Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende bebiş istiyorum adetimde 7 gün geçti bendede ishal durumu var ama nedenini bilmiyorum cnm acaba bendekide belirtilerle ilgisi varmıdır :uhm:adet ağrım çoktu gelicek gibii bi sürekli tuvaletteyim bişey yok hep geliyor sanıyorum ama yok inş. hamileyimdir öyleyse en kısa zamanda öğreneyimm istiyorum değilsemde zaten adetim gelsin 10 gün bile kesilmeden gelse razıyım çünküa ağrı oluyorr göğüslerim patlıycak gibi hiç dokunulmuyorr gelicekse gelsn yaaa :çok üzgünüm:
merhaba arkadaslar aranıza yenı katılıyorum benımde boyle sıkayetlerım var onun ıcın sızı 2 gundur tek tek ınceliyor okuyorum ıns hepinizin istedigi hayırlısı ile olur
kızlar allah gönlünüze göre versin ben 6 sene sonunda bebişime kavuşucam siz inşallah bu kadar beklemezsiniz...:Saruboceq:
asya neden test yapmıyosun?????
sağol cnm inş. dediğin gibi vardır böyle adet ağrım olunca o koca 0 değeri görmemek için kan testi yaptırmadım adet gelicek gibi bi ağrı ayaklarıma kadar iniyor bazen cinsel organın üzerinde oluyor o ağrı sonra kesiliyorr han derler ya stres yapınca gelmiyormuş aksine stres yapmadım hep adetim gelicek dedim testimde 2. çizgi çok silikti o şekil olmasına rağmen hep yok dedm adetim gelicek dedm ben kendimi hamileliğe değil adete hazıladım hatta eşimde hiç üstelemiyor sorun yapmıyor hayırlısı diyor çok rahat davrandık ama böyle adet 1 haftadır gelmeyince şimdi bebek varmıdır acaba diyoruzz benim biraz daha beklememi eşim istedi çünkü sürekli yakındım adet ağrım var diye oda demek gelicek bekle bakalım dedi bekliyozz canlarım ama daha fazlada beklemem artık herhalde en kısa zamanda kan testi yaptırırım dua edin canlarım ne olur burdaki hamiş olan annelerr:çok üzgünüm:güzelim sürekli kendimi anlattım kusura bakmayasın inş. sennde dilediğin gibi olurr beklemek çok zor cnm Allah en kısa zamanda yaşatsın bu duyguyu...
arkadaslar burda bugun yenıyım hepınızın yazını aynı anda okuyabılırmıyım nasıl oluyor bu bılgı verırsenız sevınırım
sabırlı melo senin belirtilerin nelerdi gebelikten önceki günlerinde ishal olmuşmuydun benim gögüslerim agrımıyo akıntımda yok ama diyer şikayetlerim fazla var nedendir bilmiyorum ama daha önce olmazdı hatırlıyorum.biraz yazabilirmisin canım belirtilerini.
benım goguslerımden sut gelıyor neden olur bılenınız var mı acaba
canım hamilesindir inşallah bana öle geliyo süt geldigine göre.süt bu kadar erken gelirmi bir fikrim yok ama hadi inşallah