Erken Hamilelik Belirtileri

kıslar iyi muhabbeler sabah moralım bosuktu bıldıgınız gıbı bıras daha iyiyim sımdı yarın kandıl gecesı dualarım hepınısle iyi aksmlar

kıslar iyi muhabbeler sabah moralım bosuktu bıldıgınız gıbı bıras daha iyiyim sımdı yarın kandıl gecesı dualarım hepınısle iyi aksmlar

moralini bozma canım herşeyden önemli olan eşinin ve senin moralini yüksek tutman stresten uzak dur...herşey kafada başlıyor..kafanın rahat olması çok önemli

cnm her aynı seyı yasıyorum bu ay takımcam dıyorum kafama ama elımde degıl işte artık soz verıyorum kendıme bugunden ıtıbaren onumusdekı ay hıc dusunmeyecegım cnm adetlerım dusensızlestıya bebiş ıstedıgımısden berı 34 gunde olmaya basladım yumurtlma gunum 17 sı degılmı dogrumu hesaplamısımCADIARZU

bu ay belirtilere takılmicam
çünkü içtiğim ilacın o kadar çok yan etkisi varki
tıpa tıp hamilelik belirtisi :)))

merhaba canım
yumurtalıkları büyütmeye yarıyor
3 ay klomen kullandım, doktor tembellik var dedi
moralimi alt üst etti, bende doktorumu değiştim ve bu ilacı verdi bana
bugünde çatlatma iğnesi vurdular
hakkımızda hayırlısı

cnm her aynı seyı yasıyorum bu ay takımcam dıyorum kafama ama elımde degıl işte artık soz verıyorum kendıme bugunden ıtıbaren onumusdekı ay hıc dusunmeyecegım cnm adetlerım dusensızlestıya bebiş ıstedıgımısden berı 34 gunde olmaya basladım yumurtlma gunum 17 sı degılmı dogrumu hesaplamısımCADIARZU

kurtular canım eğer senin siklusun 34 gün ise 22. gün en yüksek ihitimalli gün 21-25 arsı denemek mantıklı mimozaya da öyledim ama ben olsam 20. gün ile (adetinin başlangıcından itibaren 20.gün) 26 sı arası gün aşırı denerdim.. hesaplarken adet periyodundan 14 çıkarıyosun adetinin ilk gün tarihine ekliyorsun

merhaba canım
yumurtalıkları büyütmeye yarıyor
3 ay klomen kullandım, doktor tembellik var dedi
moralimi alt üst etti, bende doktorumu değiştim ve bu ilacı verdi bana
bugünde çatlatma iğnesi vurdular
hakkımızda hayırlısı

bende 4 aydır klomen kullanıyorum
ve merak ettiğim bişey var yumurtalıklarında tembellik var demiş doktorun senin reglilerin kaç gün sürüyor

şimdiki doktorum tembellik yok dedi, gayet iyi yumurtalıkların
şimdi gidip bu ultrason kağıdını öteki doktora göstermek lazım
bi temizde dövmek lazım, moralimi bozduğu için :oklava:

sordun mu peki doktoruna neden bu kadar az sürdüğünü?
bu arada hangi hastaneye gidiyorsun canım, nilhanla birlikte 3 ümüzde istanbuldayız :)

sordun mu peki doktoruna neden bu kadar az sürdüğünü?
bu arada hangi hastaneye gidiyorsun canım, nilhanla birlikte 3 ümüzde istanbuldayız :)

oo üç doktora gittim hepside olabilir diyorlar ama bana normal gelmiyor.hem günüm azaldı hemde miktarı 2.gün bitiyor .sıkıldım dr ye gitmekten artık kızım kadres diye tutturmasaydı hiç bu kadar strese girmezdim.klomeni de fazla kullanınca zararlıymış diyorlar

mehaba kızlar aşılamamın 6. günü daha 9 gün var ama tutmadı bence çünkü ilk aşılamam gibi belirtiler varrr çok korkuyorum inşallah tutar aranızda varm aşılama olan

yok canım yaa aşılama yaptırmadım
çatlatma iğnesi vurdular ilk defa
aşılama nasıl oluyor anlatabilirmisin canım?

oo üç doktora gittim hepside olabilir diyorlar ama bana normal gelmiyor.hem günüm azaldı hemde miktarı 2.gün bitiyor .sıkıldım dr ye gitmekten artık kızım kadres diye tutturmasaydı hiç bu kadar strese girmezdim.klomeni de fazla kullanınca zararlıymış diyorlar
bende klomen kullandım ve çatlatma iğnesi oldum bu üçüncü olacak ayın 1 inde gidecem doktora ayrıca sitedeki söylenen limon testini dayanamayıp bugün yaptım inşallah limon testinin dediği çıkar ve hamişimdir Allah isteyen herkese nasip etsin Yarın MİRAÇ KANDİLİ lütfen herkes birbiri için dua etsin Allahım sağlıklı sıhhatli çocuklar nasip etsin amina.s.:nazar:

Back