- 22 Aralık 2021
- 2.046
- 2.717
- 83
- Konu Sahibi Damdakiperi
-
O kadar kahve tüketimiyle uyuyamamanız normal değil mi? Yoğun kahve tüketimi ve düzensiz uyku saatleri kalp krizi tetikleyicisi.Sessizlik,huzur bu saatlerde gibi bende şuan bugünün 4. kahvesini içiyorum sabah namazı ile uyuduğum oluyor çoğunlukla.
Ama bir şey keşfettim YouTube dan yağmur rüzgar ateş sesi açıp şıp diye uyuyorum bakalım bu 4. Kahve sonrası 5 olmadan uyur muyum?
Aynen uyumak için içiyor gibi yazmış bi de, ilginç. 5. olmadan uyur muyum falanO kadar kahve tüketimiyle uyuyamamanız normal değil mi? Yoğun kahve tüketimi ve düzensiz uyku saatleri kalp krizi tetikleyicisi.
Tavsiye veriyorumArkadaşlar merhaba,
Uzun yıllar süren çalışma hayatımin sonunda nihayet evdeyim. Günü verimli kullanabilmek ve bunun için de erken kalkabilmek istiyorum, ama ne mümkün ki kalkamıyorum. Çok denedim ancak olmuyor, bir de üşengecim, ev işlerine akşama doğru ancak başlıyorum, bunları nasıl kırabilirim, öneriniz varsa rica ediyorum
HahhaahTavsiye veriyorumbebek yapın
Zaten hiç uyutmuyor gibi bir şey sabah ezanı ile güne başlarsın
Ben Gülşen şarkısı gibi oldum bugün yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz şarhoş gibiyimHahhaahBen bugün 5.30dan beri ayaktayım mesela
Erken yatsam da kalkamıyorumSaat şu an sabaha karşı 3. Bu saatte yatarsanız tabi geç kalkarsınız. Erken yatın. Saat 11de yatakta olun
Sabah 8 e alarm kurun.
Erken uyumakla ilgili sorunum yok 10"da yatayım uyurum, sorunum kalkamamakBir gün hiç uyumayın ertesi akşam erkenden uyursunuz bi de alarm kurun sabah 7-8e o şekilde başlayın. Üşengeçlik için de evi temiz düzenli olanlara bakın imrenin
Ah çok geçTavsiye veriyorumbebek yapın
Zaten hiç uyutmuyor gibi bir şey sabah ezanı ile güne başlarsın
Aynen.. uykumu alamazsam bitiğim o gün, rakı masasından kalkmış gibi dolanıyorum tüm günAhha ben. Çocuklar olmasa ben erken yatarsın ama erken yatamiyorum. Uyumazsam dinç olamıyorum. Usengecligi de kronometre tutarak biraz aşmaya başladım. 20 dakika geri sayım başlatıyorum. Alarm ötmeden işi bırakmıyorum. Bazen moduma göre yarım saat veya bir saat geri sayım başlatıyorum.
Uzun bir çalışma hayatından sonra biraz uyumak normal değil mi ? Her gün 30 dk öne çekerek başlayın bir anda 6-7 de kalkmayın. 10 ile başlayın yavaş yavaş öne çekin.Arkadaşlar merhaba,
Uzun yıllar süren çalışma hayatımin sonunda nihayet evdeyim. Günü verimli kullanabilmek ve bunun için de erken kalkabilmek istiyorum, ama ne mümkün ki kalkamıyorum. Çok denedim ancak olmuyor, bir de üşengecim, ev işlerine akşama doğru ancak başlıyorum, bunları nasıl kırabilirim, öneriniz varsa rica ediyorum
9-10 gibi deneyeceğim, en azından haftanın 3-4 günüUzun bir çalışma hayatından sonra biraz uyumak normal değil mi ? Her gün 30 dk öne çekerek başlayın bir anda 6-7 de kalkmayın. 10 ile başlayın yavaş yavaş öne çekin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?