Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Prodoctor trendyoldan toplu alıyorum hem saha uygun oluyor pozitif mi sizce çok heyecanlandımEvet pozitif tebrik ederim acaba markası ne
Hemen kan verin inşallah yanıtlmazProdoctor trendyoldan toplu alıyorum hem saha uygun oluyor pozitif mi sizce çok heyecanlandım
Hadi iki gün daha bekliyim diyorum ama nasıl içim içime sığmıyorHemen kan verin inşallah yanıtlmaz
Prodoctor trendyoldan toplu alıyorum hem saha uygun oluyor pozitif mi sizce çok heyecanlandım
Evet Buda bi ihtimal o yüzden iki gün daha bekleyeceğimİnşallah doğrudur çünkü ben de defalarca yanlış çıkardı
13 gün varken pozitif gördüm bende yanılma payı var erkende kaset test varsa onla dene o daha garanti diyorlarKızlar gördüğümü görüyor musunuz hayal mi kuruyorum 3 gün var reglye
Çok teşekkür ederim umarım pozitiftir reflü gününe kadar bekleyeceğimCanım pozitif bu hayırlı olsun sağlıcakla ilerlesin iki gün sonra tekrarla artmışmı bak
Masallah 13 gün çok erkenmiş13 gün varken pozitif gördüm bende yanılma payı var erkende kaset test varsa onla dene o daha garanti diyorlar
Yani erken gebelik testleri yanıltıcı olabilir ondan kaset varsa onla yap daha doğru sonuç alırsınMasallah 13 gün çok erkenmiş
Evet regl bekliyorum kan vermek için 13 gün kala pozitif çıkarması yanıltıcı olmuş ama hamilelik oluştu muYani erken gebelik testleri yanıltıcı olabilir ondan kaset varsa onla yap daha doğru sonuç alırsın
Dün yaptım kız 12 gün var işte prodocktor almıştım o geldi ondada çok silik var 12 sinde yumurtlama var dedi Dr ilaç kur kullandım regl 1 gününden itibaren yani imkansız hamile olmamEvet regl bekliyorum kan vermek için 13 gün kala pozitif çıkarması yanıltıcı olmuş ama hamilelik oluştu mu
Ya benim kafa bu aralar sıkıntılı hahahaha tamam şimdi oldu ben daha önce yaptınız olarak anladım zaten toplu almak ta bir bela insan kendini tutamıyorDün yaptım kız 12 gün var işte prodocktor almıştım o geldi ondada çok silik var 12 sinde yumurtlama var dedi Dr ilaç kur kullandım regl 1 gününden itibaren yani imkansız hamile olmam
He valla 25 tane almışım git gel yapmamak için eczane canım sıkıldıkca test yapiom haha hobi oldu artikYa benim kafa bu aralar sıkıntılı hahahaha tamam şimdi oldu ben daha önce yaptınız olarak anladım zaten toplu almak ta bir bela insan kendini tutamıyor
Bence var hayırlı olsunKızlar gördüğümü görüyor musunuz hayal mi kuruyorum 3 gün var reglye
İnsallahBence var hayırlı olsun