Erken Hamilelik Belirtileri

merhaba kızlar sayfa o kadar ilerlemiş ki ancak gelebildim.
umutsuz hala test yapmamışsın.illaki bir haftayı tamamlayacaksın değil mi?
hataycım keseyi görmüşsün Allah kalp atışlarınıda duymayı nasip etsin canım.kaç haftalıkmış dr söyledi mi

canım ben kaçıyorum ayaklarım fena şişti sabahtan beri ayaktayım inşallah yarın görüşürüz kan testi yaptır istersen belki iyi haberler alırız kendine iyi bak öpüyorum a.s.

eee tabi tamamlıcam bu sefer acele etmek yok, kasıklarımda bazen hafif ağrı oldu bugün ama geçen ayda çok ağrımıştı kasıklarım ertesi gün adetim başlamıştı demekki yarın başlayacak

canım 20 sinde kalp atışlarını duyacaz kese üstten göründü karından ama çok küçük dedi önümüzdeki günlerde ögerenirim inşallah dua edin

canım ben kaçıyorum ayaklarım fena şişti sabahtan beri ayaktayım inşallah yarın görüşürüz kan testi yaptır istersen belki iyi haberler alırız kendine iyi bak öpüyorum a.s.

canım kendine dikkat et ilk aylar çok önemli biliyorsun.görüşürüza.s.

kızlar iyi muhabbetler size bi akşam oturup eski kızlarla topluca muhabbet edelim öpüyorum sizi bybbysenağlama

canım 20 sinde kalp atışlarını duyacaz kese üstten göründü karından ama çok küçük dedi önümüzdeki günlerde ögerenirim inşallah dua edin

İnşallah herşey yolunda gider canım.benim hep vajinal bakıldı o şekilde herşey daha iyi görülüyor diğerine göre.benim dr 3 ay vajinal bakıcam ondan sonra yalvarsanda vajinal bakmam dedi bana geçengün

umutsuzcum canım bir test yapsan sana kan testi yaptır demiyorum ki.en azından öğrenmiş olursun.benim birgün gecikince çıkmıştı.heray adetin 3-4 gün gecikecek diye birşey yokki.

umutsuzcum canım bir test yapsan sana kan testi yaptır demiyorum ki.en azından öğrenmiş olursun.benim birgün gecikince çıkmıştı.heray adetin 3-4 gün gecikecek diye birşey yokki.

yapmıcam ya daha erken bir haftayı beklicem ama gerek kalmıcak biliyorum olacak çünkü adetim

ne kadar kötü bu vajinal bakma olayı

bende ilk vajinal bakıcam dediğinde tırsmıştım ama o kadarda kötü değil canım.karından bakıldığı zaman görülmeyen bazı şeyler vajinal bakılınca görülebiliyor.sonuçta sen şu an hamile kalmak için dr a gitsen karından bakmaz herhalde.mesela rahim filmi çektirmek çok zor diyorlar onun yanında bu çok basit kalıyor

evet işte bende mümkün olduğunca doktora gitmek istemiyorum hamile olunca gitmek istiyorum inşallah gerek kalmaz

yapmıcam ya daha erken bir haftayı beklicem ama gerek kalmıcak biliyorum olacak çünkü adetim

ben hamile kaldığım ay söylediğim birşey vardı.ben bu ay Allahın izniyla hamile kalıCAM.hatırladın mı canım adet olucam değildi bu lafım.adet olucam lafını kafandan at kendini buna endeksleme tamam?

ben hamile kalmasaydım dr a gidecektim artık.en azından bir problem varsa onu öğrenelim diye düşündüğüm bir zamanda hamile kaldım.Allah büyük canım ne zaman neyin olacağı hiç belli olmaz.bize düşen umudumuzu hiçbir zaman kaybetmemek.

ben hamile kaldığım ay söylediğim birşey vardı.ben bu ay Allahın izniyla hamile kalıCAM.hatırladın mı canım adet olucam değildi bu lafım.adet olucam lafını kafandan at kendini buna endeksleme tamam?

bak ben gelecek ay için bunu söylüyorum şimdiden gelecek ay hamiş olucam inşallah şimdiden çok umutluyum gelecek ay için, çok iyi çalışıcam kendime ve eşime çok iyi bakıcam ama bu ay yok biliyorum

canım Allah gönlüne göre verir İnşallah.belim ağrıdı biraz uzanayım.kendine çoook iyi bak.öptüm canım

ha bu arada benim belirtilerden bir taneside şuydu.sol göğsümün üstünde yukarıdan aşağıya doğru inen görünmez bir çizgi vardı sanki ve o çzginin olduğu yer o kadar çok sızlardı ki arada ,sanki yukarıdan aşağıya doğru acı bir şey akıyormuş gibi olurdu.iyi geceler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…