- 25 Ağustos 2015
- 1.203
- 1.056
- 53
- Konu Sahibi pudraskina
-
Öncelikle çok geçmiş olsun Rabbim aynı acıyı bidaha yaşatmasın. Adet gününüzde yaparsanız testi daha doğru bir sonuç alırsınız. Hatta adet gününüzün geçmesini bekleyin en doğru sonuç için. İki kürü aynı anda mı yaptınız? Bende uygulamıştım soğan küründe kasıklarımda ağrı olmuştu. Bal-tarçın-çörekotu küründe ağrım falan olmamıştı. Kürlerden kaynaklanıyo olabilir. İnşallah bebeğiniz sizinledir .
2 kür aynı zamanda kullanılmaz ki çok zararlı. Bal-tarçın-çörekotu kürünü uyguladığım ay yumurtam gelişmemişti ve çatlamamıştı. Soğan kürü iyi gelmişti ama kistlerimi yok etmişti. Kafanıza çok takarsanız sadece olmasını geciktirirsiniz. Rahat olmanız lazım. Ben 2 hamileliğimi de hiç beklediğim zamanda öğrendim çünkü aklımda yoktu. Çok istediğim her ay olmadı. Hiç beklemediğim ay oldu öyle ki nasıl ihtimal vermediydem 24 gün gecikme sonrasında öğrendim.çok saolun ALLAH kimseye yaşatmasın o acıyı.evet aynı zaman diliminde yapmıştım bazı yerlerde bal tarçın karışımı kuru kist yapar yazıyor yeni öğrendim.şnş kist falan değildir.kendimi çok yıpratıyorum olsun istiyorum hemen gün sayıyorum çok istediğim içinde imtihan oluyorum. adetimin geçmesini beklicem inş hamileyimdir.
2 kür aynı zamanda kullanılmaz ki çok zararlı. Bal-tarçın-çörekotu kürünü uyguladığım ay yumurtam gelişmemişti ve çatlamamıştı. Soğan kürü iyi gelmişti ama kistlerimi yok etmişti. Kafanıza çok takarsanız sadece olmasını geciktirirsiniz. Rahat olmanız lazım. Ben 2 hamileliğimi de hiç beklediğim zamanda öğrendim çünkü aklımda yoktu. Çok istediğim her ay olmadı. Hiç beklemediğim ay oldu öyle ki nasıl ihtimal vermediydem 24 gün gecikme sonrasında öğrendim.
Amin inşallah merak etmeyin sizde alırsınız kucağınıza meleğinizi. Beklemek çok zor geliyo sanki hiç olmayacakmış gibi düşünüyo insan endişeleniyo bende öyle hissediyodum hiç yaşayamıcakmışım bu duyguyu gibi geliyodu ama Allah nasip ediyo. Size de en kisa zamanda nasip eder inşallah üzmeyin kendinizi. Rahat olun zamana bırakın vücudunuz hazır olduğunda yüzünüz gülecektir stres yaparak vücudunuzun hazır hale gelmesine engel oluyosunuzAllah o güzel duyguyu isteyen herkese nasip etsin kucağınıza almayıp nasip etsin RABBİM.Galiba öyle oldu çunku yumurtam çatladığında çok akıntım olurdu bu ay hiç olmadı kesin yumurtlama olmadı of of .elimde değil işte takıyorum ne yapayım.bu ay sadece soğan kurunu yapayım bari en doğrusu heralde.yardımcı olduğunuz için çooook teşekkur gerçekten çok yoruldum ya
Arkadaşlar Merhaba bnm beş kaybım var tekrar hamile kalmak istiyorum bu ay kontrolüm vardı doktor yumurtan yok dedi adetin 21. günü progesteron tahlili yap ve bana bildir sonucu yumurtan oluşmuş mu olusmamis mı konuşuruz sonuç 2.6 çıktı doktor yumurtlama olmamış dedi ama dört gun geçti bn hala adet olmadım göğüslerimde ağrıyor normalde hep 3 - 4 gun gecikme olur ama bu defa goguslerimdeki agri çok ama dolgunluk yok sadece ağrı var başkada belirti yok sizce progesteron düşük çıkıp hamile olabilir miyim
Çok saolun içimi rahatlattiniz dun adet oldum evet hic şiddetli değil bnde bi anormallik mi var diyorum doktor adetin 3. günü gel tedaviye başlayalım dedi ama bn gitmek istemiyorum bi kac ay böyle deneyelim her ay yumurta olcak die bisey yok degil mi belki bu ay olur çünkü doktor klomen tedavisi uygulayacak bm istemiyorum dogal yolla gebe kalmak istiyorum allahın izniyle.bazı aylarda yumurtlama olmayabiliyor, o zamanlarda da adetiniz gecikiyor. 3 gün de gecikebilir, 10 gün de, muhtemelen de çok şiddetli geçmez hatta. hiç kafanızı gebeliğe takıp stres yaşamayın, iyice geciktirirsiniz. bazı aylar yumurtlama olmaması sorun değil, normal hatta.
bazı aylarda yumurtlama olmayabiliyor, o zamanlarda da adetiniz gecikiyor. 3 gün de gecikebilir, 10 gün de, muhtemelen de çok şiddetli geçmez hatta. hiç kafanızı gebeliğe takıp stres yaşamayın, iyice geciktirirsiniz. bazı aylar yumurtlama olmaması sorun değil, normal hatta.
