• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken hamililek belirtileri?

Esen61

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2015
116
43
73
39
Arkadaşlar benim regli olmama on gün var ve yumurtlma döneminde eşimle birliktelik oldu doktorun tavsiyesiyle bugünde sabah sol yumurtalıgımda batma ve bacam ağrılarıyla uyandım gögüslerim şiş ama reglime 10 gün var acaba hamilemiyim? Ve bunu erken öğrenebilirmiyim yardımcı olurmusunuz?????

Benmde sag yumurtaligimda kis var diye yasmin verdi dr.um.10gun kullandm etkileri agir olunca biraktim ancak bugun 13gundur kanama filan olmadi.dun test yaptirdm kanda ve alttan ultrasonda negatif deyip dr. tarlusal verdi.son adet gunum 20siydi bu ay 18-19 gibi olma gunlerim.sokturucuyu icmek istemiyorum siz ne tavsiye edersiniz.....

Benmde sag yumurtaligimda kis var diye yasmin verdi dr.um.10gun kullandm etkileri agir olunca biraktim ancak bugun 13gundur kanama filan olmadi.dun test yaptirdm kanda ve alttan ultrasonda negatif deyip dr. tarlusal verdi.son adet gunum 20siydi bu ay 18-19 gibi olma gunlerim.sokturucuyu icmek istemiyorum siz ne tavsiye edersiniz..

Benimde sol yumurtalığımda 4cm kist vardı ama 2 ayda doktorun temizledi hormon ilacı verdi 21 gün kullanılan oda östrojen bazlı bir hormon ilacıydı ve 2 ay sonra yumurtalıklarım tertemiz oldu şimdi hamile kalmaya çalısıyorum hatta 10 gün var reglime ama değişik belirtiler var bende anlamaya calısıyorum bence en kesin cozum doktor bende cok doktor gezdim ama iyisini bulmak inan önemli bu konularda...

Bu arada söktürücü tavsiye etmem kendi kendine yapılan her tedavi iyi değildir çünkü bit doktor tavsiyesi en iyisi bence kişisel fikrim ;)

Arkadaşlar benim regli olmama on gün var ve yumurtlma döneminde eşimle birliktelik oldu doktorun tavsiyesiyle bugünde sabah sol yumurtalıgımda batma ve bacam ağrılarıyla uyandım gögüslerim şiş ama reglime 10 gün var acaba hamilemiyim? Ve bunu erken öğrenebilirmiyim yardımcı olurmusunuz?????
Benimde 10 gün var canım :) bende heyecan yaptım ,belirti arıyorum kendimde..bugün bi ara regl olacakmışım gibi belim ağrıdı.bırazcık ama azıcık akıntım var.belkide psikolojik bilmiyorum..göğüslerim şiş değil zaten küçücük göğüslerim var :)) sende başka belirti var mı?

Canm sokturucuyu( tarlusal )dr verdi ama bnde kullanmak istemiyorum

Benimde 10 gün var canım :) bende heyecan yaptım ,belirti arıyorum kendimde..bugün bi ara regl olacakmışım gibi belim ağrıdı.bırazcık ama azıcık akıntım var.belkide psikolojik bilmiyorum..göğüslerim şiş değil zaten küçücük göğüslerim var :)) sende başka belirti var mı?

Desene nasıl sabredicez bilmiyoruz:))ben biraz sabırsız bir insanımda:))bende sık idrara cıkma var cok terleme var göbeğim kasıklarım sanki aşşağıda duruyomuş hissi şişkinlik hissi var ve bugün kasıklarım batmalar var ;))acaba erken nasıl öğrenebiliriz heycandan ölücem:)))

Desene nasıl sabredicez bilmiyoruz:))ben biraz sabırsız bir insanımda:))bende sık idrara cıkma var cok terleme var göbeğim kasıklarım sanki aşşağıda duruyomuş hissi şişkinlik hissi var ve bugün kasıklarım batmalar var :KK66:)acaba erken nasıl öğrenebiliriz heycandan ölücem:)))
sende bariz belirtiler var cnm..dünde benim biraz kasıklarım ağrdı.üşüttümmü acaba dedim? çokta kendımı kaptırmak istemiyorum sonu hüsran oluyor :( bi sabırsızda benim nasıl gecıcek bu 10 gün ;)

sende bariz belirtiler var cnm..dünde benim biraz kasıklarım ağrdı.üşüttümmü acaba dedim? çokta kendımı kaptırmak istemiyorum sonu hüsran oluyor :KK43: bi sabırsızda benim nasıl gecıcek bu 10 gün :KK66:

Aslında varda belirti dediğin gibi acaba bendemi üşüttüm bende kaptırmak istemiyorum kendimi ama meraktanda ölücem:)) bilen biri varsa yazsa aslında regliden 10 gün önce öğrenilirmi diye ???

