Erken kan testi sonucu hüsran..

Heveslebekleyen

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2013
845
721
123
Hanımlar merhaba.. Erken test yaptırdım şimdi de aklım karıstı.. 20.gün yumurtlamam gerçekleşti. Yumurtlamadan sonraki 8.gündeyim. Daha önce yaşamadığım koyu bi akıntı oldu öğlene doğru. Bundan önceki 2günde de hafif akıntı vardı kahverengi-kırmızı arası. Bugun daha yogundu, bende heyecanlandım yerleşme kanamasıdır diye öğle arası fırladım bi laboratuvara gidip kan verdim. Azonce negatif cevabını aldım. Sizce ümit varmıdır, daha önce hic boyle bi lekelenme yaşamamıştım. 6gün kala çıkmama ihtîmali varmıdır? lütfen bi akıl verin..

ben aşılamamn 15. günündeym senin kdar cesaretm yok adetime 4 gün var ama gidemiyorm bi türlü kana ,soruna gelince bazı tanıdıklarmda çıkmamş şöyle ki 5 idrar 1 kan testi kadın hala regli olmu yo 1 ay geçince ultrasona minik kalp atışı inş senin de öyle olur canm

Insallah canım.. Doktor bi arkadasımı aradım oda yerleşme kanaması da olabilir vücut kendini adete hazırlıyo da olabilir dedi. Test icin erken dedi. Sol kasığımda batma devam ediyo, beklemekten baska çarem yok umarım test icin erkendir de hatalı çıkmıştır.. Beklemek zor ama bekle arkadasım şuanki ruh halim sabahki durumumdan iyi degil, umut etmek güzel yinede

merhaba arkadasım bırsey sorucam bel agrısı kasık agrısı vs gıbı bırseyler sende var mı.... ben aralık ayında klomen tedavısıne basladım adetıme daha 8 gun var ama yumurtlama gunumden bu yana kasık agrım bel agrım var göğüslerımde sankı cok hafıf sıstıler yada ben oyle zannedıyorum.... bende cok ıstıyorum ama her ay husrana ugradıgım ıcın umutlanmak ıstemıyorum. ınsaALLAH senınkısı gebelık belırtısıdır

Sol kasığımda devamlı bir saplanma hissediyorum ama gögüs hassasiyetim yok. Bukadar koyu yoğun lekelenmeyi daha once hic yaşamamıştım onun için cok heyecan yaptım bianda.. Sonra da negatifi aldım
Vücut ısımı düzenli ölçüyorum hala yüksek, kasıkta batma ve busabah olan akıntı var elimde umut edebilecek. Ama biyandan da 6gün kala hamilelik olsa kanda çıkardı düşükte olsa diye düşünüyorum..
Senin de az kalmıs öğrenmene inşallah hayırlı haberleri alırsın

merhaba canım kan testi için erken olmuş bende gebelik olmayan hüsranlardanım sürekli okuyorum herşeyi bazen kan testinde bile çıkmıyor gebelikte benim doktorum şunu söyledi bazı gebelikler adetten 15 20 gün sonra kana düşenler varmış yani kana gebelik geç düşebiliyormuş umarım hamilesindir umudunu yitirme canım

Canim bence erken daha benim arkadasim adeti gectigi halde kaninda cok kucuk oranda belli oldu bebegi doktor hatta acele ettin demisti 3-4 haftalik hamileymis ozaman.. Seninki belki daha okadarlik bile degildir eger varsa ki insallah vardir gobusunde haberini bekliyoruz

Sizlerin söyledikleriyle umudumu kaybetmeden beklemeye devam ettim ama dün ateşim 36.8di bu sabah 36.2 ye düştü..adetime 3gün var.. Muhtemelen adet olucam kızlar, bu ay da böylece gitti

kızlar ya bugün 21.günüm ve sol kasığımda yum.günündeki gibi batma oluyor az öncede afedersiniz wcye gittiğimde yumurta akı gibi gelen akıntı geldi yoğun bir şekilde acaba benim bugün yumurtam çatlamış olabilirmi?(yum günümde bu akıntıdan gelmemişti kuruydum)

Âmin canım insallah hepimiz en kısa zamanda mutlu haberleri alırız..Sizlerde durum nedir, bat ne zaman ne kadardır ugrasıyorsunuz. Ben Haziran'da biraktım ilacı, Ekim'de düzene girdim anca, bu 4. Adetim olucak yani deneyipte hüsranla sonuçlanan

Normal yumurtlama günün nezamandı? Ovulasyon testi ya da ateş ölçme gibi şeyler yapıyomusun?
Benim yumurtlama günüm adetimin 20. Günü

Canim bende adet gunumden 5 gun once kan testi yaptirdim. Testin sonucunu goren ebe hamile degilsin eger olsaydin en az 5 olurdu dedi. Yikildim. Cok uzuldum. Ama adet gunum gecikmez hic bu gune kadar. İki gun gecikince tekrar test yaptim sonuc 100lerde bi degerdi. Bu seferde ebe bana dusuk riski var cok dusuk bu deger dedi. Hicte degerimin dusuk olmasindan kaynaklanan bi dusuk riskim yokmus. İnanmican millete. Adet tarihin gecsin yaptir testini.
Ama zaten hamile oldugunu hissediyosun. Yani herkeste aynimi bilmiyorum ama benim karnim adet gunumun 5gun oncesi tas gibiydi. O gunden beri hala tas gibi. Bendeki en buyuk belirti.

Normal yumurtlama günün nezamandı? Ovulasyon testi ya da ateş ölçme gibi şeyler yapıyomusun?
Benim yumurtlama günüm adetimin 20. Günü

normalde 16.günü filan olur yumurtlama 32.gündede adet olurum,fakat son adetim 35 günde oldu bu ay acaba diyorum yumurtlamamdamı sarktı ki 21.güne olabilirmi?çünkü 16.(yum.günümde)ne akıntı oldu nede kasık ağrısı

Benim bat 9u, ama ısım baya düştü, bu ay pas yani.. Senin adına cok sevindim, sağlıklı sıhhatlı kucağına almayı nasip etsin Allah..

Geçen ay 35.günde olduysan bu ayda olma ihtimalin var demek, yumurtlama akıntını da hissettin madem boş geçirme sakın, mutlu haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…