Erken Hamilelik Belirtileri

yok canım ya bugünde gelmedi, ama mevsimle alakalı olabilir geçen senede korunduğumuz halde adetim baya gecikmişti

tabiki olabilir canım ama bakarsın bir suprizde olabilir hic belli olmaz inşallahki oyledir benim hissime gore varmıs gibi geliyor seni takip ediyorum ama hic konusmadık bilmiyorum ama inşallah oyledir

tabiki olabilir canım ama bakarsın bir suprizde olabilir hic belli olmaz inşallahki oyledir benim hissime gore varmıs gibi geliyor seni takip ediyorum ama hic konusmadık bilmiyorum ama inşallah oyledir

bak beni çok umutlandırıyosunuz böyle ama, gün geçtilçe bende acaba diyorum ama sonra saçmalama sakın ümide kapılma diyorum kendime, ben hamiş değilim canım adetimi bekliyorum:teytey:

kızlar benim de 7/ kasım olmam lazımdı yok.test yapsammı bilmiyorum.geçen ay kimyasal gebelik yaşadım tırsıyorum

sen ne durumdasın canım, varmıydı bebiş falan yoksa ne kadar zamandır istiyosunuz, adet tarihin ne zaman

belirtin varmı canım senin, bak benimde 4 gün geçti ama umutlanmıyorum test falanda yapmıcam daha

belirteler adet belirtisi gibi yanlız belim ve sırtım çok ağrıyor.ayakta durunca kasıklarım adet olacam gibi ağrıyor.

evde idrar testimi yapsam.geçen ya kan testi yaptırdım.yine hüsran olamk istemiyorum.

bak beni çok umutlandırıyosunuz böyle ama, gün geçtilçe bende acaba diyorum ama sonra saçmalama sakın ümide kapılma diyorum kendime, ben hamiş değilim canım adetimi bekliyorum:teytey:

canım umutlandırmak degil hissimi soyluyorum sık idrar falan diyorsunya birde 6 ay oldu sanırım ancak toparlanmıs olabilirsin bunları falan goz onune alarak diyorum ama bu durumda sogukkanlı olmak lazım zaten hamileysen hamilesindir adet olacak gibi dusunuyorsun zaten de ama aklında acaba var her ay olmuyor mu ki degil mi yani

Maalesef ki benim kocişin spermleri doğal yoldan hamile kalabilmem için yetersiz..ama ben de bir umut diyorum işte..daha adetime 5 gün falan var ama umutlanmak bile güzel yaaaaa..ben de doğal yoldan hamile kalanlar gibi heyecanlanmak istiyorum ancak tedavisiz çok zor..allahımın ol dediği bizim için mucize olur takdir onun..valla ben ne olursa olsun bu ay yumurtlama zamnlarımda çalıştım..ne bileyim adetim sanki gelecek gibi..Çenemde o her adet dönemiminde nadide bir şekilde beliren sivilcem çıktı mesela..amaaan ne bileyim ayyy bi sürpriz olsa ne güzel olurrrrrrrrrr

evde idrar testimi yapsam.geçen ya kan testi yaptırdım.yine hüsran olamk istemiyorum.

canım bence ilk once idrar testi yap bosuna kan tesati yaptırma ama idrar testini sabah ilk idrarla yap daha saglıklı olur bir de bisey daha ogrendim belki bilirsiniz idrarı bir miktar akıtıp sonra kaba alın diyorlar boyle dene varsa buyuk ihtimalle cıkar , cıkarsada kan yaptır benim gibi iki kere test magduru olma

canım peki hislerin kuvvetlimidir, inşallah öyledir

sen ne durumdasın canım, varmıydı bebiş falan yoksa ne kadar zamandır istiyosunuz, adet tarihin ne zaman

umutsuzcum ben 15 aydır istiyorum canım malasef olmadı 8 ay isini bilmez bir doktorla surundum baktım olacak gibi degil baska bir dra gidiyorum bende polikistik over var ve adet olamıyorum hep hapla oluyorum bunu o dr soylemedi bana bir dahaki ay klomen kullanıcam simdi allaha sukur duzgun dr buldum yani adet tarihim falan malesef yok canım ama sen bence bu ayda hamile olmazsan bir git dr a devamlı gitmesende bir hormon tahlili eşinin sperm analizini falan yaptır ogren durumunuz nedir sonra allah korusun bir durum ortaya cıkarsa benim gibi niye daha onceden gitmedim diye pişman olursun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…