Erken Hamilelik Belirtileri

canım burda hepımız bı umut pesındeyız ama senı umutlandırmak ıstemem ama sen galıba hamılesınhihoyyyt ınsallah hamıle olursun amın amn banada haber ver eğer haömıle olursan ama bence sen hamılesın:CüvCüv: tabı en ıyı ALLAH bılır eğer hamıle oldugunu oğrenırsen ılk önce ben tebrık edeyım hayırlı olsun bak soylemıstı dersın insallah rabbım herkese nasıp etsın

Dimi uyuyunca bir nebze rahatlıyoruz derken bu aralar ben uykumda da konuşmaya başlamışım eşimi de çok tedirgin ediyorum.Üstelik büroda da beraber zor..Allah hepimizin yardımcısı olsun ne diyim?

canım galıba yenı lıste gerek cunku kasım ayı gecıyıor

suzan 4 boyutlu ultrosonlar varmış çok net görünüyormuş imkanın varsa ordada baktır..Hem hatıra kalsın resmi

mavişcim ben bugün sordum kan testini 35 ytlymiş özel hastanede, bebiş olsun 35 milyarda değer ama biras pahalı evet benneyaptımki akşam gidip test yaptırcam inşallah hamişimdir yaa hepimiz inşallah rabbimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nolurrrrrr duy bisiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

hadi hayırlısı güzel haberler vermen dileğiyle akşamları giremiyorum umarım sabah güzel haberlerini alırız bebişim

suzan 4 boyutlu ultrosonlar varmış çok net görünüyormuş imkanın varsa ordada baktır..Hem hatıra kalsın resmi

canım bu ikili tarama dedikleri bebeğin ense kalınlığını ölçüyorlarmış bir de kan testi yapıyorlar ve ikisinini sonuçlarını bilgisayara yükleyip bir sonuç alıyorlar.bebekte down sendromu var mı yok mu.hele şu testleri bir geçeyim hayırlısıyla bebiş biraz daha büyüsün 4 boyutluya da girerim.zaten bebeğime özel ilk ultrason resminden itibaren başalyan ve belli bir yaşa kadar giden bir albüm hazırlamayı düşünüyorum.İnşallah herşey yolunda gider.

CANIM BENİM AĞZINDAN BAL DAMLIYOŞeniz İNŞ.ALLAHIM İSTEYEN HERKESE NASİP EDER BU GÖĞÜS AĞRISI BELİRTİ OLABİLİRMİ

valla burda 45-65 arası değişiyor özellerde ben ilk yaptırdığımda 50 ye yaptırmıştım...Amaaan bebek olsun da önemli değil..İnşallah hamişsindir canım rabbim yüzünü güldürür inşallah duaları seninle :1hug::1hug:a.s.

İnşallah güzelim tüm dualarım seninle allahın izniyle herşey temiz çıkacak bebeğini sağlıklı kucağına alacaksın

Bugün kasıklarımda ağrı var acaba yumurtammı çatlıyor yumurta çatlarken nasıl belirtiler olur acaba

maviş83 oluyor belirti ama yinede test yapana kadar ümitlenme Ama dileğimiz tabii ki,Allahın izniyle hamiş olman..

ben kan testini 29 ytl ye yaptırmıştım.benim yaptırdığım yerde özeldi ama sizinkiler biraz daha fazla alıyorlar galiba

CANIM TABİKİ PARA ÖNEMLİ DEĞİL YETERKİ BEBİŞ OLSUN AMA YA YOKSA HEM HÜSRAN HEMDE HARCADIĞIM PARA BOŞAsenağlama

ben kaçıyorum kızlar.kendinize çok iyi bakın.güzel Allahım hepinizin gönlüne göre versin.tez zamanda istedikleriniz gerçekleşir İnşallah.görüşürüzzz

Arkadaşlar merabalar ben daha öncede yazmıştım yeni üye oldum benimlede konuşun listenize benide alın bende 4 aydır bebiş isteyenlerdenim bu ay acayip belirtilerim var. ara ara hafif baş dönmesi gaz sancısı kasık ağrısı idrarda koyuluk göğüs ve bel sızlanmaları adet olacakmışım gibi ama bu belirtiler yaklaşık 10 gündür var 18 kasım adet günüm bakalım olucakmı bu ay ama hissiyatım kuvvetli ama yinede ümitlenmek istemiyorum bu arada benide bekleyenler listesine alırsanız sevinirim . teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…