Erken Hamilelik Belirtileri

bende klomen kullandım ve çatlatma iğnesi oldum bu üçüncü olacak ayın 1 inde gidecem doktora ayrıca sitedeki söylenen limon testini dayanamayıp bugün yaptım inşallah limon testinin dediği çıkar ve hamişimdir Allah isteyen herkese nasip etsin Yarın MİRAÇ KANDİLİ lütfen herkes birbiri için dua etsin Allahım sağlıklı sıhhatli çocuklar nasip etsin amina.s.:nazar:

bana çatlatma iğne vermediler ama son iki aydır regliden önce göğüsleri cok agrıtıyor ve bende 2 aydır aslında hamilelik belirtisi derler ama gecen ay hamileyim zannettim göğüste damarlanmalar oldu cok belirgin şekilde acaba ilaç yüzünden mi olu bilmiyorum herhalde bu hafta dr ye gidiceğim.

limon testini bende okudum
baya güldüm ama
bilemiyorum kii, doğrumudur, deneyenlerin hepsi teste göre hamiş
saçma geldi bana nedense
çünkü herkesinki çökmüş dibe

arkadaşlar bi de karbonat testi vardı. onu bi sürü insan denedi. geçersizliği kanıtlandı. hatta kızlar kocalarına bile yapmışlar adamlar hamile çıkmıştı :)))))

hadii yaaa
çüş yaniii, onuda okumuştum ama eşlerine yaptıklarını okumadım :roflol:
Ey Allahım bizleri yanlış yapmaktan koru
valla bebek hasretiyle napacağımızı şaşırdık
sabretsek, stres yapmasak yani teslimiyet gerek

valla bi sürü insan testin doğruluğunu kanıtlamak için yapmış. hamile olup hamile çıkmayanlar, kesinlikle hamile olmadığı halde hamile çıkanlardan sonra millet kocalarına yapmış. valla yine bu forumda okudum ama çok eğlenceli yorumları okumak falan. çok doğru söylüyorsun biri saçma bişey bile söylese hepimiz bir umut diye koşuyoruz. Allah bize yardım etsin valla. çok zor böyle beklemek. insan herşeyden medet umuyo..

evet canım
ancak Fatiha suresinde ne buyuruyor Allah
"...iyyakenaabudu ve iyyakenestain.." " Rabbimiz Yalnız sana kulluk ettiğimiz için yalnız senden yardım isteriz"

bu ayeti unutmamak lazım, bize yardım edicek ancak O'dur. yarın kandil dualarda unutmayalım birbirimizi inşallah

kizlar benim ayin 21 nde regl olmam gerekiyordu,8 gün geciktim bu gün evde test yaptim negativ cikti,iki gün öncede yapmistim yine negativ cikmisti.ben hamilemiyim degilmiyim?

fisfisfis

kızlar kusura bakmayın acil çıktım aşılamad aönce eşinizden spermiyogram testi isteniyor ardından reglinizin 3. günü gidip muayne oluyorsunuz eğer doktor bir sorun bulmazsa klomen veriyor yada buna benzer bir ilaç bu ilaçla yumurtalıklarınız gelişip çoğalıyor 5 gün sonbra tekrar gidiyorsunuz muayne için ve yumurtalıkların sayısı ve eebatı uygunsa çatlatma iğnesi oluyorsunuz 36 saat sonra eşinizle gidip aşılamayı oluyorsunuz inşallah yardımcı oldum

kizlar benim ayin 21 nde regl olmam gerekiyordu,8 gün geciktim bu gün evde test yaptim negativ cikti,iki gün öncede yapmistim yine negativ cikmisti.ben hamilemiyim degilmiyim?

fisfisfis
seni üzmek istemem ama belki bşka şeyden dolayı gecikti stres havadeğişimi vb....ama inşallah hamilesindir bence kan testi yaptır yanılma ihtimali yok gibi bişey çünkü

Mevlam çekirdeğe orman gizlemiş,anne karnına bebek gizlemiş, Mübarek gecelere cennet gizlemiş. Duanız kabul, Kandiliniz mübarek olsun.

