merhaba kızlar,
Güzel haber alıpta burda paylaşmamak olur mu:)hamile olduğumu nasıl öğrendim hemen anlatayım ki burda bebek isteyen herkese ümit olayımm istedim.Geçenlerde yani bundan 2 hafta önce midem çok bulanıyordu sürekli bir bulantı vardı.Gece duramayınca eşimle acile gittik gebelikten şüphelendiler ama benim şüpheli ilişkim 5-6 gün öçnceydi ben olsa bile çıkmaz diyordum.Neyse bütün tetkikler yapıldı tabi ki beta hcg de sonucum 0.100 dü.Gebelik yok dendi.Ama bn şaşırdım çünkü normalde bugüne kdr yaptırdıklarımda 0.02-0.05 falan oluyodu.Neyse o gün serum fln gönderdiler beni bulantının sebebi bulunamadı zaten.bir hafta sonraya endoskopi için gün almıştım o zaman şeytan dürttü yine beta hcg yaptırdım bu sefer 2.0 çıktı.Allah allah dedim yükselmiş ama bu sonucu doktora göstermeye vaktim olmadan eve geldim.Dün üstümü değiştrirken göğüslerim dikkatimi çekti çok büyümüşlerki normalde yok gibilerdir.Dedim adet olcm herhalde çünkü 3 gündür öyle karnım ağrıyo belim ağrıyoki ümidi kesmiştim.Bugün evimi temizliyodum ince temizliğe girdim,çekmeceleri toplarken baktım kaç ay önce aldığım test duruyo adet oldum diye yapmamıştım kalmış unutmuşum.Allahtan başka bişey istesem olurmuş o dk:)Sonra dedim bi bakiyim ya, varsa vardır yoksa yoktur.Birde ne göriyim ikinci çizgi silik.Uçtum tabiki..Eşimle dışarı çıkmıştık arabada bir çift minik çorapla beraber pakette verdim eline.Açtı tepki aynen şu''bune şimdi ne oluyomuş çift çizgi olunca''hamileyim dedim.Bir güldü bir şaşırdı bi aptallaştı.''napcaz şimdi''hadi dedim özele beta hcg yaptırdık 50 çıktı.Sanırım daha çok çok yeni meleğimiz.Pzt dr gidicem bakalım hayırlısı artıkk..Allahım tüm isteyenlere nasip etsinn...