Erken Hamilelik Belirtileri

hemen bir test yapmalısın.benim adeetime 4 gün kala çıktı mesela.erken öğrendiğim için henüz keseyide göremedik.perşembe bakacak doktor.işallah keseyi görürüm.çok heyecanlanıyorum.bakalmoı hayırlısı..

Çok sevindim nalancım sonucunun pozitif olmasına, Allah sağlıkla kucağına aldığın günleride göstersin inşallah. :nazar:
Darısı bana ve tm isteyenlerede olsun inşallah (amin):emir_bebek::emir_bebek:
Benim endişem adetlerimin düzensiz olması :uhm:

alttan bakılınca görünür diyolar ama ben korkuyorum çünkü benim bebeğim düştü alttan muayne olunca 4 sene önce bu yüzden beklicem

ilk üç ay alttan muayne zararlı değil diye duymuştum.nasıl düştü bebeğin muayene olduktan hemen sonramı? belki başka bir problem vardı

Elalı bende de aynı şey var. 26 haziranda adet olmam gerekiyordu. ama hala olmadım. cumartesi ve bu sabah evde test yaptim. doktorum d... vermisti prolaktin hormonumu dusurmek için ama o ilacinda hamile kalınca almamam gerekiyor. idrar testinde negatif çıkınca aldim. ama içim içimi yiyordu. en sonunda dayanamayıp az önce gidip kan verdim. akşamüstü sonucu alacam. sonuca göre ya yarin doktoruma giderim yada telefon ederim. benim sonucun pozitif olduğunu düşünmüyorum ama ilaç kullanmama rağmen niye olmadığımı anlamadım. ilaçtan önce geçikiyordu. ama ilaç içmeye başladıktan sonra düzene girmişti. birde yumurtlama için ilaç almiştim inşallah kist filan yapmamıştır. ama yumurtam çatlamıştı? akşama kadar meraktan ölecem...

kan testi yaptırmadım iki hafta sonra gel dedi ikitane idrar testi yaptım ikiside pozitif geç döllenmiştir dedi ama benim içim içimi yiyo genede gerçi ilk çocukta bitane test yaptırmıştım oda eczanede testi görmedim bile hamilesin demişti ilk üç aylıkken gitmiştim bebek gayet sağlıklıydılabaratuvara gittim labaratuvarcı bile test pozitif çıkmış niye gene yaptırmak istiyosunki bizim yaptığımız testlerde bundan dedi hamilesin iki hafta sonra görünür merak etme dedi

kan testi yaptirman bence içini rahatlatir canim..idarardan daha güvenilir.. Gebelik geç oluşmuşsa dişardan bakilan ultrason ile görünemeyebilir bence... Biraz daha bekle beklerkende kan testini de yaptir doktorun da görsün sonucu

kızlar merhaba bişey sormam lasım size... Benim adetim 1 hafta geçti.. Geçn ayda geçmişti. Nette belirtileri okuyordum kafama takıldı.. Test falan yapmadım. Yapıyorum negatif çıkıyo üzülüyorum diye :çok üzgünüm:Neyse..

Geçen ay 41. günümde olmuştum. Ama herzaankinden farklıydı ilk başta hiç ağrım olmadı. (normalde kıpırdayamam) ve koyu kahverengi geldi ilk sonra normal olsum ama sadece 3gün azar azar sürdü.normal ilk 3gün yoğun olurdu. Şimdi okudum yerleşme diye bişeymi var? O ne ? Bu ayda hala olmadım. Acayip kafama takıldı

Bi belrti var mı derseniz;
biraz başım ağrıyor,
halsizim,
zor kalkıyorum,
akıntım az var ama kokulu :çok üzgünüm:
göğüslerimin sadece ucu şişkin duruyo ve normalden biraz daha koyu sadece ucu fakat hiçbir ağrı acı yok
ayrıca acayip şişim.
bana noliir yaa psikolojik oldu acep ? şuanda midem bulanıyo bu saatte:1shok: çok kötüyüm noliiyi banaasenağlama

kızlar merhaba bişey sormam lasım size... Benim adetim 1 hafta geçti.. Geçn ayda geçmişti. Nette belirtileri okuyordum kafama takıldı.. Test falan yapmadım. Yapıyorum negatif çıkıyo üzülüyorum diye :çok üzgünüm:Neyse..

