Erken Hamilelik Belirtileri

tatlım bize açarmısın bu konuyu nasıl oluyor ateş olcme yontemıyle hamıle kalmak?cok merak ettım.fisfisfis

merhaba kıslar
netten daha detaylı bulablırsın ama bende kısaca anlatayım adetın 1.gununden ıtıbaren dıl altından ates olcumeye baslıyosunus ama hersabah aynı saate ve yataktan hıc kalkmadn cunku vucud ısısnın oynamamsı lasım etjerın cekmesceıne koyuyorum ben derecemı kalkarkalmas kıpıdaman dıl altından olcuyorum ve not alıyoum adet dongusunu hesaplayıp yanı yumurtlama gunune yaklasıtıgı zaman atesınıs yukselmeye baslıyo 37 buluyo ates yukselmaya basldıgı zaman ılıskıye gırmaya baslıyosunuz ve tam yumurtlama gununde 37 ye kadar cıkıyo bıdaha kı adet gunune kadar olcmeye devam edıyosunus atesınıs hala yuksekse gebelık var demektır ama dusmeye basldıysa gebelık yok demektır
umarım dogru anlatmsısmdır kıslar bende ılk kes denıyorum bu yontemı ama sonuclar ii oluyo dıyen arkadaslarım var bısım sıtedede bu yonteme aıt bılgıler var baslıklar ordadnda bakabılırsınıs

Kizkar bugün abtest alicam çocuk için bana önereceniz şeyler varmi çünkü bu çok azimliyim ne yapmam gerekiyor hemen bebilşim olmasi için

Kızlar merhabaa.s.
Bende hala adet olmadım bugün test alıcam yarın ilk idrarla yapıcam.
Herkesin hakkında hayırlısı olsun:1hug:

slmm arkadaşlar.. benimde adet günüm 15 gün geçti.. ama bende adet düzensizliğide var o yüzden pek önemsemedim ama etrafımdakiler sen hamilesin galiba bi test yap diye ısrarları karşısında test yaptım ve orda hamile çıktım testte 2 çizgi vardı ama biri çok net değildi aynı gün bi tane daha aldım onuda yaptım ama orda da bişi çıkmadı doğrusu oda biraz sorunlu gibiydi idrarımı içine geç aldı ve sonuç negatif çıktı.. şimdi arada kaldım bende yaa sizce hamilemiyim değilmiyimm..:bbo:

cnm merhaba bence kesın bı sonuc icin kan testı yap evdekı testlerle zaman gecırme hem kafanı yormamsı dusunmemeıs olursun bence imş hamilesındır cnm hayırlsı olsun

Kizkar bugün abtest alicam çocuk için bana önereceniz şeyler varmi çünkü bu çok azimliyim ne yapmam gerekiyor hemen bebilşim olmasi için
cnm ne yasmak ıstedgını anlaymadım ben abtest? yasmıssın testmı soruyosun kafam karıstı valla yoksa bebiş olması ıcın hangı yontemler var onumu soruyosun fisfisfis

kızlar neden bana cevap vermiyorsunuz

Tatlı Bela sanırım adetin bitti boy abdesti demek istedin di mi adetinin 10. gün başlayıp gün aşırı 20. güne kadar ilişkiye giriyorsunuz....Tabii burda siklusunun süresi de önemli belki erken belki geç yumurtluyor olabilirsin,bunun için mukus inceleme yöntemini kullanabilirsin...Yani adetinin genellikle 12. günden itibaren akıntını izle yumurta akı kıvamında olduğunda yumurtlaman başlamış demektir bu günler önemli kaçırmamaya bak canım....Allah hayırlısını verir inşallah a.s.

sürmelim farklı hissettiğin bişi var mı yani hamileymiş gibi mi hissediyosun

merhaba kıslar
netten daha detaylı bulablırsın ama bende kısaca anlatayım adetın 1.gununden ıtıbaren dıl altından ates olcumeye baslıyosunus ama hersabah aynı saate ve yataktan hıc kalkmadn cunku vucud ısısnın oynamamsı lasım etjerın cekmesceıne koyuyorum ben derecemı kalkarkalmas kıpıdaman dıl altından olcuyorum ve not alıyoum adet dongusunu hesaplayıp yanı yumurtlama gunune yaklasıtıgı zaman atesınıs yukselmeye baslıyo 37 buluyo ates yukselmaya basldıgı zaman ılıskıye gırmaya baslıyosunuz ve tam yumurtlama gununde 37 ye kadar cıkıyo bıdaha kı adet gunune kadar olcmeye devam edıyosunus atesınıs hala yuksekse gebelık var demektır ama dusmeye basldıysa gebelık yok demektır
umarım dogru anlatmsısmdır kıslar bende ılk kes denıyorum bu yontemı ama sonuclar ii oluyo dıyen arkadaslarım var bısım sıtedede bu yonteme aıt bılgıler var baslıklar ordadnda bakabılırsınıs

arkadaşım ısı yönteminde ısının 37 lere vurması gerekmiyor ayrıca yumurtlamada arttığında ilişkiye gireceksin diye birşeyde söz konusu değil daha derin araştırırsan ne demek istediğimi anlarsın ben kısaca sana şöyle anlatayım hergün yataktan kalkmadan aynı saatte başucunuzdaki termometreyi (dijital olursa daha iyi sonuç elde edersin)dil altına koyup ölçüyor not alıyorsun ne zamanki adet siklusuna göre yumurtlama günlerine yaklaştığında dikkat ediyorsunısının düşüşe geçtiği gün ilişkide bulunuyorsun sonradan ısın yükselmeye başladığındada anlıyorsunki yumurtlaman gerçekleşmiş(ısının artması demek seyir eden ısıdan yüksek ısıya gitmesi demek yani illaki 37 olacak diye birşey söz konusu değil (mesela yumurtlamadan önce 36.1 lerde seyrediyorken yumurtlamadan sonra 36.6 larları bulabilir hatta 36.5 le hamiş kalan arkadaşlar bile var)aslında bu ısı yöntemi hamiş kalmaktan ziyad yumurtlayıp yumurtlamadığını anlamakta kullanılıyor ama düşüşe geçen günü tutturursanda hamiş kalabiliyorsun umarım yardımcı olabilmişimdir ben derimki nette iyice araştır

hadı bakalım tatlım ınsallah guzel haberler verırsın bıze.....:Saruboceq:

İnşallah be canım güzel haberler verebilirim:Saruboceq:
Test çantamda, aldım:CüvCüv: yarın sabah yapıcam ve sonucu ilk buraya yazıcamyerimseniben
Ama umutlanmakta istemiyorum çünkü adetlerim düzensiz:1no2:
Bugün tam 6 gün geçti, hakkımızda hayırlı olsun:teselli:
Herkese kucak dolusu sevgiler bendea.s.:1hug::lepi:

arkadaşlar merhaba uzun zamandır giremiyorum. ama bugün süper bir haber le döndüm. HAMİLEYİİİİMMMMMM. darısı tüm isteyenlere

merhaba canım .senin adına çok sevindim kutlarım.Allah bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.bizim içinde dua et canım.:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…