Erken Hamilelik Belirtileri

ayyy inşallah veririm ya o kadar istiyorumki haberi nasıl vereceğimi bile düşünüyorum daha bişey yokken, ee daha erken değilmi daha 8 ay var doğuma hep berabermi kalacaksınız artık, tabi güzel bakmasıda erken değilmi

canım bu kış bende kalacaklardı zaten biliyosun kırıkkale soğuk yaşlılar bide biz çağırmıştık zaten bebişi burda öğrendiler

bu ay hiç yapmadım bu yastığı falan ilişkidensonra yatmadım ama önceki aylarda hep yaptımda stere sokuyo canım bunlar ya, bide rahim içi derken iyice içinimi kastediyosun, bu arada kasıklarımda çok hafif ağrı oluyo aradabir

gebelik belirtileride aynı adet gibi oldu benim adet olacam sanmıştım ama olmadı evet hafif kasık ağrısı oluyordu bendede rahim içi derkende canım sadece dış bölgeyi yıka yani organın dışını içeri kaçırma

ay kızlar bende çok heyacanlıyım ilk denememiz bizim 13 ünde adet olmam lazım olcammı almıcammı çok merak ediyorum inş olmam....

canım bu kış bende kalacaklardı zaten biliyosun kırıkkale soğuk yaşlılar bide biz çağırmıştık zaten bebişi burda öğrendiler

canım senin eşin ne iş yapıyodu, ne güzel anlaşabiliyosanız seviyosan, bu arada sitede sorunmu var yine benim bağlantı kesiliyo bazen yavaşladı yine

canım senin eşin ne iş yapıyodu, ne güzel anlaşabiliyosanız seviyosan, bu arada sitede sorunmu var yine benim bağlantı kesiliyo bazen yavaşladı yine

eşim astsubay canım eh anlaşabiliyorum daha çok kayınbabamla anlaşıyorum tabi ufak tefek sorunlar oluyor buda normal ama kimse kimseyi kırmıyor

neyse iyi canım tabi, nöbetçimiydin bugün, ben akşamda istersen yaptırmıcamda akşamda gidip kan tesi yaptırmak istiyorum desem yaparlarmı acaba sevki ertesi gün götürsem olurmu

canım akşam yapmayabilirler hormon testi olduğu için ama sana bi tiyo vereyim sancım var ama günüm geçti hamilelikten şüpheleniyorum dersen bakarlar ama direk hamile olabilirm deme hastaymışın gibi git zaten ilaç başlayacakları için doktor ister bazı yerlerde istiyo doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…