Geçen ay 41. günümde olmuştum. Ama herzaankinden farklıydı ilk başta hiç ağrım olmadı. (normalde kıpırdayamam) ve koyu kahverengi geldi ilk sonra normal olsum ama sadece 3gün azar azar sürdü.normal ilk 3gün yoğun olurdu. Şimdi okudum yerleşme diye bişeymi var? O ne ? Bu ayda hala olmadım. Acayip kafama takıldı

biraz başım ağrıyor,
halsizim,
zor kalkıyorum,
göğüslerimin sadece ucu şişkin duruyo ve normalden biraz daha koyu sadece ucu fakat hiçbir ağrı acı yok
ayrıca acayip şişim.
bana noliir yaa psikolojik oldu acep ? şuanda midem bulanıyo bu saatte:1shok: çok kötüyüm noliiyi banaasenağlama

Canım ben senin yerinde olsaydım çokktan test yapmıştım. Test yapıp negatif çıksada ya da hastalansanda insan yinede hayal kırıklığına uğruyor. (ben bunu çok yaşıyorum)Hiç olmasa böyle beklemektense test yapıp sende rahatlamış olursun. Beklentilerin o yöne çevrilir. Belli mi olur belki de hamilesindir. Bahsetmiş olduğun belirtiler hamilelikte de olabiliyor bazen olmaya biliyorda yani bu kişiden kişiye değişiyor. İnanıyorum ki burdan herkese hamile olduğunu duyuracaksın. İnşaallahta öyle olur.r. Bu mübarek günde Allah dualarımız kabul eder.

Hay Allah razı olsun... Zaten şu durumda hamiş değilsem başka bişeyler var bende.. Aslında sabah iyiydim morelman ama o yerleştirme vs. yazılarını okuyınca bi heyecan yapım.

biraz başım ağrıyor,
halsizim,
zor kalkıyorum,
ayrıca acayip şişim.

Eğer sadece koyu renkli hafif kanama olduysa o lekelenmedir ama ondan sonra normal kanaman olduysa lekelenme değil adet görmüşsündür. Birde 7.8. haftadan önce pek öyle mide bulantısı filan olmuyormuş. Bendeki belirtiler şöyle oldu adet olacakmışım gibi ağrı, her sabah oldum diye gidiyordum WC ye, akşamları yorgunluk ve daha erken uyuma ve zor uyanma, meme uçlarında daha önce hiç olmayan bir görüntü (Hani bebek emziren annelerin meme uçları uzundur ya işte öyle), birde kirpiklerin karıştı (Bu çok ilginç hala gülüyorum, rimel sürerken dağılıyordu) birde burnumun içinde hassasiyet arttı, sabahları nezleymişim gibi bir tıkanma, nefes alırken hassasiyet, hatta zaman zaman çok az kan geliyor. Doktor direk bunu sormuştu bana

Eğer sadece koyu renkli hafif kanama olduysa o lekelenmedir ama ondan sonra normal kanaman olduysa lekelenme değil adet görmüşsündür. Birde 7.8. haftadan önce pek öyle mide bulantısı filan olmuyormuş. Bendeki belirtiler şöyle oldu adet olacakmışım gibi ağrı, her sabah oldum diye gidiyordum WC ye, akşamları yorgunluk ve daha erken uyuma ve zor uyanma, meme uçlarında daha önce hiç olmayan bir görüntü (Hani bebek emziren annelerin meme uçları uzundur ya işte öyle), birde kirpiklerin karıştı (Bu çok ilginç hala gülüyorum, rimel sürerken dağılıyordu) birde burnumun içinde hassasiyet arttı, sabahları nezleymişim gibi bir tıkanma, nefes alırken hassasiyet, hatta zaman zaman çok az kan geliyor. Doktor direk bunu sormuştu bana

hiç ağrım yok ama evet nefes alırken burnum yanıyo sanki... Kirpiklerim uzun normalde zaten hep karmançorman onu bilemedim şimdi. Meme uçlarımda öyle hassasiyet yok yani acımıyo ama uçları belirgin duruyor ve normalden biraz daha koyu sadece ucu. Farklı geldi yani.. Akşama test alıcam 7 gün geçti varsa belli olur herhalde dimi? Bu seferde negatif çıkarsa... :çok üzgünüm:

herkesin kandilini kutlarım umaraım bu güzel gecede rabbim bütün kullarının dualarını kabul eder ve hepimizin kucağına nurtopu gibi sağlıklı ve hayırlı evlatlar verir.mümünim mümüne ettiği dua kendien ettiği duadan çabuk kabul olur o yüzden arkadaşlar herkes bu gece birbirine dua etsin

evet aynen öyle arkadaşım
benim sana ettiğim dua günahsız bir ağızla edilen dua gibi sayıldığı için daha çabuk kabul oluyor
dualarım her gece olduğu gibi bu gecede sizlerle
Miracınız mübarek olsun canlarım a.s.

