hemen bir test yapmalısın.benim adeetime 4 gün kala çıktı mesela.erken öğrendiğim için henüz keseyide göremedik.perşembe bakacak doktor.işallah keseyi görürüm.çok heyecanlanıyorum.bakalmoı hayırlısı..
alttan bakılınca görünür diyolar ama ben korkuyorum çünkü benim bebeğim düştü alttan muayne olunca 4 sene önce bu yüzden beklicem
kan testi yaptırmadım iki hafta sonra gel dedi ikitane idrar testi yaptım ikiside pozitif geç döllenmiştir dedi ama benim içim içimi yiyo genede gerçi ilk çocukta bitane test yaptırmıştım oda eczanede testi görmedim bile hamilesin demişti ilk üç aylıkken gitmiştim bebek gayet sağlıklıydılabaratuvara gittim labaratuvarcı bile test pozitif çıkmış niye gene yaptırmak istiyosunki bizim yaptığımız testlerde bundan dedi hamilesin iki hafta sonra görünür merak etme dedi
kızlar merhaba bişey sormam lasım size... Benim adetim 1 hafta geçti.. Geçn ayda geçmişti. Nette belirtileri okuyordum kafama takıldı.. Test falan yapmadım. Yapıyorum negatif çıkıyo üzülüyorum diye :çok üzgünüm:Neyse..
Geçen ay 41. günümde olmuştum. Ama herzaankinden farklıydı ilk başta hiç ağrım olmadı. (normalde kıpırdayamam) ve koyu kahverengi geldi ilk sonra normal olsum ama sadece 3gün azar azar sürdü.normal ilk 3gün yoğun olurdu. Şimdi okudum yerleşme diye bişeymi var? O ne ? Bu ayda hala olmadım. Acayip kafama takıldı
Bi belrti var mı derseniz;
biraz başım ağrıyor,
halsizim,
zor kalkıyorum,
akıntım az var ama kokulu :çok üzgünüm:
göğüslerimin sadece ucu şişkin duruyo ve normalden biraz daha koyu sadece ucu fakat hiçbir ağrı acı yok
ayrıca acayip şişim.
bana noliir yaa psikolojik oldu acep ? şuanda midem bulanıyo bu saatte:1shok: çok kötüyüm noliiyi banaasenağlama
kızlar merhaba bişey sormam lasım size... Benim adetim 1 hafta geçti.. Geçn ayda geçmişti. Nette belirtileri okuyordum kafama takıldı.. Test falan yapmadım. Yapıyorum negatif çıkıyo üzülüyorum diye :çok üzgünüm:Neyse..
Geçen ay 41. günümde olmuştum. Ama herzaankinden farklıydı ilk başta hiç ağrım olmadı. (normalde kıpırdayamam) ve koyu kahverengi geldi ilk sonra normal olsum ama sadece 3gün azar azar sürdü.normal ilk 3gün yoğun olurdu. Şimdi okudum yerleşme diye bişeymi var? O ne ? Bu ayda hala olmadım. Acayip kafama takıldı
Bi belrti var mı derseniz;
biraz başım ağrıyor,
halsizim,
zor kalkıyorum,
akıntım az var ama kokulu :çok üzgünüm:
göğüslerimin sadece ucu şişkin duruyo ve normalden biraz daha koyu sadece ucu fakat hiçbir ağrı acı yok
ayrıca acayip şişim.
bana noliir yaa psikolojik oldu acep ? şuanda midem bulanıyo bu saatte:1shok: çok kötüyüm noliiyi banaasenağlama
Eğer sadece koyu renkli hafif kanama olduysa o lekelenmedir ama ondan sonra normal kanaman olduysa lekelenme değil adet görmüşsündür. Birde 7.8. haftadan önce pek öyle mide bulantısı filan olmuyormuş. Bendeki belirtiler şöyle oldu adet olacakmışım gibi ağrı, her sabah oldum diye gidiyordum WC ye, akşamları yorgunluk ve daha erken uyuma ve zor uyanma, meme uçlarında daha önce hiç olmayan bir görüntü (Hani bebek emziren annelerin meme uçları uzundur ya işte öyle), birde kirpiklerin karıştı (Bu çok ilginç hala gülüyorum, rimel sürerken dağılıyordu) birde burnumun içinde hassasiyet arttı, sabahları nezleymişim gibi bir tıkanma, nefes alırken hassasiyet, hatta zaman zaman çok az kan geliyor. Doktor direk bunu sormuştu bana
Herkesin kandili mübarek olsun.Bu topiğin yeni ziyaretçisiyim.Ayın 10 unda adet gördüm.Yumurtlama günlerinde .çalışma yaptıkAğustosun 6 sı gibi adet bekliyorum.Eşimde kriptoozspermi var.Bu ay belki bir mucize olur diye umutlanıyorum.:1rolleyes:
Doktorlar mikroenjeksiyon öneriyorlar.Eşim bitkisel tedavi uyguluyor.
Göğüs uçlarım biraz acıyor ve çok şişti..
Göğüslerimin tamamı değil,sadece göğüs uçlarım..benneyaptımki
Bir de sanki adet olucakmışım gibi belimde ağrı var..Sanırım sıcaklardan erken adet olabilirimfisfisfis
Umarım olmam tabi..Eğer 6 ağustosu 1 hafta daha geçerse test yapıcam..
Umut fakirin ekmeği...:çok üzgünüm:
canım kriptoozspermi normalde spermin bulunamaması ancak yıkama sonrası sperm hücrelerine rastlanılması durumu..:çok üzgünüm:merhaba canım.cahilliğimin kusuruna bakmazsan birşey sorucam.kriptoozspermi nedir
canım kriptoozspermi normalde spermin bulunamaması ancak yıkama sonrası sperm hücrelerine rastlanılması durumu..:çok üzgünüm:
günaydın kızlar dün test yaptım koca bir tek çizgisenağlama
ve hala hasta olmadım:çok üzgünüm:
günaydın kızlar dün test yaptım koca bir tek çizgisenağlama
ve hala hasta olmadım:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?