Sanada gunaydin canim.hemen moralini bozma tatlim.KAc gun gecikti adetin.biliyoruzki 1 hafta gecip negatif cikanda var.Belirtilerin neler??
benimde gunum dundu bende hala olmadim ama teste yapmadim daha.Belim kasiklarim agriyo 15 gundur zaten.
Ve bir sorum var iliski sirasinda benim hicbir zaman agrim olmazdi Ama 1 hafta 10 gundur agrim oluyor.GEbelikte iliski sirasinda agri olurmu kasiklarda bilen varmi acaba??
Canım ben hiç ağrım olmadı. Her zaman diyorum eğer hamilelik varsa inşaallah vardır. Bu kişiden kişiye değişir. Burdan hayırlı haberlerini alırız inşallah.
adet döngün çok kısa olduğu için mi öyle çıkıyor acaba?? adetlerin genelde düzenli midir?
merhaba hanımlar benimde bu gün 4. günüm ve hasta olmadım ama adet sancılarım çok hemde fazlasıyla bu kadar çok olmuyodu sadece mide bulantım arara açken değil tokken....bide akşam çok küçük bi damla geldi bende hasta oldum sandım sabah baktım tekrara normal akıntı ve akıntım çok olup duruken akıntılarım kesildi.....sizce neden ?
selam bayanlar,ben de yeni sayılırım aranızda mesajlarınızı okuyunca yalnız olmadığımı düşünüyorum benimde evliliğimde 3 yıl bitti 4.yılımıza giriyoruz.Ve bebiş istiyoruz.henüz 2 aydır deniyoruz.Bi kere test yapmıştım onda da sonuç negatif çıktı biraz umutlandığım için üzülmüştüm ama ALLAH'tan hayırlısı ALLAH tüm isteyenlere wersin beraberinde de bana versin.ben bişey sormak istiyorum bilgilendirirseniz sevinirim benimde adet zaman aralıklarım değişmeye başladı (son üç aydır 19 mayıs,15 haziran ve son 14 temmuz olarak)hamile kalmadan önce bu durumlar normalmi ve özel bi metodu olan benimle paylaşabilirmi hamile kalmak için,tüm arkadaşlara sevgiler..
Sanada gunaydin canim.hemen moralini bozma tatlim.KAc gun gecikti adetin.biliyoruzki 1 hafta gecip negatif cikanda var.Belirtilerin neler??
benimde gunum dundu bende hala olmadim ama teste yapmadim daha.Belim kasiklarim agriyo 15 gundur zaten.
Ve bir sorum var iliski sirasinda benim hicbir zaman agrim olmazdi Ama 1 hafta 10 gundur agrim oluyor.GEbelikte iliski sirasinda agri olurmu kasiklarda bilen varmi acaba??
Günaydın canım sakın canını sıkma. Bu ay böyle olmuş olabilir. Ama umudunu hiç yitirme. Neyin zaman olacağını Allah bilir. İnanıyorum ki bu ay olmasa ilerleyen zamanlarda mutlaka olacak. Benim 1 oğlum var 9 yaşında yaklaşık 1,5 yıldır da 2. çocuk için uğraşıyorum. Ama hiç umudumu yitirmiyorum. Bundan 5 ay önce düşük yapmama rağmen hep umut içinde yaşıyorum. Allah bu güzel duyguyu sana ve tüm bebiş isteyenlere tattırsın.
psikolojik oldu benim kesin. 1 hafta geçti. Şiştim davul gibi geçen ayda böyle olmuştu.. :çok üzgünüm:
canım bi doktora görün. gebelikte olur mu acep:uhm:
Aminnnn Allah bağışlasın oğluşunu maşallaaaaahh...
Bu belirsizlik mahvediyo beni.. Düşünmicem artık dün eşimle konuştuk oluruna bırakcam belki böyle düşündüğüm için adette olamıyorum. Gerçi hep bir düzensizlik vardı. Ama bu kadar değil Beni korkutan asıl çocuğum olmayacak mı acaba düşüncesi..:çok üzgünüm:
canım seni korkutmk istemem ama benimde ilişkide agrım olmuyodu sonradan agrı olmaya bşlayınca doktora gittim kist oluşmuştu
arkadaşlar merhaba aranızda yeniyim bende hamiş olmak istiyorum.iki aydır korunmuyorum.ilk ayımda sonuç başarısız oldu.Bu ay sonuç neolacak cok merak edıyorum,gercekten yaşayan anlar cok zor bir dönemmiş.İkinci ayım olduğu halde stres vuruyor.İlk ay kadar takmıyorum kafaya ama bu aralar gebelik gibi belirtiler var,adet gunumede 8,9 gun var.Acaba usuttummu yoksa hamılelıkmı dıyorum kafam karmakarısık,kan testi yaptırıcam bırkac gun sonra,erken gıdersem cıkmaz dıye korkuyorum.yardım edin kızlarrr....
arkadaşlar merhaba aranızda yeniyim bende hamiş olmak istiyorum.iki aydır korunmuyorum.ilk ayımda sonuç başarısız oldu.Bu ay sonuç neolacak cok merak edıyorum,gercekten yaşayan anlar cok zor bir dönemmiş.İkinci ayım olduğu halde stres vuruyor.İlk ay kadar takmıyorum kafaya ama bu aralar gebelik gibi belirtiler var,adet gunumede 8,9 gun var.Acaba usuttummu yoksa hamılelıkmı dıyorum kafam karmakarısık,kan testi yaptırıcam bırkac gun sonra,erken gıdersem cıkmaz dıye korkuyorum.yardım edin kızlarrr....
ankakuşu bugün idrar testi yaptım aslında cumaya kadar bekleyecektim. Pozitif çıkıyor... Hamile diyor, zaten özellikle dün akşamki belirtiler çok çok çok belirgindi. Tahmin etmiştim pozitif çıkacağını. Ve kesinlikle adet olamadım hiçbir lekelenmede gerçekleşmemişti. Sol kasığımda ani bir sancı gerçekleşti bıçak saplanması... İğne iğne batmalar, hem karın bölgesinde çok ani, göğüslerde de batmalar hissediliyordu. Ve mide bulantımda var ama çok ani gidip geliyor. Bunlar beni en çok şüphelendiren belirtilerdi... Özeliklede dün akşam çok belirgin bir şekilde hissettim. Psikolojik olmasına mahal bırakmayacak şekildeydi. Özellikle sol kasıktaki bıçak saplanması...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?