Gebeliğe Hazırlık Erken hamilelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar Benimde adetime 3 gün kaldı bugünü de sayarsak erken gebelik testi yapmak istiyorum ama Bi yandan da yoksa diye düşünüyorum çok kararsızım önerebileceğiniz test var mı acaba

Merhabalar Benimde adetime 3 gün kaldı bugünü de sayarsak erken gebelik testi yapmak istiyorum ama Bi yandan da yoksa diye düşünüyorum çok kararsızım önerebileceğiniz test var mı acaba
Üç gün varsa kesin çıkar canım yap bekliyoruz testini

herkese meraba.bende bi şey danışmak istiyorum.3 aydır ovulasyon testiyle hamile kalamadım gitti.ki iki gebeliğim bu testlerle oldu. yabancısı değilim yani.danışmak istediğim şu.ilişkinin ustunden 1 hafta geçince kanda çıkarmı acaba.tam 1 hafta geçince negatif çıktı.hala umutlanmalımıyım acaba.Diş tedavimi erteliyorum sürekli.ya hamile kalmışşam diye

12 gün sonra kanda yükselmeye başlıyor canım en net 14 gün diyebiliriz Dr karın dediği 14 gün

bnm de 14 gün sonra olmadım 18.gun gebe oldugumu ögrendim pzar gunu sonra degerim artmadı kımyasal gebelikmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…