Erken hamilelik belirtisi yaşayan var mı

Merhaba benimde 9gün var regle 28 günde bir oluyorum ayın 4ünde olmam lazım ayın 4üne göre hesaplarsamda 6 gün var dün sabah açık pembe peçeteye gelen bir lekelenmem oldu ve akşam saatlerinde kahverengiye döndü kasıklarımda çok ağrıyor belimde öyle bukadar erken adet olmam normalde sizde durumlar nedir lekelenmem var demişsiniz merak ettim

Merhaba valla hala adet olmadım lekeler iki gün sürdü ve bitti. 25. Günde kanda negatif çıktı bugün 32. Gün ama hala adet olmadım olacakmışım gibi ağrı var ama yok olamadım bir daha test vermeyi düşünüyorum dün adet olmam lazımdı

Benim idrar kokum değişmişti canım normalde kokmaz ama çok kokuyordu hamileymişim en erken bunu farkettim ben. Ilk acaba şeker hastalığımı var bende nedir diye düşünmüştüm o derece

Benim idrar kokum değişmişti canım normalde kokmaz ama çok kokuyordu hamileymişim en erken bunu farkettim ben. Ilk acaba şeker hastalığımı var bende nedir diye düşünmüştüm o derece
Hiç dikkat etmedim ve dikkatimi çekmediğine göre de kokmuyor geceden beri adet olacakmışım gibi ara ara alt karnımda ve bazen bacağıma vuran ağrılar oluyor. Belimi saymıyorum bile. Kaç kez bu sefer oldum diye lavobaya gidiyorum ama gelen giden birşey yok. 23 ve 24. Günümde lekeler gelmişti 25. Günde kan verdim negatif çıktı. O yüzden ümitsizim. Ama adet de olmayınca insan acaba mı demeden edemiyor

Benim adet belirtilerinden ekstra olarak kasıkta batma yaşadım ve çok uyuyordum, test yaptığımda pozitifti bu arada döngünü biliyorsan adetlerin düzenliyse mutlaka 1 hafta geçsin öyle test yap derim erken yapınca hayal kırıklığı oluyor benim belirli bi döngüm yok yani bazen 35 günde bir bazen 45-50 günde bir bazen 30 gün çok değişkendi yumurtlama günümü de belirlyemediğim için iki günde bir ilişki oldu yani illaki denk geliyor,gebeliğimi de son adet tarihimin üstünden 40 gün geçince test yapıp öğrenmiştim

Aynıyız ozaman 28 güne göre bende 4ünde olamam lazım inşallah hamilesin dir. Benim kasıklarımda belim ağrıyor çok halsizim oruçtanmı acaba diyorum ama bu gün böyleyim sadece hayırlısı test yaparsan haber verirmisiniz merak ettim

Yarın gidip test alacağım eğer adet olmazsam. Yarın gecikmesinin 2. Günü olacak. Aslında umutsuzum çıksaydı 25. Günde kanda çıkardı kafasındayım. Ama bu derece gecikmesi nedir ne değildir anlamam lazım çünkü hamile miyim diye o psikolojiye girip sonunda negatifi görmek cidden çok üzücü bir durum. Bu yazımı okuyup da kanda negatifi görüp sonradan pozitife dönen var mı kızlar

Adetime 6 gün kala test yaptım. Belirtilerim sol kasıkta belirgin batma var yürürken falan çok hissediyorum. Başka belirtim yok henüz
Benimde 4 gün kaldı bende yürürken uzanirken daha belli olan batmalar hissediyorum ve 2 gün önce kahverengi lekelenme oldu 1 gün sürdü..
Sonucunuza göre sanırım hamilesiniz inşallah öyledir Allah hepimize nasip etsin

Test yaptınız mı acaba merak ettim

Test yaptınız mı acaba merak ettim
Ay idrarda erken gebelik testi yaptım çok silik bi çizgi çıktı aşırı umutlandım ama sonu hüsran olmasından korkuyorum az önce kanda gebelik testi yaptırdım yeniden. 22:30 gibi çıkacakmış inşaAllah hayırlısı neyse o olsun çok heyecanlıyım

Yaa çok sevindim idrar sonucunda inşallah pozitiftir öğrendinmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…