Gebeliğe Hazırlık Erken idrar testi yapıpta, atmaya kıyamayan; belki ikinci çizgiyi görürüm umuduyla saat başı bakan

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

BONCUK23

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2013
950
672
103
Ankara
Slm kızlar bat tarihim 29 Mayıs yani 6 gün var daha ve ben Dayanamayıp bu erken gebelik testlerinden aldım sabah ilk idrarımla yaptım. Kalın bir tek çizgi var. Dolaba kaldırdım ve tabi gidip gelip banyo dolabında baktım gün boyu. Gözlerim acaba çizgiyi üretiyor mu görmek istediğim için mi görüyorum bilmiyorum ama; uzaklarda, derinlerdeee :) hayali bir çizgi var gibi de sanki. Evirip çeviriyorum o tarafa bu tarafa tutuyorum... Sizler de durum nasıl, benim gibi paronayak Olanınız, illa o çizgiyi olduranınız var mı :) bugün kaç kez bakmışımdır inanın

Daha 3 gün önce yaptım bat tarihimde 28 di test yaptım bende direk silik çizgi çıkmıştı inanamamıştım sonrasında ertesi günü 4 tanr daha silik çizgi :) şuan 3+3 üz değerim 38 çıktı sende vakit kaybetme git bence öğren icin rahatlasın ona göre davran saniyesinde sigarayı bıraktım hemen dinlenmeye aldım kendimi çünkü çok önemli riskli zamanlar :)

Daha 3 gün önce yaptım bat tarihimde 28 di test yaptım bende direk silik çizgi çıkmıştı inanamamıştım sonrasında ertesi günü 4 tanr daha silik çizgi :) şuan 3+3 üz değerim 38 çıktı sende vakit kaybetme git bence öğren icin rahatlasın ona göre davran saniyesinde sigarayı bıraktım hemen dinlenmeye aldım kendimi çünkü çok önemli riskli zamanlar :)
Ne kadar güzel canım Rabbim bı Süreci güzel bir şekilde tamamlamanı ve yavrunu sağlıcakla kucağına Almanı nasip etsin inşallah. Benim 6 gün var bata . O yüzden hayali derinlerdeki çizgi de zaten tam anlamıyla tatmin etmedi de beni. Beklemek istedim bat tarihini . Bakalım inşalah darısı bizlerin başına

Ne kadar güzel canım Rabbim bı Süreci güzel bir şekilde tamamlamanı ve yavrunu sağlıcakla kucağına Almanı nasip etsin inşallah. Benim 6 gün var bata . O yüzden hayali derinlerdeki çizgi de zaten tam anlamıyla tatmin etmedi de beni. Beklemek istedim bat tarihini . Bakalım inşalah darısı bizlerin başına

Ben varım ben geçen ay iki defa o cizGiyi göreceğim diye yapmadığım sebeklik kalmadı en son kırdım içindeki kağıda telefonun ışığını yan
n taraftan tuttum çok derinlrde çizgi gördüm lakin sonucum degismedi:)) benimde 6 günüm var ama çatlatma iğnesi yapıldı bugün 8. Gün. Şeytan durtuyor yarın kalk bı test yap diyor ağzının ortasına vurup şeytani susturasim geliyor. Pozitif çıksa iğnenin etkisi diyeceğim negetif çıksa daha adetine var çok erken diyeceğim

Ben varım ben geçen ay iki defa o cizGiyi göreceğim diye yapmadığım sebeklik kalmadı en son kırdım içindeki kağıda telefonun ışığını yan
n taraftan tuttum çok derinlrde çizgi gördüm lakin sonucum degismedi:)) benimde 6 günüm var ama çatlatma iğnesi yapıldı bugün 8. Gün. Şeytan durtuyor yarın kalk bı test yap diyor ağzının ortasına vurup şeytani susturasim geliyor. Pozitif çıksa iğnenin etkisi diyeceğim negetif çıksa daha adetine var çok erken diyeceğim
:) çok hoşsun.. Demek benden daha ısrarcımışsınız. O zaman benimde gördüğüm o ikinci çizginin normal yeridir. Bakalım 5 gün daha beklicem test için

İNŞALLAH ALLAHIM SAĞLIKLI EVLAT NASİP ETSİN de 3 gün sonra filan tekrar yapsana belki benim ki gibi olur belki hemen cıkar o zaman da kan testi verirsin

Ahahahhaha eczanedekiler artık içeri girince abla testmi diye soruyorlar dı ahahahah :D

Eklentiler

• 614AA6ED-43A1-433B-80F2-B558C1C651BA.jpeg
    614AA6ED-43A1-433B-80F2-B558C1C651BA.jpeg
    20,4 KB · Görüntüleme: 239
Bugün iğne olduğum günü sayarsak 10. Gün test yaptım çok çok zorlamayla görülen ikinci çizgi var ama çok hayal gibi

Kızlar bende bu gece 3:00 de yaptım başta silik tinaon hali bu sizce varmı gebelik çok merak ediyorum 23 mayıs da adet olmam gerekiyordu olmadım hala
https://files.fm/u/wfwqz5yw
Bence hamilesin canım seninki bariz belli belkide daha yeni seninki bence gidip kan testi yaptır ona göre önlemini al adetinde geçmiş hemde veyatta bi test daha yap oda silik çıkarsa vakit kaybetme

Back