merhaba lütfen benim durumda olan varsa fikir paylaşımında bulunsun buna çok ihtiyacım var. 16 haziran 2016 da suyumun aniden gelmesiyle 17 haftalık bebişimi kaybettim. o ana kadar hiç sorunum yoktu. güneydoğudayım bulunduğum yerde sağlık sektörü vasat malesef. suyum gelmeden önce 2 gün ağrı sancı kasılma yaşadım. doktorum gebelikte normal olduğunu söylemişti. doktor ihmalinden bile şüpheleniyorum artık. sürekli erken doğum sebeplerini araştırıyorum kafayı yicem. 31 yaşında olmam beni strese sokuyor. üstelik gebeliğimde 3 cm ve 1 cm boyutunda rahim duvarı dışında miyomum vardı. başka doktora göründüm ağrı ve sancıları miyoma bağladı. kendi doktorum ise bana dikiş atılması gerektiğini söyledi. ayak üstü rahim ağzı yetmezliği teşhisi koydu anlayacağınız. bu teşhis bu kadar kolay yapılabilir mi gebeliğimde vajinal ultrasondan her türlü riskin kontrol edilmesi gerekmezmiydi? erken doğum yapanlar sebeplerini öğrendi mi benimle paylaşırsanız çok sevincem. bebeğimi kaybetmeme çok üzüldüm çünkü. tekrar aynını yaşamaktan korkuyorum. bu 2. gebeliğimde. ilkinde kimyasal gebelik yaşamıştım. riskli gebelik kategorisine girdiğimin farkındayım. bu nedenle mardinde yada adanada başına benzer durum gelmiş arkadaşlardan doktor tavsiyesi isteyeceğim.