Erken Hamilelik Belirtileri

selam kızlar valla konuşmalarınızı okuyunca bendede motivasyon artıyor :)
ben bu aydan çok ümitliyim ama bende hiç belirti yok be kızlar. arada bir kasıklarımın çok hafif sızlaması hariç. ki oda her ay oluyor zaten . ama enteresan sizede anlatayım bi yorum yapın kızlar. internetteki yaptığım ovulasyon testine göre erken yumurtluyorum ben 9 u gibi yani. çünkü 26 günde bir regl oluyorum. heh reglimin 14, -15, günü gibi ben vag,nadaki salgıyı kontrol etmek için elime biaz akıntı aldım ve gördüğüm akıntım hafif kanlıydı. akşam tekrarladım, oda pembe çıktı , ertesi gün baktım öyle bişey yok gayet şeffaf akıntı. anlamadım gitti. 14. günde yerleşme kanaması olmuş olabilirmi???
aydınlatın beni

kızlar hamişimiz mi var ne güzel çok sevindim darısı biz isteyenlerin başına inşallah.
bu arada kızlar ne kadar belirtiye takılırsak kırmızı kartı görünce o kadar üzülüyoruz ben düşünmüyorum adet falan artık aman valla sıkıntı geldi :))

ASSPİRİNCİM insanın elinde olmuyorki işte. aslında hani okadarda cok yıkılmıyorum regl olunca. napalım kader işte be diyorum .

emel hoşgeldin aramıza ne güzel olur dimi korunduğuma okadar pişmanımki bence de en iyisini yapmışsın eczaneden al bir test 3.gün geçiktiyse çıkabilir

canım benim sağol testi az önce yaptım negatif çıktı pozitif olsa zaten şoka girerdim çünkü daha ilk deneme :) ben korkumdan doğum kontrol hapı kullanmadım evlendiğimden beri kondom sağolsun eşimde bu konuda çok titiz ama hayırlısı eşim çocuk delisi çok iyi baba olacağına eminim Allah isteyen herkeze önce sana nasip eder inşallah yakında güzel haberlerini almak dileğiyle canım benim.

14.gün yerleşme kanaması olacağını zannetmiyorum bir araştır netten bence..

İMPLANTASYON (YERLEŞME) KANAMASI

İmplantasyon kanamaları beklenen adet tarihi ile hemen hemen aynı günlerde gerçekleştiğinden adet görmeyle karıştırılabilmektedir. Fallop tüpü içerisinde karşılan sperm ve yumurta birleşerek çoğalmaya ve endometrium (rahim iç tabakası) içine doğru hızla ilerlemeye başlar. Çeşitli aşamalardan geçerek blastosist aşamasına gelen bebek rahim duvarı içerisinde en uygun gördüğü yere yerleşir ve çoğalmaya devam eder. Blastosistin rahim duvarına yerleşirken kılcal damarlara denk gelmesi implantasyon kanamasına neden olur. Genellikle açık pembe veya kahverengi olur ve ne kadar devam edeceği kadından kadına farklılık gösterir.

Bazı kadınlar implantasyon kanamasını hamilelik lekelenmesi olarak adlandırsalar da bu ikisi aynı şey değildir. Hamileliğin başlarında lekelenmeler çeşitli nedenlerden dolayı olabilir ve her kanama mutlaka implantasyon kanaması değildir.

olsun canım sen yinede kendine dikkat et ne olur olmaz testlerde bazen çıkmayabiliyor daha çok yenisiniz daha önünüzde zaman var allah inşallah tüm isteyenlere nasip eder.

iyim asspirin.nasıl olayım artık düşünemiyorum su gebeliği yanı isyanda etmiyorum umutlanmıyorumda.o yuzden sadece okuyorum.

bende aynen dikkat edersen yazamıyorum çünkü erkek belirtiyle ilgili yada gebelikle ilgili bi düşüncem kalmadı artık nerde gır gır şamata ben ordayım üzemiyicem kendimi :)

merhaba kızlar.nasılsınız???
yeni hamişlerimizi kutluyorum.Allah bebeğinizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin.

neyse kızlar siz muhabbetinize devam edin ben cıkıyorum bankaya uğramam gerek.sonra görüşürüz.

Ufff kızlar ya içimde sanki bi umut var ne biliim sanki hamileyim gibi geliyor karnımın altında değişik bi sancılanma var herzamankinden farklı gibi geliyor bana birde göğüslerimin yan taraflarında ağrı var koltukaltımdan göğüslerime doğru geliyor geçen ayda rahim filmi çektirmiştim ne biliim umut işte halbuki daha 4 günüm var tabi bu günü saymazsak 3 gün var çalıştığım için dışarı çıkamıyom aslında kan testi yaptırmak istiyorumda özellerde pahalı diyorlar

slm kızlar bugün işler çok yoğundu uğrayamadım siteye. yeni hamileler varmış allah hepsine hayırlı doğum nasip etsin. bana da bir kaç gündür bi haller oldu artık ne hamile haberlerine sevinebiliyorum ne de hamile kalamayışıma üzülebiliyorum. aslında kafam gayet rahattı ama bir kaç gündür bi haller oldu bana. insan ne kadar dirensede yok kafaya takmıcam desede kafaya takıyor ve yoruluyor aslında. bu hallerim o yüzden olsa gerek. son derece duygusuz hissediyorum kendimi. ne eksi kutup ne artı öyle ortalarda dolanıyorum. allah herkese kolaylıklar versin. çok yorgun hissediyorum kendimi akşam olsada uyusak.

ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN

::::::::::::HADİ KIZLAR HAMİŞ HABERLERİNİZİ BEKLİYORUZ:::::::::::

KIZLAR BİZİ TERK Mİ ETTİNİZ ???

daisyb1::::::::::::::::::::::::::::::::::::??????? ???
umut_sevgim::::::::::::::::::::::::::::??????????
sarikiz2008:::::::::::::::::::::::::::::::??????????
papri:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::???? ?????
hnurkoçer::::::::::::::::::::::::::::::::::??????? ??
nisan-okyanus::::::::::::::::::::::::::::?????????

BEKLEMEDE OLANLAR İYİ HABERLERİNİZİ BEKLİYORUZZZ

kedi79::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 kasım BEKLEMEDE???????
esmer35_35::::::::::::::::::::::::::::::::5 kasım BEKLEMEDE???????
sweetbaby::::::::::::::::::::::::::::::::::6 kasım BEKLEMEDE???????
ebrubu:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::6 kasım BEKLEMEDE???????
zeytingözlü:::::::::::::::::::::::::::::::::9 kasım BEKLEMEDE??????
leylim:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::9 kasım BEKLEMEDE??????
esay8235::::::::::::::::::::::::::::: ::::::9 kasım BEKLEMEDE??????
Cangema::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 kasım BEKLEMEDE?????
ecrinDE::::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 kasım BEKLEMEDE??????
kurtlular::::::::::::::::::::::::::::::::::::::13 kasım BEKLEMEDE??????
zeynepzeynepzeynep::::::::::::::::::13 kasım BEKLEMEDE??????

::::::::::::::::::KASIM LİSTEMİZ:::::::::::::::::

sıla_84:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 kasım
MY.ANGEL:::::::::::::::::::::::::::::::::::18 kasım
cicimcim::::::::::::::::::::::::::::::::::::::19 kasım
jasmincin:::::::::::::::::::::::::::::::::::: :20 kasım
ingilizceci::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 20 kasım
sebnemgun:::::::::::::::::::::::::::::::::::20 kasım
Patricia:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::23 kasım
Aybala42:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::26 kasım
hazal_24::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::27 kasım
rabia1978:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::27 kasım
bumuyani:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::28 kasım
xxmavisimxx:::::::::::::::::::::::::::::::::::31 Kasim

özgül44::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::yen i tarih ??????
NHLTLG:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::yeni tarih ??????
xxgizemxx::::::::::::::::::::::::::::::::::::yeni tarih????????
aspirin::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ne zaman olacağı belli değil ??

:::::::::::::::::ARALIK LİSTEMİZ::::::::::::::::::

zeynep1978::::::::::::::::::::::::::::::::::::1 aralık
serdi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::4 aralık
gelgit::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 aralık
ceylan::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 6 aralık
pınar77:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 aralık
yeşildeniz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 aralık
arzu38::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 aralık
umutsuz09::::::::::::::::::::::::::::::::::::13 aralık
the_fts:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 aralık
cicimcim:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::?????????????

:::::GÜZEL HAMİŞLERİMİZ::::::::

:CüvCüv: :sm_cool: :dance:

max09 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Hamilemiz
yasemink ::::::::::::::::::::::::::::::::: Hamilemiz
ankakuşu ::::::::::::::::::::::::::::::::: Hamilemiz
alew2187::::::::::::::::::::::::::::::::::: Hamilemiz
feyzannn:::::::::::::::::::::::::::::::::::: Hamilemiz
mercury_s:::::::::::::::::::::::::::::::::: Hamilemiz
desirebel:::::::::::::::::::::::::::::::::::: Hamilemiz
sebeyza::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Hamilemiz
nur82::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Hamilemiz
suzan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Hamilemiz
tubacik:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Hamilemiz
kubrass::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Hamilemiz
ayseney::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Hamilemiz
nevergiveup18::::::::::::::::::::::::::::: Hamilemiz
zuzumurti::::::::::::::::::::::::::::::::::: Hamilemiz
teacher_rose::::::::::::::::::::::::::::::: Hamilemiz
hatay1977::::::::::::::::::::::::::::::::::: Hamilemiz
AnnemBirMelek::::::::::::::::::::::::::: Hamilemiz
232823:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Hamilemiz
şeker_şey:::::::::::::::::::::::::::::::::::: Hamilemiz

:lepi::dance::teytey::teytey:

ALLAH HAMİŞLERİMİZİ NAZARLARDAN KORUSUN( amin)

ozgeceylan ceylan olarak güncellemişsin tşk ederim :)farketmezdi oooo hamile listemiz artıyor maşallah
nasılsın suzancım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…