Gebeliğe Hazırlık Erken hamilelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyi günler adetim 12 gün geçikti. Nisanın 12’si histeroskopi oldum ve aynı ayın 26’sı adet oldum şuan Haziran ayındayız ama adet olmadım 12 gün geçikti. Bel ağrım var başım hafiften dönüyor. Miratech testi yaptım iki çizgi çıktı sonra pahalı bir markanın testini yaptım çıkmadı sonra birtane daha miratech yaptım çok silik bir çizgi çıktı hatta halüsinasyon mu görüyorum diye düşünüp eşime gösterdim o da gördü. Bugün gidip kan tahlili verdim devlet hastanesinin acilinde değer falan söylemeden gebelik yok dedi. Sizce neyim ben? Hamile ola bilir miyim? Bir doktorum biraz daha bekle sonra ultrasona git dedi. Ne yapayım bilmiyorum bir umut istiyorum, lütfen yardım edin. Bu fotoğraflar aynı testin. İlk bunu yapmıştım.
2276159
2276160
FA01DE05-C444-4507-81A1-6DEB6A8D909B.jpeg

İyi günler adetim 12 gün geçikti. Nisanın 12’si histeroskopi oldum ve aynı ayın 26’sı adet oldum şuan Haziran ayındayız ama adet olmadım 12 gün geçikti. Bel ağrım var başım hafiften dönüyor. Miratech testi yaptım iki çizgi çıktı sonra pahalı bir markanın testini yaptım çıkmadı sonra birtane daha miratech yaptım çok silik bir çizgi çıktı hatta halüsinasyon mu görüyorum diye düşünüp eşime gösterdim o da gördü. Bugün gidip kan tahlili verdim devlet hastanesinin acilinde değer falan söylemeden gebelik yok dedi. Sizce neyim ben? Hamile ola bilir miyim? Bir doktorum biraz daha bekle sonra ultrasona git dedi. Ne yapayım bilmiyorum bir umut istiyorum, lütfen yardım edin. Bu fotoğraflar aynı testin. İlk bunu yapmıştım. Eki Görüntüle 2276159 Eki Görüntüle 2276160 Eki Görüntüle 2276159
Bence bi kaç gün daha bekleyin sonra tekrar kan verin bayram tatilinden sonra

Back