi..FSH 52 E2 ise 20 lerde idi..Bana tüp bebek şansı bile vermediler boşa para harcarsın dediler..Tüp bebek vs düşünmek için zaten çok erkendi çünkii ben daha evlenmemiştim bile..
Nese arkadaşlar Haziran ayında evlendim..SOn bir yıl boyunca kullandıgım tek ilaç CYLO idi oda düzenli adet göreyimde kendime teselli olsun diye idi..Bunun dışında 6 ay hiç ara vermeden hayıt tohumu ve balını kullandım..bunu dışında kullandıgım hiç bişi yok..
Benim bir şansızlıgımda eşiminde önce varkosel ,sonra hidrosel ameliyatı geçirmiş olması ve son ameliyatında doktor ona çocuk için pek şans tanımamıştı..
Bugun tarih 27 eylül evliliğimin 4. ayı dolmadı henüz ve ben hamileyim hemde en dogaal yollardan..
İnancınızı kırmayın.Yüce rabbimin öle mucizeleri varki..Bende bunlardan biriyim.....
Allah hepimizin yardımcısı olsun...
Nese arkadaşlar Haziran ayında evlendim..SOn bir yıl boyunca kullandıgım tek ilaç CYLO idi oda düzenli adet göreyimde kendime teselli olsun diye idi..Bunun dışında 6 ay hiç ara vermeden hayıt tohumu ve balını kullandım..bunu dışında kullandıgım hiç bişi yok..
Benim bir şansızlıgımda eşiminde önce varkosel ,sonra hidrosel ameliyatı geçirmiş olması ve son ameliyatında doktor ona çocuk için pek şans tanımamıştı..
Bugun tarih 27 eylül evliliğimin 4. ayı dolmadı henüz ve ben hamileyim hemde en dogaal yollardan..
İnancınızı kırmayın.Yüce rabbimin öle mucizeleri varki..Bende bunlardan biriyim.....
Allah hepimizin yardımcısı olsun...