Kızlar bu mübarek günde bütün yaptığınız dularınız kabul olsun.

kızlar bi türlü anlayamadım kimse cevep vermiyo bari siz verin benim adetim geçeli 17. gün üç gün önce test yaptım pozitif dün doktora gittim kese görünmedi eve gelirken başka marka test aldım akşam gene pozitif çıktı hamileysem niye kese görünmedi yoksa hamile değilmiyim acele cevap yazın lütfen bu arada hepinizin kandili mübarek olsun

kızlar bi türlü anlayamadım kimse cevep vermiyo bari siz verin benim adetim geçeli 17. Gün üç gün önce test yaptım pozitif dün doktora gittim kese görünmedi eve gelirken başka marka test aldım akşam gene pozitif çıktı hamileysem niye kese görünmedi yoksa hamile değilmiyim acele cevap yazın lütfen bu arada hepinizin kandili mübarek olsun

canim dr.lerden biri kese ile ilgili soruya 5.haftada görünür demiş

üstten baktı onun içinmi görünmedi acaba alttanmı baksa görürdü ama alttan baktırmak istemem bu yüzden bi çocuğum düştü

Kızlar merhabaa.s.
Benimde ayın 25inde adet olmam gerekiyodu fakat olmadım, gerçi önceden adetlerim düzensizdi, fakat geçtiğimiz 2 ayda arka arkaya aşılama yaptırmıştım ve sanırım iğnelerden dolayı düzenli olmuştu.
Bende 2 gündür inanılmaz bir sırt ve bel ağrısı var ama herzaman adet olduğumdan farklı bi ağrı, adetime yakın göğüslerim büyür ve acırdı şuan öle bişeyde yok:1no2:
Psikolojik heralde bazen midem bulanıyo ve başım dönüyo:çok üzgünüm:
Hamile olabilirmiyim acaba:uhm: bu değişik ağrı neki, acaba üşüttüm mü:teytey:
Herkese sevgiler:1hug:

Kızlar merhabaa.s.
Benimde ayın 25inde adet olmam gerekiyodu fakat olmadım, gerçi önceden adetlerim düzensizdi, fakat geçtiğimiz 2 ayda arka arkaya aşılama yaptırmıştım ve sanırım iğnelerden dolayı düzenli olmuştu.
Bende 2 gündür inanılmaz bir sırt ve bel ağrısı var ama herzaman adet olduğumdan farklı bi ağrı, adetime yakın göğüslerim büyür ve acırdı şuan öle bişeyde yok:1no2:
Psikolojik heralde bazen midem bulanıyo ve başım dönüyo:çok üzgünüm:
Hamile olabilirmiyim acaba:uhm: bu değişik ağrı neki, acaba üşüttüm mü:teytey:
Herkese sevgiler:1hug:

hemen bir test yapmalısın.benim adeetime 4 gün kala çıktı mesela.erken öğrendiğim için henüz keseyide göremedik.perşembe bakacak doktor.işallah keseyi görürüm.çok heyecanlanıyorum.bakalmoı hayırlısı..

kan testi yaptırmadım iki hafta sonra gel dedi ikitane idrar testi yaptım ikiside pozitif geç döllenmiştir dedi ama benim içim içimi yiyo genede gerçi ilk çocukta bitane test yaptırmıştım oda eczanede testi görmedim bile hamilesin demişti ilk üç aylıkken gitmiştim bebek gayet sağlıklıydılabaratuvara gittim labaratuvarcı bile test pozitif çıkmış niye gene yaptırmak istiyosunki bizim yaptığımız testlerde bundan dedi hamilesin iki hafta sonra görünür merak etme dedi

alttan bakılınca görünür diyolar ama ben korkuyorum çünkü benim bebeğim düştü alttan muayne olunca 4 sene önce bu yüzden beklicem

Back