- 3 Aralık 2014
- 56
- 29
- 18
- Konu Sahibi pudraskina
-
yumurtlama dönemimiz aynı :) İnşallah birlikte hamile oluruz bu ay :)
merhaba kızlar .. ben bu ay preesed jel var ya onu kullandım. bu ay hislerim çok farklı hamile gibi hissediyorum
sat 10 ağustos. en son adetim 5 gün gecikmeli geldi, parçacıklı ve yoğun geçmişti. o 10 içinde de başlarda yoğun en son da lekelenme şeklinde bitti. size sorum şu. adetin 10 ,12,14,16,18,20,22.. ilişkiler böyle devam etti.ben 12 ve 14 . günlerde bi tuhaf oldum.yani şüphelendim. şöyle ki iki gün falan göğüslerim yandı ve uçları sızladı. özellikle bir gün hangisiydi hatırlamıyorum 12 veya 14. günki ilşkiden sonraki gün acayip fena oldu uçları..üfledim inanın. güneş yanığı gibi cayır cayırdı o bölgem :O .. ve bu ay kasık ağrım bel ağrım o zamandan beri hiç geçmedi. sabahları ara ara midem bulanıyor. iştah konusunda çok değişken oldum. acayip bi uyku hali ve yorgunluk yaşadım.hala da yaşıyorum. bi ara akıntım oldu sarı-beyaz arası. göbeğim çok şişti bi anda kilo almış gibi 3 aylık gebe gibi duruyorum.duygusal değişikliklerim de var. bat a 7- 8 gün var göğüslerim biraz hassas ve uçları dik dik. bunlar belirti olabilir mi acaba ya ? jel den dolayı biraz daha umutluyum. hayırlısı ama bu ay 7. denememiz. Rabbim inş bana da nasip etmiştir anneliği :/
Ben de günlerdir hamile gibi hissediyorum :) 2 gün geciktim, normalde gecikmez veya 1 gün farkederdi. Dün evde yaptığım testte negatif çıktı, heyecandan kendi kendimi geciktirmiş olmamdan şüpheleniyorum.
Valla sandığımdan zor bir süreçmiş, tam delirmelik. İnsan bütün belirtileri yaşıyor. Gaz, ağrı ne varsa ona yoruyorsun ama test yapıyorsun negatif. Bir yandan da adet gelmediği için ümit devam ediyor.
Ya bi de dediğim gibi ısrarla çok yakın hissediyorum kendimi gebeliğe.
Kimseyle de doya doya konuşamıyorum şu konuyu :)
Test yapsana canım varsa çıkar inşallah hamişsindirBen de günlerdir hamile gibi hissediyorum :) 2 gün geciktim, normalde gecikmez veya 1 gün farkederdi. Dün evde yaptığım testte negatif çıktı, heyecandan kendi kendimi geciktirmiş olmamdan şüpheleniyorum.
Valla sandığımdan zor bir süreçmiş, tam delirmelik. İnsan bütün belirtileri yaşıyor. Gaz, ağrı ne varsa ona yoruyorsun ama test yapıyorsun negatif. Bir yandan da adet gelmediği için ümit devam ediyor.
Ya bi de dediğim gibi ısrarla çok yakın hissediyorum kendimi gebeliğe.
Kimseyle de doya doya konuşamıyorum şu konuyu :)
Sanki hamilesin canım bana oyle geldi hayirlisi bakalim. Gecmez simdi o 5 gün :)Selam kizlar bat 15 eylul yine yeniden deniyoruz bekliyoruz... Tam cildirmalik ya bu isler allah hepimize sabirlar versin. 21 agustos son adet tarihim yumurtlama gunlerinden once ve yumurtlama gununde denedik. Adetime 1 hafta kala pembe iki silimlik kanamam geldi ilk hamileligimde de adet gunune 2 gun kala pembe kanamam olmustu, yerlesme kanamasiymis. Simdiki belirtiler; goguslerde acayip sizi hassasiyet, karnimin alt bolgesinde kasiklarim cok agriyo adet olacakmisim gibi onun disinda uyku halsizlik falan cok yok. Cok da umitlenmek istemiyorum ama ister istemez beklentiye giriyorsun. Esim de gereksiz yere heveslendigim icin kiziyo onunla da paylasamiyorum sikintilarimi beni en iyi bunlari yasayanlar anlar. Hadi bakalim 5 gun kaldi.
Ay canim agzina saglik insallah. Gecmiyo valla gunler ogrenince mutlaka paylasicamSanki hamilesin canım bana oyle geldi hayirlisi bakalim. Gecmez simdi o 5 gün :)
Merakla bekliyorum canim :) benimde adete 2 gun kaldıAy canim agzina saglik insallah. Gecmiyo valla gunler ogrenince mutlaka paylasicam
Hadi yaaa olsun canım zamanı degilmiş demek ki. Ama insan cok uzuluyor degilmi. Bende az once test yaptim ve sonuc tek çizgi. Seni cok iyi anliyorumGununden bir gun once hastalandim cok moralim bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?