Erken Hamilelik Belirtileri

Sanada gunaydin canim.hemen moralini bozma tatlim.KAc gun gecikti adetin.biliyoruzki 1 hafta gecip negatif cikanda var.Belirtilerin neler??

benimde gunum dundu bende hala olmadim ama teste yapmadim daha.Belim kasiklarim agriyo 15 gundur zaten.

Ve bir sorum var iliski sirasinda benim hicbir zaman agrim olmazdi Ama 1 hafta 10 gundur agrim oluyor.GEbelikte iliski sirasinda agri olurmu kasiklarda bilen varmi acaba??

Canım ben hiç ağrım olmadı. Her zaman diyorum eğer hamilelik varsa inşaallah vardır. Bu kişiden kişiye değişir. Burdan hayırlı haberlerini alırız inşallah.

adet döngün çok kısa olduğu için mi öyle çıkıyor acaba?? adetlerin genelde düzenli midir?

ankakuşu bugün idrar testi yaptım aslında cumaya kadar bekleyecektim. Pozitif çıkıyor... Hamile diyor, zaten özellikle dün akşamki belirtiler çok çok çok belirgindi. Tahmin etmiştim pozitif çıkacağını. Ve kesinlikle adet olamadım hiçbir lekelenmede gerçekleşmemişti. Sol kasığımda ani bir sancı gerçekleşti bıçak saplanması... İğne iğne batmalar, hem karın bölgesinde çok ani, göğüslerde de batmalar hissediliyordu. Ve mide bulantımda var ama çok ani gidip geliyor. Bunlar beni en çok şüphelendiren belirtilerdi... Özeliklede dün akşam çok belirgin bir şekilde hissettim. Psikolojik olmasına mahal bırakmayacak şekildeydi. Özellikle sol kasıktaki bıçak saplanması...

merhaba hanımlar benimde bu gün 4. günüm ve hasta olmadım ama adet sancılarım çok hemde fazlasıyla bu kadar çok olmuyodu sadece mide bulantım arara açken değil tokken....bide akşam çok küçük bi damla geldi bende hasta oldum sandım sabah baktım tekrara normal akıntı ve akıntım çok olup duruken akıntılarım kesildi.....sizce neden ?

Canım ben yaşamadım ama yerleşme kanaması diye birşey oluyormuş. Senin bahsettiğin onun gibi birşey olabilir. Valla iyi dayanıyorsunuz ben olsam çokktan test yapmıştım bile. İdrar testi yaptır ya da kan testi. Kan testinde hemen çıkıyormuş. Bu ay burdan pek çok hamile haberi aldık inşallah bunların arasında sende olabilirsin.

selam bayanlar,ben de yeni sayılırım aranızda mesajlarınızı okuyunca yalnız olmadığımı düşünüyorum benimde evliliğimde 3 yıl bitti 4.yılımıza giriyoruz.Ve bebiş istiyoruz.henüz 2 aydır deniyoruz.Bi kere test yapmıştım onda da sonuç negatif çıktı biraz umutlandığım için üzülmüştüm ama ALLAH'tan hayırlısı ALLAH tüm isteyenlere wersin beraberinde de bana versin.ben bişey sormak istiyorum bilgilendirirseniz sevinirim benimde adet zaman aralıklarım değişmeye başladı (son üç aydır 19 mayıs,15 haziran ve son 14 temmuz olarak)hamile kalmadan önce bu durumlar normalmi ve özel bi metodu olan benimle paylaşabilirmi hamile kalmak için,tüm arkadaşlara sevgiler..

selam bayanlar,ben de yeni sayılırım aranızda mesajlarınızı okuyunca yalnız olmadığımı düşünüyorum benimde evliliğimde 3 yıl bitti 4.yılımıza giriyoruz.Ve bebiş istiyoruz.henüz 2 aydır deniyoruz.Bi kere test yapmıştım onda da sonuç negatif çıktı biraz umutlandığım için üzülmüştüm ama ALLAH'tan hayırlısı ALLAH tüm isteyenlere wersin beraberinde de bana versin.ben bişey sormak istiyorum bilgilendirirseniz sevinirim benimde adet zaman aralıklarım değişmeye başladı (son üç aydır 19 mayıs,15 haziran ve son 14 temmuz olarak)hamile kalmadan önce bu durumlar normalmi ve özel bi metodu olan benimle paylaşabilirmi hamile kalmak için,tüm arkadaşlara sevgiler..

