Erken Hamilelik Belirtileri

merhaba hepinize
bayanlar panik durumundayım 7 temmuzda adet görmüştüm bgün pembe bişeyler geliyor hamile olabilir miyim elim ayağım tutmuyor ne olur baa bişeyler söyleyin(((((

yerleşme kanaması diğer deyişle lekelenme olabilir canım ya niye bu kadar panik yapıyosun! ne güzel işte iyi bir işaret. biraz sakin olmaya çalış. :)) arkana yaslan biraz tadını çıkar, olur mu olur :))

merhaba hepinize
bayanlar panik durumundayım 7 temmuzda adet görmüştüm bgün pembe bişeyler geliyor hamile olabilir miyim elim ayağım tutmuyor ne olur baa bişeyler söyleyin(((((

Canım moralini bozmak istemem ama büyük bir ihtimalle adet görüyor olabilirsin. Adet olmana yaklaşık 4 gün felan var. (Eğer son adet tarihin 7 Temmuz ise) İnşallah yanılıyorumdur.Keşke yanılsam ve hamile olduğunu burdan öğrensem.

başka herhangi bir belirtin falan var mı?

şu anda başka hiçbir belirtim yok regl oluyorm desem beni çok ağrılı başlar hiç ğrımda yok kafam karıştı vallakafamçokkarıştı

mrb ,bence ilk olarak regli ni bekle ama bu arada eger bebek istiyorsan ilac almamaya da dikkat et cünki cogu kadinlar hamile olduklarini ögrenemeden düsük ortaya cikiyor onlarsa normal reglinin geldigini zannediyorlar ,zaten reglnin geciktigi zaman 4 haftalik hamile oluyorsun .
bende daha regli tarihim gelmeden önce bile bas dönmelerim olmustu bi kac defa ve uyanir uyanmaz canim biseyler cekmisti onun haricinde pek sorunum olmadi suan 10 haftaik 3 günlük hamileyim daha hic bir sabah migde bulantim olmadi .. zaten gebe kalmak istiyorsan bunu git ilk kadin doktorunla konus eger guatir gibi hastaliklarin varsa bunlarda gebe kalmayi önlüyor ...ilk bi git doktorunla konus derim ben vede eger bi baska ilac kullaniyorsan o daktorlarinada habe ver ki ona göre davransinlar ,mesela üc aydan önce dis doktorlari disciye gidip bisey yaptirmani önermiyorlar ... reglin üc gün gectikten sonra bile doktor görebiliyor hamilemisin degilmisin :CüvCüv: insallah hamilesindir cnm
bas bass

şu anda başka hiçbir belirtim yok regl oluyorm desem beni çok ağrılı başlar hiç ğrımda yok kafam karıştı vallakafamçokkarıştı

Canım eğer kafanda soru işareti varsa yeni çıkan Fortel Ultra Hassas diye gebelik testi var. Adet döneminin geçmesini beklemeden testi uygulayabiliyormuşsun. Bu sayede hamile kaldığını öğrenen arkadaşlarım oldu. Diğer testlere göre pahalı. 18,50 YTL

bugünü geçirip yarı fortel alayım daha olmazsa çk teşekkür edyorum

cok sagolun,hepiniz cok şekersiniz ya,ıyıkı varsınız.Bakalım daha yolun başındayım ama ben bebiş istiyorummmmkafamçokkarıştı

Hoşbuldum hemde çok hoşbuldum canım.İkinci denemem olmasına ragmen heyecanlanıyorum.cesaretım yok gıdıp test yaptırmaya,olumsuz bır sonuc almaktan korkuyorum.Elbette herseyın hayırlısı Allah tan ama,hem hos hemde bıryandan garıp bır duyguymus bunu anladım.Allah herkeze nasıp eder ınsallah,bakalım bırkac gun snr umarım hayırlı haber verırım sıze..

Hamile kalan arkadaşlar şu sorularımı yanıtlar mısınız.

Nefes almakta zorluk çeken oldu mu ve bunu ne zaman fark ettiniz?

Bel ağrınız oldu mu ve rahatsız edicek boyutta mıydı?

Sol kasığa vuran ağrı geçici mi devamlı hafif bir şekilde mi?

Bebeğin rahime tutunma süreci 3 günmüş bilgisi olan var mı?

Teşekkürler. a.s.

Canım 5 ay önce düşük yaptım ozaman hamile kaldığımda nefes alırken zorluk çekiyordum. Hani astım hastaları nefes alırken derin derin nesef alma ihtiyacı duyar ya bende aynı şekilde zorlamıyordum. Bel ağrılarım olmadı ama kasık ağrılarım çok oldu. Burdaki bazı arkadaşlarda bel ağrılarından şikayetçi. Diğer sorun için bende kesin birşey diyemiyorum.

evet ankakuşu sana katılıyorum...Çünkü ilk 3 ay bundan dolayı çok önemli bebeğin tutunması ilk 3 ay içinde oluyor.ilk başlarda rahme yapışma şeklinde oluyor.. ilk 3 ayı tamamladıktan sonra yerini iyiyce sağlamlaştırıyor..Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin imşallah arkadaşlar

bebeğin rahme tutunma süresi 7-10 gün canım

kizlar bisey sorucam.bu hamilelik belirtileri arasindaki gögus agrisi nasil olur bilen varmi?BENIM KAC GUNDUR SAG GÖGSUMDE zonklama seklinde 2,3 dakikada bir Agri oluyor,

kızlar merhaba
ben aranıza yeni katıldım.2 aydır korunmuyoruz.hayırlısıyla bebeğim olsun istiyorum.Bu arada size bişey sormak istiyorum.bende adet olmadan 2-3 gün öne kahverengi akıntı gelir sizce bu normal mi.sizdede oluyormu. öptm hepinizi

valla normal mi bilmiyorum ama benim de ilk 1-2 gün öyle gelir sonra sökün eder. dr a muayene oldum bi sorunum yok tahlillerim de temiz çıktı. ama daha ileri aşamalarda sorun çıkaracak bi şey midir bilmem. ???

kıslar ii aksamlar ates olcme yontemınıyle hamıs olmayı deneyen varmı ben aha yenı basladım bu yonteme de?yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…