bende klomen kullandım ve çatlatma iğnesi oldum bu üçüncü olacak ayın 1 inde gidecem doktora ayrıca sitedeki söylenen limon testini dayanamayıp bugün yaptım inşallah limon testinin dediği çıkar ve hamişimdir Allah isteyen herkese nasip etsin Yarın MİRAÇ KANDİLİ lütfen herkes birbiri için dua etsin Allahım sağlıklı sıhhatli çocuklar nasip etsin amina.s.
seni üzmek istemem ama belki bşka şeyden dolayı gecikti stres havadeğişimi vb....ama inşallah hamilesindir bence kan testi yaptır yanılma ihtimali yok gibi bişey çünkükizlar benim ayin 21 nde regl olmam gerekiyordu,8 gün geciktim bu gün evde test yaptim negativ cikti,iki gün öncede yapmistim yine negativ cikmisti.ben hamilemiyim degilmiyim?
fisfisfis
kızlar bi türlü anlayamadım kimse cevep vermiyo bari siz verin benim adetim geçeli 17. Gün üç gün önce test yaptım pozitif dün doktora gittim kese görünmedi eve gelirken başka marka test aldım akşam gene pozitif çıktı hamileysem niye kese görünmedi yoksa hamile değilmiyim acele cevap yazın lütfen bu arada hepinizin kandili mübarek olsun
Kızlar merhabaa.s.
Benimde ayın 25inde adet olmam gerekiyodu fakat olmadım, gerçi önceden adetlerim düzensizdi, fakat geçtiğimiz 2 ayda arka arkaya aşılama yaptırmıştım ve sanırım iğnelerden dolayı düzenli olmuştu.
Bende 2 gündür inanılmaz bir sırt ve bel ağrısı var ama herzaman adet olduğumdan farklı bi ağrı, adetime yakın göğüslerim büyür ve acırdı şuan öle bişeyde yok:1no2:
Psikolojik heralde bazen midem bulanıyo ve başım dönüyo:çok üzgünüm:
Hamile olabilirmiyim acaba:uhm: bu değişik ağrı neki, acaba üşüttüm mü:teytey:
Herkese sevgiler:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?