Herkesin kandili mübarek olsun.Bu topiğin yeni ziyaretçisiyim.Ayın 10 unda adet gördüm.Yumurtlama günlerinde .çalışma yaptık:utangac:Ağustosun 6 sı gibi adet bekliyorum.Eşimde kriptoozspermi var.Bu ay belki bir mucize olur diye umutlanıyorum.:1rolleyes:
Doktorlar mikroenjeksiyon öneriyorlar.Eşim bitkisel tedavi uyguluyor.

Göğüs uçlarım biraz acıyor ve çok şişti..
Göğüslerimin tamamı değil,sadece göğüs uçlarım..benneyaptımki

Bir de sanki adet olucakmışım gibi belimde ağrı var..Sanırım sıcaklardan erken adet olabilirimfisfisfis

Umarım olmam tabi..Eğer 6 ağustosu 1 hafta daha geçerse test yapıcam..

Umut fakirin ekmeği...:çok üzgünüm:

Herkesin kandili mübarek olsun.Bu topiğin yeni ziyaretçisiyim.Ayın 10 unda adet gördüm.Yumurtlama günlerinde .çalışma yaptık:utangac:Ağustosun 6 sı gibi adet bekliyorum.Eşimde kriptoozspermi var.Bu ay belki bir mucize olur diye umutlanıyorum.:1rolleyes:
Doktorlar mikroenjeksiyon öneriyorlar.Eşim bitkisel tedavi uyguluyor.

Göğüs uçlarım biraz acıyor ve çok şişti..
Göğüslerimin tamamı değil,sadece göğüs uçlarım..benneyaptımki

Bir de sanki adet olucakmışım gibi belimde ağrı var..Sanırım sıcaklardan erken adet olabilirimfisfisfis

Umarım olmam tabi..Eğer 6 ağustosu 1 hafta daha geçerse test yapıcam..

Umut fakirin ekmeği...:çok üzgünüm:

merhaba canım.cahilliğimin kusuruna bakmazsan birşey sorucam.kriptoozspermi nedir

canım kriptoozspermi normalde spermin bulunamaması ancak yıkama sonrası sperm hücrelerine rastlanılması durumu..:çok üzgünüm:

teşekkürederim canım.Allah bu mübarek günde bütün dualarımızı kabul etsin.İnşallah doğal yollardan tedaviye gerek kalmadan bu defa hamile kalırsın.:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::emir_bebek:

günaydın kızlar dün test yaptım koca bir tek çizgisenağlama
ve hala hasta olmadım:çok üzgünüm:

Sanada gunaydin canim.hemen moralini bozma tatlim.KAc gun gecikti adetin.biliyoruzki 1 hafta gecip negatif cikanda var.Belirtilerin neler??

benimde gunum dundu bende hala olmadim ama teste yapmadim daha.Belim kasiklarim agriyo 15 gundur zaten.

Ve bir sorum var iliski sirasinda benim hicbir zaman agrim olmazdi Ama 1 hafta 10 gundur agrim oluyor.GEbelikte iliski sirasinda agri olurmu kasiklarda bilen varmi acaba??

günaydın kızlar dün test yaptım koca bir tek çizgisenağlama
ve hala hasta olmadım:çok üzgünüm:

Günaydın canım sakın canını sıkma. Bu ay böyle olmuş olabilir. Ama umudunu hiç yitirme. Neyin zaman olacağını Allah bilir. İnanıyorum ki bu ay olmasa ilerleyen zamanlarda mutlaka olacak. Benim 1 oğlum var 9 yaşında yaklaşık 1,5 yıldır da 2. çocuk için uğraşıyorum. Ama hiç umudumu yitirmiyorum. Bundan 5 ay önce düşük yapmama rağmen hep umut içinde yaşıyorum. Allah bu güzel duyguyu sana ve tüm bebiş isteyenlere tattırsın.

Back