Regliyi bekleyin arkadaşlar 5 gün öncesine kadar kanda çıkıyor ama kimyasal ise sonu kötü oluyor o psikoloji çok ağır yinede siz bilirsiniz bu ay çift çizgiyi görünce bi tuhaf oldum çok garipti ama 2 gün sonra adet oldum sabit edin o hissi yaşamaktansa acabamı daha zevkli geliyor inanin

Regliyi bekleyin arkadaşlar 5 gün öncesine kadar kanda çıkıyor ama kimyasal ise sonu kötü oluyor o psikoloji çok ağır yinede siz bilirsiniz bu ay çift çizgiyi görünce bi tuhaf oldum çok garipti ama 2 gün sonra adet oldum sabit edin o hissi yaşamaktansa acabamı daha zevkli geliyor inanin

Valla ben bekliyorum adet günümü bakalım olmassa bir sonraki ay devam denemeye ama teşekküt ederim verdiğin bilgi için eğer bu ay olmassa diğer ay ovulasyon testi almayı düşünüyorum bakalım inşallah seninde istediğin gibi olur canım ;)

Bence bi doktora git daha iyi zaman kaygıda olmaz her geçen ay kaygıda büyüyor çünkü stres basıyor ona göre bi plan çiz

bu o n gün bekleme süresinde ilişki yaşamak uygun mu benim oldu . da sonrasında pempe küçük akıntı gördüm . sonra gitmişti. ilişki olacak gebeliğe engel mi ?

Bence bi doktora git daha iyi zaman kaygıda olmaz her geçen ay kaygıda büyüyor çünkü stres basıyor ona göre bi plan çiz

Zaten geçen ay doktora gittim ve regli tarihlerimi kaydetmiştim bir sene ve üzeri ona göre benim yumurtlama tarihimi verdi bende ona göre ilişkide bulundum bu ay ilk denemem geç değil benim için çünkü ;) doktorum herkonuda yardımcı oluyo gerçekten o demişti ilk ay olmassa 2.ay ovulasyon testi alabilirsin demişti ama benim yumurtlama dönemlerim kesin net belli oluyo zaten belirtiler olarak bakalım hayırlısı herseyin sağlıklı sıhatli olsunda geç olsun önemli değil ama yinede çok teşekkür edrrim;)

bu o n gün bekleme süresinde ilişki yaşamak uygun mu benim oldu . da sonrasında pempe küçük akıntı gördüm . sonra gitmişti. ilişki olacak gebeliğe engel mi ?

Benimde oldu ama birsey olucağını sanmıyorum bu benim düşüncem tabi;)

Sanmam.hamilelikte ilk 3 ay ilişki yaşayanlar var..

"Esen61, post: 38873242, member: 652425"]Zaten geçen ay doktora gittim ve regli tarihlerimi kaydetmiştim bir sene ve üzeri ona göre benim yumurtlama tarihimi verdi bende ona göre ilişkide bulundum bu ay ilk denemem geç değil benim için çünkü :KK66: doktorum herkonuda yardımcı oluyo gerçekten o demişti ilk ay olmassa 2.ay ovulasyon testi alabilirsin demişti ama benim yumurtlama dönemlerim kesin net belli oluyo zaten belirtiler olarak bakalım hayırlısı herseyin sağlıklı sıhatli olsunda geç olsun önemli değil ama yinede çok teşekkür edrrim:KK66:[/QUOTE rica ederimde nasıl anlıyorsun yumurtlama gününu

"Esen61, post: 38873242, member: 652425"]Zaten geçen ay doktora gittim ve regli tarihlerimi kaydetmiştim bir sene ve üzeri ona göre benim yumurtlama tarihimi verdi bende ona göre ilişkide bulundum bu ay ilk denemem geç değil benim için çünkü :KK66: doktorum herkonuda yardımcı oluyo gerçekten o demişti ilk ay olmassa 2.ay ovulasyon testi alabilirsin demişti ama benim yumurtlama dönemlerim kesin net belli oluyo zaten belirtiler olarak bakalım hayırlısı herseyin sağlıklı sıhatli olsunda geç olsun önemli değil ama yinede çok teşekkür edrrim:KK66:[/QUOTE rica ederimde nasıl anlıyorsun yumurtlama gününu

Doktorun verdiği tarihte yani yumurtlama dönemimde akıntım kasık ağrım vücüt sıcaklığımın yüksekliği hepsi vardı :)benim 26 günde bir oluyo adetim:)eğer bu ay hamile kalmassam doktor demişti tam anlamak istersen ovulasyon testi alabilirsin diye eğer bu ay hamile kalmassam alıcam öbür ay testi:)tabi burda en önemlisi doktor doktorunuz her anlamda her zaman size yardımcı olmalı bence ;)

Back