Erken hamilelik belirtileri

Benim sonuç da negatif ayrıca kayınpederimi de kaybettik cenaze günü regl oldum.. herşeyde vardır bir hayır.

daha adet olmama 11 gün var ama benim sağ kasığım ağrıyo eşim de devamlı test yaptır diyo ne yapacağımı şaşırdım sizce yaptırsammı test

Kızlar desteğe ihtiyacım var. Bugun doktoruma gittim bebek görünmüyor kan testinde cıktı ama değer cok dusuk en az 1500 olması gerek dedi. korktum diyorki bakalım dış gebelik mi olucak düşük mü olucak pek rahatlattı beni eşimde cok korktu. ayrıca rahimde kist gördü buyuk nur topu gibi kisttin var dedi kanda gebelik çıkıyor. aşırı ağrım var sebebide kistmiş sizce bu bebeği etkilermi ne bileyim düşük falan ağlamaktan bir hal oldum zor kaldım öncedende su kistleri oluşur patlardı şimdi her hafta hastaneye gidicem

Gecmis olsun canim cok uzuldum. Ama lutfen dirayetli ol, bebege bu sekilde stres zarar verir. Dua edelim ki sag salim kucagina al insallah

Kızlar merhaba aranıza yeni katıldım yaklaşık 6 aydır bebek istiyorduk ve her adet olmaya yakın siteye girip erken hamilelik belirtilerini okuyordum bugün adet olmama 1 gün vardı bi anda midem bulandı ve kalkıp bu karda eczaneye gittim test aldım ve 2 . çizgi çıktı Allahım 2015 en güzel yeni yıl hediyesi oldu rabbim isteyen herkeze nasip etsin inşallah

Ne güzel bir yıl olacak senin için canım kutluyorum seni :) bu ay farklı bir yöntem uyguladın mı nasıl kaldın ??edebileceğin tavsiyen var mı bize ?? :)

merhaba arkadşlar bende hepiniz gibi bebek isteyenlerdenim 9 ekim 2014 tarihinde gynelle draje adlı hapı kullanmayı bıraktım 6 kasım 2014 regl tarihimdi o gün geldi ve aralıksız 7 aralığa kadar devam etti ardın dan 13 aralıkta tekrar başladı ve 18inde bitti normalde uzun süre görsem bile günümü şaşmazdım 31 aralıkta regl olmamı bekliyodum ve 5 gündür gelen giden yok 1 haftadır sol kasığımda batmalar ve belimde saniyelik sancı var regl dnemlerimde normalde hiç ağrı çekmem yani regl olmamı beklemiyorum 5. gün idrar testi yaptım çıkmadı sizce ne olabilir kafam çokk karışıkk...

Iyi aksamlar..
Ben bu sayfaya yeni üye oldum.. almanyadan herkese slmlar:)
Benimde birkac sorum olacak..
Yaklasik bir senelik evliyim.. planda cocuk yok ama olursada tabiki cok mutlu oluruz. Ben dogumkontrol hapi kullaniyorum ama bu ay bir gün unuttum almadim. Adetime 5 gün var... ama 10 gün öncesinden ilk defa adet belirtilerim basladi normalinde 4-5 gün önceden baslar. Asiri belim agriyo hatta tüm gün yerimden kalkamasim gögüslerim ilk defa bukadar agriyo aslinda hep agrir adet öncesi ama bu defa farkli uclari bile sizliyo.. ve asiri derecede bas dönmem var. Sizce hamile olabilirmiyim?

bende beyaz akıntı var acaba gebelık belırtısı olabılır mıııı yoksa yumurtlama gnumu anlamadım

Yazdığını yeni gördüm canım kusura bakma:) Almanya'ya sevgiler :) doğum kontrol haplarını düzenli kullanıyorsan arada bir gün unutman etkilemez diye düşünüyorum ama tabi adetinin kaçıncı günü unuttuğun da önemli olabilir :) hakkınızda hayırlı olan olsun inşallah ama eğer olur da bebiş olduysa çok şanslısınız demektir :) bak biz aylardır olsun diye çabalıyoruz

Sorun degil canim:) olsun takma kafana vardir bundada bi hayir.. belki suan sizin icin dogru zaman degildir:) evet bende birkereden birsey olmaz diye düsündüm ama böyle belirtilerde olunca acabami dedim:)

Sorun degil canim:) olsun takma kafana vardir bundada bi hayir.. belki suan sizin icin dogru zaman degildir:) evet bende birkereden birsey olmaz diye düsündüm ama böyle belirtilerde olunca acabami dedim:)
Ah bu güne kadar ne belirtiler gördük biz burda canımmmm duysan Çoktan doğurmuştur bu dersin ama maalesef fıssss :) :) :)

Arkadaşlar bugun ikinci kontrolüme gittim bebeğin kesesi oluşmuş doktor güldü ne oldu dedim bak bakalım dedi iki kese yan yana inanamadım eşim ağladı mucize diyor bize cok umutlanmayın kesenin biri küçük dedi on gün sonra kalp atışlarını dinlicez hepinizden dua bekliyorum rabbim yardımcım olsun herkesede nasip etsin

"Kün Fe yekün" Allah ol der ve oluverir:) Rabbim yüzünüzü güldürsün inşallah sağlıklı sıhhatli bebişleriniz olsun :) siz de bizlere dua edin nolur hamilenin duası kabul olur derler :) Allahım herkese sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip et. Aminnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…