canım ben kaçıyorum ayaklarım fena şişti sabahtan beri ayaktayım inşallah yarın görüşürüz kan testi yaptır istersen belki iyi haberler alırız kendine iyi bak öpüyorum a.s.
kolların delik deşik olmuştu değilmi
merhaba kızlar sayfa o kadar ilerlemiş ki ancak gelebildim.
umutsuz hala test yapmamışsın.illaki bir haftayı tamamlayacaksın değil mi?
hataycım keseyi görmüşsün Allah kalp atışlarınıda duymayı nasip etsin canım.kaç haftalıkmış dr söyledi mi
merhaba kızlar sayfa o kadar ilerlemiş ki ancak gelebildim.
umutsuz hala test yapmamışsın.illaki bir haftayı tamamlayacaksın değil mi?
hataycım keseyi görmüşsün Allah kalp atışlarınıda duymayı nasip etsin canım.kaç haftalıkmış dr söyledi mi
canım ben kaçıyorum ayaklarım fena şişti sabahtan beri ayaktayım inşallah yarın görüşürüz kan testi yaptır istersen belki iyi haberler alırız kendine iyi bak öpüyorum a.s.
canım 20 sinde kalp atışlarını duyacaz kese üstten göründü karından ama çok küçük dedi önümüzdeki günlerde ögerenirim inşallah dua edin
İnşallah herşey yolunda gider canım.benim hep vajinal bakıldı o şekilde herşey daha iyi görülüyor diğerine göre.benim dr 3 ay vajinal bakıcam ondan sonra yalvarsanda vajinal bakmam dedi bana geçengün
umutsuzcum canım bir test yapsan sana kan testi yaptır demiyorum ki.en azından öğrenmiş olursun.benim birgün gecikince çıkmıştı.heray adetin 3-4 gün gecikecek diye birşey yokki.
ne kadar kötü bu vajinal bakma olayı
bende ilk vajinal bakıcam dediğinde tırsmıştım ama o kadarda kötü değil canım.karından bakıldığı zaman görülmeyen bazı şeyler vajinal bakılınca görülebiliyor.sonuçta sen şu an hamile kalmak için dr a gitsen karından bakmaz herhalde.mesela rahim filmi çektirmek çok zor diyorlar onun yanında bu çok basit kalıyor
yapmıcam ya daha erken bir haftayı beklicem ama gerek kalmıcak biliyorum olacak çünkü adetim
ben hamile kaldığım ay söylediğim birşey vardı.ben bu ay Allahın izniyla hamile kalıCAM.hatırladın mı canım adet olucam değildi bu lafım.adet olucam lafını kafandan at kendini buna endeksleme tamam?
canım Allah gönlüne göre verir İnşallah.belim ağrıdı biraz uzanayım.kendine çoook iyi bak.öptüm canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?