Erken Hamilelik Belirtileri

umutsuz üzülmen istiyceğimiz en son sey bile değildir canım ama sen nası iyi hissediyosan kendini öyle yap canım

selam arkadaslar sitede bişi bulamıyorum sadece cevrim içindeki arkadaslara bakıyorum ordan girebiliyorum ondada bişi paylasamıyorum bide konu acmak istiyorum site cok zor yardım edermisiniz

umutsuz üzülmen istiyceğimiz en son sey bile değildir canım ama sen nası iyi hissediyosan kendini öyle yap canım

valla ben testi yapmayınca kendimi daha iyi hissediyorum testi yaparken çok heyecanlanıyorum sonra tek çizgiyi görüncede üzülüyorum böyle kendiliğinden sonuç ortaya çıksın istiyorum

nasıl diyebilirim ya vardır ya yoktur canım.son 1 haftadır akıntın oldu.akıntının devam etmesi bir belirtidir canım.adet olacağın zaman akıntın biter

yani öyle fazka bi akıntım yok peynirimsi bişey var oda çok az her zaman olmuyo, yani burda arkadaşlar açıkladılar tam olarak o akıntıyı ama benimki hamişlerinki gibi bi akıntı değil bugünlerdede iyice azaldı zaten

valla ben testi yapmayınca kendimi daha iyi hissediyorum testi yaparken çok heyecanlanıyorum sonra tek çizgiyi görüncede üzülüyorum böyle kendiliğinden sonuç ortaya çıksın istiyorum

canım sen kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle olsun.nasıl olsa gecikme devam ederse test yapacaksın o zaman bizimle paylaşırsın sonucu.

sebeyzacım sen kızında ikili tarama yaptırmışmıydın.nasıl birşey anlatır mısın canım

kızlar benimki belirtisiz hamileliklerdenmi yoksa ya kendimi frenlemeye çalışıyorum adet olunca üzülmeyim diye ama insan düşünmedende edemiyo göğsümde ağrı var işte yan tarafında değişik bazen altında üstündede olabiliyo ama önceki adetime yakın zamanlardakinden farklı sanki hafif bir ağrı

sebeyzacım sen kızında ikili tarama yaptırmışmıydın.nasıl birşey anlatır mısın canım

tabi yaptırdım önce dr agidiosun ultrasonda ense plisini ölcüo 3den kücük olmalı sonra hastanede kan veriosun ense değerinide veriosun kilon falan hepsini bilgisayara giriolar risk belirlenio 1/350 ye kadar normal daha yüksek olanlar risk alıyo canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…