Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
içimde hep bi umut var zaten gelecek ay hamiş olucam inşallah gelecek aydan ümitliyim
senin için kötü bir tecrübe olmuş amanapalım elimizde değil ümitlenmemekkızlar biliyorsunuz geçen ayda benim 10 gün gecikti sürekli hamileyim diye düşündüm beta hgc baktırdıysanız ve çıkmadıysa hamiş değilsinizdir ama dra gitmenizi tavsiye ederim. ben 10 gün gecikmeyle dra gittim muayene oldum ilaç verdi ama ilacı alamadan rengli oldum anladım ki psikolojikmiş yani kendi kendime renglimi bekletmişim dra gitmeniz tavsiyemdir.
teşekkür ederim ZuZuua.s.
ama heyecanlanıyorum,sabırsızlanıyorumda diyebilirz:asigim:
iyigecelr sanada iyi haberlerini bekliyoruzinşallah en yakın zamanda hepimiz hamiş oluruz dua edelim birbirimiz için gelmesin kırmızılar 9 ay boyunca ben çıkıyorum canım görüşürüz sonra yine iyi geceler
çok teşekkürederiz ayrıntıları yazdığın için.arkadaslar bende hamile kalmadan önce hep merak eder belirti arardım hamile arkadasların belirtilerini yazmasını bekler, benzer yönler çıkartıp umutlanırdım..hamile kalırsam en ince deteyına kadar yazacagım diye söz vermiştim kendi kendime..herkeste aynı olmuyor elbet ama kendi belirtilerim şu sekılde oldu:
1-adete 10 gün kala falan sol kasıgımda hafif batmalar hissediyordum arada.özellikle yürürken daha belli oluyordu.
2-adete yakın bir zamanda iştahım açılmıstı çok yiyordum ki aslında çok da iştahlı biri değilimdir
3-göğüslerim şişti hafif adete 1 hafta kala.ve hafif sızlıyordu sadece dokundugumda.özellikle yanlar ve alt tarafı.daha önceden de adet zamanlarımda olurdu.bir fark yoktu yani.
4-idrara sık çıkma ilk zamanlar olmadı.hamile oldugumu ögrendikten sonra sık cıkmaya basladım.ama adetten önce tuvaletim hiç yokken aniden sıkışıyordum.patlayacak gibi zor yetişiyordum wc ye.
5-akıntım adete yakın zamanda kesılırdı ama bu sefer kesilmedi.yumurta akı gibi beyaz akıntı geliyordu.
6-çok duygusallasmıstım .herseye aglıyordum.komedi filmi izlerken bile aglayacak yer buluyordum kendime.
7-bulantı olmadı bende ama adete 1-2 gün kala hafif tiksinme hissi yasadım.halada bulantım yok.galiba bulantısız atlatacagım.
8-baş dönmesi 5. ve 6. haftalarımda 1-2 defa oldu.daha öncesinda hiç olmadı.
9-göğüs uçlarımda kararma daha yeni yeni olmaya basladı.
10-uyku hali de hamile oldugumu öğrendikten sonra başladı.o kadar çok uyuyordum ki..mesela öğlen 1-1,5 gibi uyuyup saat 5 te kalkıyordum .akşam da yemek yiyip saat en geç 9 da tekrar uyuyordum.neyseki uyku hali azaldı biraz.
birde hamile kaldıgım ay eşime e vitamini ve selenyum içirmiştim. bal,tarcın,pekmez,keçiboynuzu tozu karısımı yedim her aksam 1 kaç kaşık... eşime de yedırdım.denemkte yarar var.
insallah isteyen herkes en kısa zamanda bu istegıne kavusur.biraz uzun yazmısım kusura bakmayın.a.s.
çok tebrik ederim seni, darısı başımıza.kızlar bugün gebelık için kan testi yaptırdım.6 gün gecikmişti.4 haftalık hamıleyım......o kadar sevındım kı darısı tüm isteyenlerin başına
merhaba kıslar bende hamıle kalmadan once hep bu sayfayı gozden gecırır,kendımde olan degısıklıklerı aramaya calısırdım.
bır hamıs gelıp bırseyler yazsa dıye beklerdım.bende nur82 gıbı hamıle kalınca butun belırtılerı anlatacagım dıye soz verenlerdenım..kaydirigubbakcemile3
*****adetıme 1 hafta kala bel agrım oldu.
*****gogusler sıstı ama bu sefer bıraz farklıydı.yanları cok sızladı.
*****adetım yaklasınca adet olucakmıs gıbı sancılarım oldu,hatta adet olucam dıye umudu kesmıstım.
*****bırkac tane yuzumden sıvılce cıktı adet adet zamanına yakın gerı gectı.sıvılce cıkıncada adet olucagım sanmıstım.gerı gecınce umutlanmaya devam ettım.
*****pc basında cok fazla duramıyordum bırden uyku bastırıyordu,bırde karnım cok cabuk acıkıyordu.
*****adetım gectıkten sonra kasık agrılarım oldu.halende var.arada bır oluyor.
*****esıme hamıle kalana denk hep kecıboynuzu kürü uyguladım yaklasık 7-8 ay.kecıboynuzu pekmezı,dut pekmezı,fındık,ceviz yedırdım.bırde e vıtamını kullandı.
ınsallah butun bebek ısteyenler en kısa zamanda bu duyguyu yasar.:Saruboceq:.Allah ım bu duyguyu herkese yasatsın ınsallah..:Saruboceq:
ya kızlar sizler böyle yazınca kesin hamişim diyorum bakın bende sizinle aynı olan şeyleri sıralıyorum
1-gogusler sıstı ama bu sefer bıraz farklıydı.yanları cok sızladı
2-adetım gectıkten sonra kasık agrılarım oldu.halende var.arada bır oluyor
3-adete 10 gün kala falan sol kasıgımda hafif batmalar hissediyordum arada.özellikle yürürken daha
belli oluyordu
4--adete yakın bir zamanda iştahım açılmıstı çok yiyordum ki aslında çok da iştahlı biri değilimdir
5-akıntım adete yakın zamanda kesılırdı ama bu sefer kesilmedi.yumurta akı gibi beyaz akıntı geliyordu
birde bende halen uyku hali. kilo alma ki alamam normalde ama şimdi çevremdekiler bile anlıyo kilo aldıgımı. kesintisiz deliksiz uyuyorum. bide dün gece pembe renkli bi akıntım oldu işte oldum dedim ama şimdi yok. aynı adet sancıları çekiyorum.
kıslar ya adete 4 gün kala gebelik testi sonuç verirmi