merhaba hepinize
bayanlar panik durumundayım 7 temmuzda adet görmüştüm bgün pembe bişeyler geliyor hamile olabilir miyim elim ayağım tutmuyor ne olur baa bişeyler söyleyin(((((
Canım moralini bozmak istemem ama büyük bir ihtimalle adet görüyor olabilirsin. Adet olmana yaklaşık 4 gün felan var. (Eğer son adet tarihin 7 Temmuz ise) İnşallah yanılıyorumdur.Keşke yanılsam ve hamile olduğunu burdan öğrensem.
başka herhangi bir belirtin falan var mı?
merhabalar şuaralar hamile kalmaya çalışıyorum belkı hamileyimde bilmiyorum araştırdığım bütün yöntemleri uyguluyorum ama şansım ne bilemiyorum tabi kanı sulandıran ilaç kulanıyorum kalınca iğnelerime başlıyacam uzun bi süreç bekliyor beni merak attigim en erken nasıl hamile olduğumu öğrenecem bilgi verirseniz sevinirim
şu anda başka hiçbir belirtim yok regl oluyorm desem beni çok ağrılı başlar hiç ğrımda yok kafam karıştı vallakafamçokkarıştı
Canım eğer kafanda soru işareti varsa yeni çıkan Fortel Ultra Hassas diye gebelik testi var. Adet döneminin geçmesini beklemeden testi uygulayabiliyormuşsun. Bu sayede hamile kaldığını öğrenen arkadaşlarım oldu. Diğer testlere göre pahalı. 18,50 YTL
Canim hayirli olsun oncelikle daha adetine baya varmis bende bir kac gun daha bekle bir kan testi yaptir adet olmadan oncede gebeligi tespit edebiliyo kan testi.Stress yapma yeter hem daha 2. ayinmis bu ay olmadi obur ay tam gaz calismalara devam edersinyerimseniben
bugünü geçirip yarı fortel alayım daha olmazsa çk teşekkür edyorum
Selam canım aramıza hoşgeldin. Adet gününe daha var.Kan testi, bazen adet dönemi yaklaşmadan da net sonuç söylüyormuş.Bence biraz daha bekle derim. Gene sen bilirsin. Bu kadar kendine strese sokma. Unutma bu da hamile kalmamanı etkileyen bir neden. Allah nasip gördükten sonra olur. Burdan da sevinçli hanberlerini alırız inşallah.
Hamile kalan arkadaşlar şu sorularımı yanıtlar mısınız.
Nefes almakta zorluk çeken oldu mu ve bunu ne zaman fark ettiniz?
Bel ağrınız oldu mu ve rahatsız edicek boyutta mıydı?
Sol kasığa vuran ağrı geçici mi devamlı hafif bir şekilde mi?
Bebeğin rahime tutunma süreci 3 günmüş bilgisi olan var mı?
Teşekkürler. a.s.
Hamile kalan arkadaşlar şu sorularımı yanıtlar mısınız.
Nefes almakta zorluk çeken oldu mu ve bunu ne zaman fark ettiniz?
Bel ağrınız oldu mu ve rahatsız edicek boyutta mıydı?
Sol kasığa vuran ağrı geçici mi devamlı hafif bir şekilde mi?
Bebeğin rahime tutunma süreci 3 günmüş bilgisi olan var mı?
Teşekkürler. a.s.
nasıl uuturum ilk buraya yazacağım umarım olumlu olur CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?