Selam Canım aramıza hoşgeldin. Verdiğin bilgiler göre adet döngün 28 gün sürüyor. Yani bu da olması gereken şey zaten. 2 ay çok kısa bir zaman korunduğunuzdan dolayı vücudun anca kendini topluyordu.Sen canını hiç sıkma. Allah nasip ettiği zaman mutlaka olur.

Sanada gunaydin canim.hemen moralini bozma tatlim.KAc gun gecikti adetin.biliyoruzki 1 hafta gecip negatif cikanda var.Belirtilerin neler??

benimde gunum dundu bende hala olmadim ama teste yapmadim daha.Belim kasiklarim agriyo 15 gundur zaten.

Ve bir sorum var iliski sirasinda benim hicbir zaman agrim olmazdi Ama 1 hafta 10 gundur agrim oluyor.GEbelikte iliski sirasinda agri olurmu kasiklarda bilen varmi acaba??

psikolojik oldu benim kesin. 1 hafta geçti. Şiştim davul gibi geçen ayda böyle olmuştu.. :çok üzgünüm:

canım bi doktora görün. gebelikte olur mu acep:uhm:

Günaydın canım sakın canını sıkma. Bu ay böyle olmuş olabilir. Ama umudunu hiç yitirme. Neyin zaman olacağını Allah bilir. İnanıyorum ki bu ay olmasa ilerleyen zamanlarda mutlaka olacak. Benim 1 oğlum var 9 yaşında yaklaşık 1,5 yıldır da 2. çocuk için uğraşıyorum. Ama hiç umudumu yitirmiyorum. Bundan 5 ay önce düşük yapmama rağmen hep umut içinde yaşıyorum. Allah bu güzel duyguyu sana ve tüm bebiş isteyenlere tattırsın.

Aminnnn Allah bağışlasın oğluşunu maşallaaaaahh...:nazar::nazar::nazar:
Bu belirsizlik mahvediyo beni.. Düşünmicem artık dün eşimle konuştuk oluruna bırakcam belki böyle düşündüğüm için adette olamıyorum. Gerçi hep bir düzensizlik vardı. Ama bu kadar değil Beni korkutan asıl çocuğum olmayacak mı acaba düşüncesi..:çok üzgünüm:

CAnim simdi arastirdim netten.olabilir diyo.rahim icindeki sivinin cogalmasindan ancak kanama olursa tehlikesi varmis..Ay ne biliyim ya heyecanliyim kizlar cok.zaten adet olursam.once belim icin dr gidicem sonra iste kasik agrisi icin neyin nesiymis bunlar bi baktiriyim .Ama icimde bir umut belki adet olmam diyeoff beni soyle 3 gun uyutsalar kalksam hemen testimi yapsam yerimseniben

psikolojik oldu benim kesin. 1 hafta geçti. Şiştim davul gibi geçen ayda böyle olmuştu.. :çok üzgünüm:

canım bi doktora görün. gebelikte olur mu acep:uhm:

arkadaşlar adetime bir hafta var bende akıntı olmaya başladı 3 gündür kuruydu... böyle bir durumu olan var mıı acaba yumurtlama zamanını geçtim..:((( bir belirtimidir..

Aminnnn Allah bağışlasın oğluşunu maşallaaaaahh...:nazar::nazar::nazar:
Bu belirsizlik mahvediyo beni.. Düşünmicem artık dün eşimle konuştuk oluruna bırakcam belki böyle düşündüğüm için adette olamıyorum. Gerçi hep bir düzensizlik vardı. Ama bu kadar değil Beni korkutan asıl çocuğum olmayacak mı acaba düşüncesi..:çok üzgünüm:

Canım gebelikle ilgili yazıları okumuşsundur. Orda da gebeliği kafaya takmayla ilgili yazılar var. Eğer eşinle her beraber olmanda bu ay hamile kaldım mı kalacakmıyım diye düşünürsen vücut ısın yükseliyormuş . Bundan dolayı da hamile kalma olayı düşüyormuş. Aslında Allah izin verdikten sonra tek iş bizlerde bitiyor. Kafaya çok tatığımız sürece her ay biraz daha bu olayı erteliyoruz. Her ne kadar kafaya takmayacağız desekte işte ister istemez takıyoruz. Sen canını sıkma. Allah izin verdiği sürece olur.

canım seni korkutmk istemem ama benimde ilişkide agrım olmuyodu sonradan agrı olmaya bşlayınca doktora gittim kist oluşmuştu

kıslar merhabalar nasılsınıs
bende bugun ılk kes ates olcme yontemınen basldım aslında bıs ustune gıttıkce işi zorlastırıyoruz gubıme gelıyo cunku stres cok onemlı bı etkenmıs olaylarını aksına bıraksak belkı daha ii sonucşar alıcaz ama kımın elınde dun hepımıs cok dua ettım kıslar allah kımseye evlat aratmasın