Bende de aynı belirtiler tamamıyla aynı. Dedigin gibi okuyunca psikolojikmen mi oldu bilmiyorum. Dün hasta olmam gerekiyordu hala olmadım ama test yaptm malesef negatifMerhaba arkadaşlar
Bazı belirtiler yaşayınca aranıza katılmak istedim. Bir hafta önce kadar göğüslerim inanılmaz derecede ağrımaya başlayınca belirtiler başlıklarını okumaya başladım, o kadar çok okudum ki geri kalan belirtileri psikolojik olarak yaratmış olabilirim.
Ayaklarımı ısıtamıyorum
Karnımda hem ishale hem adet sancısına benzer hafif bir sızı var.
Kasıklarımda nadiren batma ve sürekli devam eden bir gerginlik - şişlik var
Midem kusacak kadar bulanmıyor ama bi tatsızlık var midemde. Midem kalkık diyebilirim.
Başım zonkluyor
Hatta ilk okuduğumda çok ilginç gelmişti ama kirpik meselesini de yaşıyorum. Bu da psikolojik ise bravo bana :)
Adetime 3-4 gün var, sabretmek cidden zormuş. Daha bir şey belli değilken yazıyorum, kendimi tutamadım :) İnşallah dileğimin gerçekleştiğini yazmak da kısmet olur.
seninki geç döllenme olabilir niye hemn ümitsizliğe kapıldın ya dur bi bekle biraz daha inş bebişlerimiz bizimleee :)Bende de aynı belirtiler tamamıyla aynı. Dedigin gibi okuyunca psikolojikmen mi oldu bilmiyorum. Dün hasta olmam gerekiyordu hala olmadım ama test yaptm malesef negatifinş seninkinin sonucu hamişlik olur cnm
Malesef kırmızılar geldi sinirimden ağlicam yaa
Bende de aynı belirtiler tamamıyla aynı. Dedigin gibi okuyunca psikolojikmen mi oldu bilmiyorum. Dün hasta olmam gerekiyordu hala olmadım ama test yaptm malesef negatifinş seninkinin sonucu hamişlik olur cnm
aynen cnm ben de umursamamaya çalışıcam psikolojikmen tüm belirtileri yaşadım resmenBen de bu sabah erken gebelik testi yaptım (adetime 3 gün var) negatif çıktı. Karın gerginliği ve mide hassasiyeti konularında ısrarcıyım ama. Yani en azından psikolojik değil, üşütmüşüm herhalde.
Erken gebelik testi güvenilir olmayabiliyor diyenler de var, inşallah haklıdırlar. Bazı kişilerin değerleri yavaş yükselirmiş, geç döllenme vs. insan adet görene kadar acaba demeyi sürdürmek istiyor. Bizim bu ay 3. deneyişimizdi. Henüz çok üzücü hale gelmedi ama o can sıkıntısını hissetmek için bir kaç ay hayal kırıklığı yaşamak yeterliymiş.
Bir daha kesinlikle bu kadar kendimi dinlemeyi ve erkenden test yapmayı düşünmüyorum umarım becerebilirim.
Kızla merhaba. Eşimle 28inde ve 29unda ilişkiye girdik. Doğurgan dönemimdeyim. 1gün ara verdik. Sık oldugunda sperm sayısı azalıomus. Ve hesaplayıcıya göre bugun yumurtlama günümç Bugünde deneyecegiz inş. İlk bebeğimiz olucak ve cok istiyorum. Hamile kalma ihtimalim nedir? Adetimede daha cok var sabırszlanıyorum. Belirtiler ne zaman başlar?
Yardım ederseniz cok sevinirim meraktan ölücem
Selencim ben 3 aydır deniyorum, gerçek belirtinin adet gelmemesi olduğunu anladım. O yüzden kendinde belirti arama, kendini yokladıkça bütün belirtilerin olduğunu hissediyorsun sonra bir bakıyorsun ki hamile falan değilmişsin. Heyecan yapmadan regl gününü bekle, gecikince test yaparsın.
Ben kontrol için gittiğimde doktorum sağlıklı kadınların bile normal şartlarda gebe kalma ihtimali %25 tir, şıp diye kalanların tamamen şans işi, hemen gebe kalamazsan kafaya takma 1 yıl bekle demişti. İnşallah sen şanslısındır canım.
Kızla merhaba. Eşimle 28inde ve 29unda ilişkiye girdik. Doğurgan dönemimdeyim. 1gün ara verdik. Sık oldugunda sperm sayısı azalıomus. Ve hesaplayıcıya göre bugun yumurtlama günümç Bugünde deneyecegiz inş. İlk bebeğimiz olucak ve cok istiyorum. Hamile kalma ihtimalim nedir? Adetimede daha cok var sabırszlanıyorum. Belirtiler ne zaman başlar?
Yardım ederseniz cok sevinirim meraktan ölücem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?