Bebek Beslenmesi erken hareketlenmeee ???

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

sevdicicegim

ANNEYİM MUTLUYUM :)
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2009
475
89
643
39
İstanbul
yaa burası yerimi bilmiyorum ama nerde açacağımı bilemedim konuyu:kedi:
benim oğlum 7 aylık emekliyo ve biyerlerden tuttnarak kalkmaya çalışıyo beşiğinde yarım bacaklarının üstünde tutnarak kalkmış görüyorum bazen bana çok erken geliyo bu kadar hareketlilik ilk bebeğim şaşıp kaldımeyvahedigeldismile
7 aylık bi bebekte bu hareketlilik emekleme yavaş yavaş ayaklanma normalmi acaba?bu konuda bi bilgisi yada yaşayan varsa yardımcı olabilrimisiniz kızlar banadaaaa :1hug:

demek ki erkenden gelişmiş. bu tür gelişimler bireyseldir ve farklılık gösterir. bir sorun olduğunu sanmam. hatta sevinmelisin bence. Allah nazarlardan korusun bebeğini. aman dikkat et!

benimde kızım 6,5 aylık emeklemeye başladı tamamen. şimdi 8 aylık olucaz ve koktuk yada neresi gelirse tırmanıp sıralamaya başladık. erken mi dersen bencede kişiden kişiye değişir . her bebeği kıyaslamamak lazım. sen oğlanın hareketlerinin tadını çıkar ve çoook dikkat et ben 1 dakka bile gözümün önünden ayıramıyorum artık benim cadıyı:)

ne bileyim çok erken geliyo bana birden endişey kapıldım açıkcası herkes bişeyler söylüyor.bazıları normal değil erken diyo bazıları ee yavaş yavaş bence normal diyo açıkcası benimde kafam karıştı:bbo::bbo:

normal değil diyenlerede ne diyeceğimi bilemedim.ne olmuş yani ne güzel maşallah.ilaç verip unutmasınımı sağlıcaz.boşver canım sen.maşallah de oğluna.eğlenin beraber tadını çıkarın.

canım benim oğlum tam 6,5aylık.6.ayın sonlarına doğru sürünerek hrşeye ulaşmaya başladı.şimdi emekliyo.tam emekleme değil ama heryere gidiyo.çiçeklerimi mahvetti.ayrıca iki gündür tv ünitesine tutunarak ayağa kalkıyo resmen.sonra uydu alıcısına vuruyo pat pat :) hatta bugün koltuğa yanıma tırmanıp ayağa kalktı yine.evet bunlar erken sanırım ama her bebeiğin gelişimi farklı.bacaklarının eğri olabileceğini duymuştum ama kemikle4 gelişmemiş olsa ayağada kalkamaz sanırım.inşallah bi sorun olmaz...

Arkadaşlar hepinizin bebeklerine maşallah

Benim de ablamın kızı 7 aylıkken bir yerlere tutunup ayağa kalkmaya başlamıştı. O zaman doktor şimdilik izin vermeyin, kendisi kalksa bile oturtun çünkü henüz omurgası ağırlık taşımaya hazır değil demişti.
8. ay bitene kadar her kalktığında zor bela oturtmuştuk :) Zaten 9 aylıkken yürümüştü.

Bu nedenle gene de doktorlarınızdan bir fikir alın bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…