Ay evet canim ya oyle bi durumda olabilir dedigin gibi.Ben bekliyim birkac gun adet olursam gerce olmazsamda doktora gidicem.
Bende simdi hatirladim 5 6 yil once kist vardi o zaman bole agri yasamistim Ay ins kotu bi sey cikmaz yarabbim

canım seni korkutmk istemem ama benimde ilişkide agrım olmuyodu sonradan agrı olmaya bşlayınca doktora gittim kist oluşmuştu

arkadaşlar merhaba aranızda yeniyim bende hamiş olmak istiyorum.iki aydır korunmuyorum.ilk ayımda sonuç başarısız oldu.Bu ay sonuç neolacak cok merak edıyorum,gercekten yaşayan anlar cok zor bir dönemmiş.İkinci ayım olduğu halde stres vuruyor.İlk ay kadar takmıyorum kafaya ama bu aralar gebelik gibi belirtiler var,adet gunumede 8,9 gun var.Acaba usuttummu yoksa hamılelıkmı dıyorum kafam karmakarısık,kan testi yaptırıcam bırkac gun sonra,erken gıdersem cıkmaz dıye korkuyorum.yardım edin kızlarrr....

Canim hayirli olsun oncelikle daha adetine baya varmis bende bir kac gun daha bekle bir kan testi yaptir adet olmadan oncede gebeligi tespit edebiliyo kan testi.Stress yapma yeter hem daha 2. ayinmis bu ay olmadi obur ay tam gaz calismalara devam edersinyerimseniben
arkadaşlar merhaba aranızda yeniyim bende hamiş olmak istiyorum.iki aydır korunmuyorum.ilk ayımda sonuç başarısız oldu.Bu ay sonuç neolacak cok merak edıyorum,gercekten yaşayan anlar cok zor bir dönemmiş.İkinci ayım olduğu halde stres vuruyor.İlk ay kadar takmıyorum kafaya ama bu aralar gebelik gibi belirtiler var,adet gunumede 8,9 gun var.Acaba usuttummu yoksa hamılelıkmı dıyorum kafam karmakarısık,kan testi yaptırıcam bırkac gun sonra,erken gıdersem cıkmaz dıye korkuyorum.yardım edin kızlarrr....

Selam canım aramıza hoşgeldin. Adet gününe daha var.Kan testi, bazen adet dönemi yaklaşmadan da net sonuç söylüyormuş.Bence biraz daha bekle derim. Gene sen bilirsin. Bu kadar kendine strese sokma. Unutma bu da hamile kalmamanı etkileyen bir neden. Allah nasip gördükten sonra olur. Burdan da sevinçli hanberlerini alırız inşallah.

kızlar merhaba size bişey sorucam havuza girmenin bir sakıncası olurmu sizce
adetime 7 gün var birlikte olmaya devam etmenin bir yararı olur mu sizce

pınarcım adetine 7 gün kaldıysa yumurtalama dönemingeçmiştir. bu bebeği pek etkilemez. yani olmas olasılığı çok düşük geç yumurtlama falan oluyorsa bilmem ama genelde 10-17.günler arası dönem bebek olması için uygundur.

ankakuşu bugün idrar testi yaptım aslında cumaya kadar bekleyecektim. Pozitif çıkıyor... Hamile diyor, zaten özellikle dün akşamki belirtiler çok çok çok belirgindi. Tahmin etmiştim pozitif çıkacağını. Ve kesinlikle adet olamadım hiçbir lekelenmede gerçekleşmemişti. Sol kasığımda ani bir sancı gerçekleşti bıçak saplanması... İğne iğne batmalar, hem karın bölgesinde çok ani, göğüslerde de batmalar hissediliyordu. Ve mide bulantımda var ama çok ani gidip geliyor. Bunlar beni en çok şüphelendiren belirtilerdi... Özeliklede dün akşam çok belirgin bir şekilde hissettim. Psikolojik olmasına mahal bırakmayacak şekildeydi. Özellikle sol kasıktaki bıçak saplanması...

funkecim çoook tebrik ediyorum, çok sevindim. a.s.:nazar: senin hamile kalmış olman beni de ümitlendiriyor. hatırladığım kadarıyla sen de 30un üzerindeydin. nasıl mutlu olduğumu anlatamam. :dance: inşallah sağlıklı, rahat bir gebelik geçirirsin ve bebişine rahatça kavuşursun:nazar::nazar::nazar: (bu arada kaçıncı denemende hamile kaldın:uhm:)

Back