canım hamile kalmadan önceki adetlerim ya gününden önce geliyordu ya da gecikiyordu ben buna rağmen geciktiği ilk gün test yaptım ve çıktı.
oturucam tabi üzülmücem artık, gecikmesi hiç hoşuma gitmiyo ya insanı umutlandırıyo sonrada çok üzüyo:çok üzgünüm:
oturucam tabi üzülmücem artık, gecikmesi hiç hoşuma gitmiyo ya insanı umutlandırıyo sonrada çok üzüyo:çok üzgünüm:
umutsuzcum akıntın falan var mı
ayy cıldırtmasan adamı madem yok diyosun yok olduğunu kanıtlarız işte seninde bizimde aklımız kalmaz ya varsaaaaaaaaa
ben sana üzül demedimki sonucu bilmek senide rahatlatıcak sende biliyosun bunu bizde merak ediyoruz bak
hayır akıntım yok diyebilirim
umutsuz üzülmen istiyceğimiz en son sey bile değildir canım ama sen nası iyi hissediyosan kendini öyle yap canım
nasıl diyebilirim ya vardır ya yoktur canım.son 1 haftadır akıntın oldu.akıntının devam etmesi bir belirtidir canım.adet olacağın zaman akıntın biter
valla ben testi yapmayınca kendimi daha iyi hissediyorum testi yaparken çok heyecanlanıyorum sonra tek çizgiyi görüncede üzülüyorum böyle kendiliğinden sonuç ortaya çıksın istiyorum
hayırlısı olsun canım herseyin hayırlısı
canım sen kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle olsun.nasıl olsa gecikme devam ederse test yapacaksın o zaman bizimle paylaşırsın sonucu.
sebeyzacım sen kızında ikili tarama yaptırmışmıydın.nasıl birşey anlatır mısın canım
Aslında bilgilerimi yazdım ama sol üst köşede hiçbiri gözükmüyor,acemilik işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?