erken kasılmalar için endol fitil kullananlar

biyolog_nil

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2009
231
46
38
arkadaşlar merhaba;
3-4 gündür karnımda,kasıklarımda gerginlik,şiddetli ağrı ve kasılmalar hissediyorum.henüz 19 haftalık hamileyim.önce geçer diye bekledim ama geçmeyince doktora gittik.doktor idrar enfeksiyonunda şüphelendi.temiz çıktı.sonra nst ye girdim ve rahim kasılmalarının şiddetine baktık.usg de rahim dışında 2 tane miyom var.büyük ihtimal miyom dejenerasyonu dedi.2 gün kullanmam için endol fitil verdi sabah akşam.bu ilacı aldığımdan beri çok şükür kasılmada yok karın ağrısıda yok.ama sonrasında yine tekrarlar mı bilmiyorum.benim gibi kasılmaları olup ta bu ilacı kullanan varmı.bıraktığınzda tekrar başlıyormu ?
aynı durumları yaşayan varsa paylaşırsanız sevinirim.

arkadaşlar merhaba;
3-4 gündür karnımda,kasıklarımda gerginlik,şiddetli ağrı ve kasılmalar hissediyorum.henüz 19 haftalık hamileyim.önce geçer diye bekledim ama geçmeyince doktora gittik.doktor idrar enfeksiyonunda şüphelendi.temiz çıktı.sonra nst ye girdim ve rahim kasılmalarının şiddetine baktık.usg de rahim dışında 2 tane miyom var.büyük ihtimal miyom dejenerasyonu dedi.2 gün kullanmam için endol fitil verdi sabah akşam.bu ilacı aldığımdan beri çok şükür kasılmada yok karın ağrısıda yok.ama sonrasında yine tekrarlar mı bilmiyorum.benim gibi kasılmaları olup ta bu ilacı kullanan varmı.bıraktığınzda tekrar başlıyormu ?
aynı durumları yaşayan varsa paylaşırsanız sevinirim.​
Selam bende 24 haftalık hamileyim ve 22. Haftamdan beri endol ve adalat kullanıyorum. Hastanede falanda yattım. 9 cm miyomum var bu yüzden erken doğum tehdidim var. Bırakınca şimdilik tekrarlamıyo ben sadece gece yatarken endol kullanıyorum. Ama tamamen geçmiyo. İnşallah hayırlısıyla ve saglıkla bebeklerimize kavuşuruz.

bendede kasık ağrısı var sağ bacağıma vuruyor bazen basınç gibi sanki gaz sancısına benzer bişey anlayamadım bunun gibimi oluyor bu kasılma ağrılarınız..

bendede kasık ağrısı var sağ bacağıma vuruyor bazen basınç gibi sanki gaz sancısına benzer bişey anlayamadım bunun gibimi oluyor bu kasılma ağrılarınız..

yok gaz sancısı gibi değil.bnm ki baya rahim kasılmaları gibiydi.NST 'ye girdim.doktorda hemen kasılmaları durdurmk için ilaç verdi.şimdi yok çok şükür.sebebi miyomlardanmış.

yok gaz sancısı gibi değil.bnm ki baya rahim kasılmaları gibiydi.NST 'ye girdim.doktorda hemen kasılmaları durdurmk için ilaç verdi.şimdi yok çok şükür.sebebi miyomlardanmış.
anladım cnm. benim geçti o ağrılar allaha şükür şimdilik bazen kramp gibi oluyor oda rahim büyümesidir diyorum..

anladım cnm. benim geçti o ağrılar allaha şükür şimdilik bazen kramp gibi oluyor oda rahim büyümesidir diyorum..

ara ara bende de oluyor.ama o önceki kasılmalar yok çok şükür.Hafif bel ağrılarım var oluyor çok ayakta kaldığımda.Oda sanırım kilo aldığım için yda seninde dediğin gibi rahim büyümesinden olabilir.

bugün kontrolüm vardı tekrar sancılarım oldu o günden sonra bahsettim bugün ağrılardan rahim büyüyüp bebek yerleştiği için birazda aşağıda olduğu için normalmiş özellikle yemek yedikten sonra midenin dolması ile baskı daha çok artıyordu dinlenmekle geçirceğiz dedi şimdilik bi aksilik yokmuş içim rahatladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…