Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kıslar iyi muhabbeler sabah moralım bosuktu bıldıgınız gıbı bıras daha iyiyim sımdı yarın kandıl gecesı dualarım hepınısle iyi aksmlar
cnm her aynı seyı yasıyorum bu ay takımcam dıyorum kafama ama elımde degıl işte artık soz verıyorum kendıme bugunden ıtıbaren onumusdekı ay hıc dusunmeyecegım cnm adetlerım dusensızlestıya bebiş ıstedıgımısden berı 34 gunde olmaya basladım yumurtlma gunum 17 sı degılmı dogrumu hesaplamısımCADIARZU
merhaba canım
yumurtalıkları büyütmeye yarıyor
3 ay klomen kullandım, doktor tembellik var dedi
moralimi alt üst etti, bende doktorumu değiştim ve bu ilacı verdi bana
bugünde çatlatma iğnesi vurdular
hakkımızda hayırlısı
6,gün akşam temizleniyorum canım
sordun mu peki doktoruna neden bu kadar az sürdüğünü?
bu arada hangi hastaneye gidiyorsun canım, nilhanla birlikte 3 ümüzde istanbuldayız :)
bende klomen kullandım ve çatlatma iğnesi oldum bu üçüncü olacak ayın 1 inde gidecem doktora ayrıca sitedeki söylenen limon testini dayanamayıp bugün yaptım inşallah limon testinin dediği çıkar ve hamişimdir Allah isteyen herkese nasip etsin Yarın MİRAÇ KANDİLİ lütfen herkes birbiri için dua etsin Allahım sağlıklı sıhhatli çocuklar nasip etsin amina.s.oo üç doktora gittim hepside olabilir diyorlar ama bana normal gelmiyor.hem günüm azaldı hemde miktarı 2.gün bitiyor .sıkıldım dr ye gitmekten artık kızım kadres diye tutturmasaydı hiç bu kadar strese girmezdim.klomeni de fazla kullanınca zararlıymış diyorlar
kimse anlatmıyor ama(([/
bugün limon testini yaptım ben kabarcıklar cıktı bardagın altındada birikti kabarcıklar biraz üstündede sonuç nedir anlamadım