kızlar ben artık kesın emın oldum hamıle degılımmmmmirmirmirmir
canım idrar testinde cıkma ihtimali cok cok dusuk kimi insanda adetin gecince bile cıkmıyor ama kanda cıkar benim eltiminde adetinden 4 gun once kanda cıkmıstı
slm kızlar kimse yokmu
slm umutsuz ben varım canım adet oldunmu nedir durumlar
yok canım ya bugünde gelmedi, ama mevsimle alakalı olabilir geçen senede korunduğumuz halde adetim baya gecikmişti
tabiki olabilir canım ama bakarsın bir suprizde olabilir hic belli olmaz inşallahki oyledir benim hissime gore varmıs gibi geliyor seni takip ediyorum ama hic konusmadık bilmiyorum ama inşallah oyledir
tabiki olabilir canım ama bakarsın bir suprizde olabilir hic belli olmaz inşallahki oyledir benim hissime gore varmıs gibi geliyor seni takip ediyorum ama hic konusmadık bilmiyorum ama inşallah oyledir
kızlar benim de 7/ kasım olmam lazımdı yok.test yapsammı bilmiyorum.geçen ay kimyasal gebelik yaşadım tırsıyorum
belirtin varmı canım senin, bak benimde 4 gün geçti ama umutlanmıyorum test falanda yapmıcam daha
belirteler adet belirtisi gibi yanlız belim ve sırtım çok ağrıyor.ayakta durunca kasıklarım adet olacam gibi ağrıyor.
bak beni çok umutlandırıyosunuz böyle ama, gün geçtilçe bende acaba diyorum ama sonra saçmalama sakın ümide kapılma diyorum kendime, ben hamiş değilim canım adetimi bekliyorum:teytey:
evde idrar testimi yapsam.geçen ya kan testi yaptırdım.yine hüsran olamk istemiyorum.
evde idrar testimi yapsam.geçen ya kan testi yaptırdım.yine hüsran olamk istemiyorum.
canım umutlandırmak degil hissimi soyluyorum sık idrar falan diyorsunya birde 6 ay oldu sanırım ancak toparlanmıs olabilirsin bunları falan goz onune alarak diyorum ama bu durumda sogukkanlı olmak lazım zaten hamileysen hamilesindir adet olacak gibi dusunuyorsun zaten de ama aklında acaba var her ay olmuyor mu ki degil mi yani
sen ne durumdasın canım, varmıydı bebiş falan yoksa ne kadar zamandır istiyosunuz, adet tarihin ne zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?