ordamısınnnnnnnnnnnnnnnn tatlım:1hug:valla normal mi bilmiyorum ama benim de ilk 1-2 gün öyle gelir sonra sökün eder. dr a muayene oldum bi sorunum yok tahlillerim de temiz çıktı. ama daha ileri aşamalarda sorun çıkaracak bi şey midir bilmem. ???
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ordamısınnnnnnnnnnnnnnnn tatlım:1hug:valla normal mi bilmiyorum ama benim de ilk 1-2 gün öyle gelir sonra sökün eder. dr a muayene oldum bi sorunum yok tahlillerim de temiz çıktı. ama daha ileri aşamalarda sorun çıkaracak bi şey midir bilmem. ???
kıslar ii aksamlar ates olcme yontemınıyle hamıs olmayı deneyen varmı ben aha yenı basladım bu yonteme de?yerimseniben
kıslar ii aksamlar ates olcme yontemınıyle hamıs olmayı deneyen varmı ben aha yenı basladım bu yonteme de?yerimseniben
tatlım bize açarmısın bu konuyu nasıl oluyor ateş olcme yontemıyle hamıle kalmak?cok merak ettım.fisfisfis
cnm merhaba bence kesın bı sonuc icin kan testı yap evdekı testlerle zaman gecırme hem kafanı yormamsı dusunmemeıs olursun bence imş hamilesındır cnm hayırlsı olsunslmm arkadaşlar.. benimde adet günüm 15 gün geçti.. ama bende adet düzensizliğide var o yüzden pek önemsemedim ama etrafımdakiler sen hamilesin galiba bi test yap diye ısrarları karşısında test yaptım ve orda hamile çıktım testte 2 çizgi vardı ama biri çok net değildi aynı gün bi tane daha aldım onuda yaptım ama orda da bişi çıkmadı doğrusu oda biraz sorunlu gibiydi idrarımı içine geç aldı ve sonuç negatif çıktı.. şimdi arada kaldım bende yaa sizce hamilemiyim değilmiyimm..:bbo:
cnm ne yasmak ıstedgını anlaymadım ben abtest? yasmıssın testmı soruyosun kafam karıstı valla yoksa bebiş olması ıcın hangı yontemler var onumu soruyosun fisfisfisKizkar bugün abtest alicam çocuk için bana önereceniz şeyler varmi çünkü bu çok azimliyim ne yapmam gerekiyor hemen bebilşim olmasi için
Kızlar merhabaa.s.
Bende hala adet olmadım bugün test alıcam yarın ilk idrarla yapıcam.
Herkesin hakkında hayırlısı olsun:1hug:
kızlar neden bana cevap vermiyorsunuz
hadı bakalım tatlım ınsallah guzel haberler verırsın bıze.....:Saruboceq:
arkadaşlar merhaba uzun zamandır giremiyorum. ama bugün süper bir haber le döndüm. HAMİLEYİİİİMMMMMM. darısı tüm isteyenlere