- 8 Mart 2019
- 136
- 81
- 98
- 42
Ayy insallahSizin belirgin hamilesiniz tebrikler
Var ama yine de emin olmak istiyorsanız bekleyin haberdar edin beni de Insallah vardır ikimizindeBenimde adetime 6 gun var miratech erken gebelik testi yaptim,silik cikti guvenemiyorum da
Tabii aksam yazacagim hemen,insallah dogrudurVar ama yine de emin olmak istiyorsanız bekleyin haberdar edin beni de Insallah vardır ikimizinde
Üç gün varsa kesin çıkar canım yap bekliyoruz testiniMerhabalar Benimde adetime 3 gün kaldı bugünü de sayarsak erken gebelik testi yapmak istiyorum ama Bi yandan da yoksa diye düşünüyorum çok kararsızım önerebileceğiniz test var mı acaba
Teşekkür ederim.sag kasigim çok agriyor baska belirti yok.ama ovülasyon testine ragmen olmamasi endiselnediriyor.iki gebeligim ilk ayda olmuştu.1 haftada cıkmaz cnm bekle biraz daha
12 gün sonra kanda yükselmeye başlıyor canım en net 14 gün diyebiliriz Dr karın dediği 14 günherkese meraba.bende bi şey danışmak istiyorum.3 aydır ovulasyon testiyle hamile kalamadım gitti.ki iki gebeliğim bu testlerle oldu. yabancısı değilim yani.danışmak istediğim şu.ilişkinin ustunden 1 hafta geçince kanda çıkarmı acaba.tam 1 hafta geçince negatif çıktı.hala umutlanmalımıyım acaba.Diş tedavimi erteliyorum sürekli.ya hamile kalmışşam diye
Üç gün varsa kesin çıkar canım yap bekliyoruz testini
Tamam inşallah peki test öneriniz var mı hangi marka daha güvenilirdirÜç gün varsa kesin çıkar canım yap bekliyoruz testini
Earlyy var canım o olabilirTamam inşallah peki test öneriniz var mı hangi marka daha güvenilirdir
BekliyozTeşekkür ediyorum deneyelim bakalım sonuç ne olacak
İnşallah canımSonucu burada paylaşırım inşallah hayırlısıyla olumlu olur
Maalesef yok canim <5 diyor deger icin,doktora gostermedim ama muhtemelen yokSizin belirgin hamilesiniz tebrikler
Sonucu at canımMaalesef yok canim <5 diyor deger icin,doktora gostermedim ama muhtemelen yok
Sanırım bana sordunuz yeni farkettim.yok ikinci.düşük yaptim daha önce.eşimin yasi var birazsen 3. bebeginimi istiyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?