Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canımm ben göremedimAdetime daha 6 gün var erken hamilelik testi yaptım sizce bir şey var mi???
Bilmiyorum ki dayanamadım yaptım erken mi yaptım onu da bilmiyorumCanımm ben göremedimkeşke yarın yapsaydın
Düz renk atsaydinAdetime daha 6 gün var erken hamilelik testi yaptım sizce bir şey var mi???
Ben göremedim bir şey..Adetime daha 6 gün var erken hamilelik testi yaptım sizce bir şey var mi???
Yani ben predictor almıştım 6 gün kala %70lerde 5 günden sonra %96larda doğru sonuç veriyormuş hassasiyeti de 10Bilmiyorum ki dayanamadım yaptım erken mi yaptım onu da bilmiyorum![]()
Bende göremedim adete bi iki gibi kala yaptirsaydin belki cikardi da bu baya erken olmus canımAdetime daha 6 gün var erken hamilelik testi yaptım sizce bir şey var mi???
Erken hamilelik testi diye yaptım Bnde Insallah vardırBende göremedim adete bi iki gibi kala yaptirsaydin belki cikardi da bu baya erken olmus canım![]()
5 gün kala nasıl öğrendiniz ben ocak ayında bir düşük yaptım adet geçince öğrendim dokora gittim temiz dedi yeniden hamilelik dusunebilirsin dedi 2 bucuk aydir folik asit iciyorum smdi planlı bir hamilelik yapiyim diyorum da heyecan oluyor var mi yok mu diye Insallah vardirYani ben predictor almıştım 6 gün kala %70lerde 5 günden sonra %96larda doğru sonuç veriyormuş hassasiyeti de 10kanda da 12 çıkmıştı benim ondan demiştim ama bu hangi marka bilmiyorum, ben 5 gün kala öğrenmiştim
Geç döllenme vs olabiliyor doktorlar diyorki adetiniz 3-5 gin geçmeden yapmayin test valla kendimizi yoruyoruz bende cok yapiyorum her defasinda da kiziyorum kendime tek Çizgiyi görmekten bikmadin mi biye beklemiyosun diyeErken hamilelik testi diye yaptım Bnde Insallah vardır![]()
Insan dayanamıyor gerçekten gerçi çok olcak gbi değilde yumurtlamadan önce ilişki oldu sonra olmadı ama yapıyorum yine bekliycem adete kadar yapmam bir seyGeç döllenme vs olabiliyor doktorlar diyorki adetiniz 3-5 gin geçmeden yapmayin test valla kendimizi yoruyoruz bende cok yapiyorum her defasinda da kiziyorum kendime tek Çizgiyi görmekten bikmadin mi biye beklemiyosun diye![]()
Ay bide ben tüp bebek hastasiyim yani dogal yolla olmasinin cok zor oldugunu bile bile yapiyorum o testleriInsan dayanamıyor gerçekten gerçi çok olcak gbi değilde yumurtlamadan önce ilişki oldu sonra olmadı ama yapıyorum yine bekliycem adete kadar yapmam bir sey![]()
CNm normal halini atsana resmin ben varla yok arası karar veremedimAdetime daha 6 gün var erken hamilelik testi yaptım sizce bir şey var mi???
Predictor erken gebelik testiyle yaptım sornadan kan verdim 12,72 çıktı ama kimyasal gebelik geçirdim maalesef. Kesinlikle çok heyecanlı zaten o yüzden yapılıyor erken gebelik de5 gün kala nasıl öğrendiniz ben ocak ayında bir düşük yaptım adet geçince öğrendim dokora gittim temiz dedi yeniden hamilelik dusunebilirsin dedi 2 bucuk aydir folik asit iciyorum smdi planlı bir hamilelik yapiyim diyorum da heyecan oluyor var mi yok mu diye Insallah vardir
Benim yaptığım lapaqucikti bnde kullaniyorum dubattan 20den beri Insallah kısa zamanda yaşarız sağlıklı hamileliklerPredictor erken gebelik testiyle yaptım sornadan kan verdim 12,72 çıktı ama kimyasal gebelik geçirdim maalesef. Kesinlikle çok heyecanlı zaten o yüzden yapılıyor erken gebelik debende ocaktan beri folik asit kullanıyorum kimyasal gebelik sonrası da korunmaya gerek yok dedi doktor bakalım benimde bat 10 mayıs
![]()
İnşallahBenim yaptığım lapaqucikti bnde kullaniyorum dubattan 20den beri Insallah kısa zamanda yaşarız sağlıklı hamilelikler
Sizin belirgin hamilesiniz tebriklerTestim bu