Erken Hamilelik Belirtileri

sen hamişsin galiba ya, sen yarın birgün haberi vereceksin ben okuyunca senin için çok sevinicem ama kendimide yine kötü hissedicem ben kaldım yine diye

cicimmm bilmiyorum ya agrılarım çogaldıkça umut azalıyo bugün ped takmaya bile başladım her an olabilirim diye o kadar sık agrım var bide çok gazlıyımmm :)))

cicimmm bilmiyorum ya agrılarım çogaldıkça umut azalıyo bugün ped takmaya bile başladım her an olabilirim diye o kadar sık agrım var bide çok gazlıyımmm :)))

e ne güzel işte bak ne güzeş belirtilerin var bende olsaydı bı belirtiler test yapmıştım çoktan ama hiç yok, kaç gün geçti adetin

valla kızlar benim önceden adet belirtilerim olurdu şimdi omlarda yok ya önceden bika. gün önce sanki gelmiş gibi ağrı hissederdim ama bikaç gün geçince gelirdi şimdi oda değişti, korunmayı bırakalı adet düzeni diye bişeyde kalmadı iyice karıştı hamile olsamda anlayamıcam yani ne olduğunu

bu sayfayı okuyan hamişler lütfen buralara uğradıkça belirtlerini yazsınlar benim gibi çok merak edenler olabiliyo

Kızlar bunu daha öncede yazmıştım bazı belirtiler bunlar, herkeste farklı olabiliyo bazen hiçbiri olmayabiliyomuş bile ama bneim gibi sürekli bişeyler arayanlar sürekli vücudunda değişiklik bekleyenler için;
1.mide bulantısı,baş dönmesi
2.yorgunluk ve sürekli uyku hali
3.alt karında şişkinlik
4.akıntının artması
5.göğüslerin şişmesi hassasiyet
6.göğüs uçlarının renginin koyulaşması
7.sık sık idrara çıkma
8.bel ağrısı
9.ağızda kuruluk
10.ağızda metal tadı hissetmek
11.kokulara aşırı hassasiyet
12.iştah artması
13.mide yanması
14.idrar kokusunda değişme
15.kasıkta batma,kramp
16.gazlı olmak
17.eklemlerin ağrıması
18.kasığımda hafif bir şişlik
19.göğüslerde ve kasıklardan yukarı doğru çıkan damarların koyulaşması
20.göğsden gelen akıntı
21. Akşamları aşırı üşüme hatta titreme
22.Bel kalınlaşması
23.Göz bebeklerinin büyümesi
24.Avuç içlerinde sıcaklık hissi
25.Dudakların fosur fosur olması
26.Kirpiklerin karışması
27.Tansiyon düşmesi

8 kasımda adet olmam gerekirdi yni bugün ama olmadım, vücudumda sıcaklık var adet elirtileri de varbilmiyorum hamilemiyimdir ama umutlanıpta hayal kırıklığı yaşamakta istemiyorum. adet elirtileriyle çok bezeştiği için adet yaklışrıkenki belirtileri hamilelik belirtisi zannediyorumdru belki.

daha öncede geçtimi adetin hiç

daha öncede geçtimi adetin hiç
daha 3 aylık evliyim belki çok erken istiyorum bebeği ama ben guatır hastasıyım kısırlık riskim fazla ama şuan hormon düzeylerim normal o nedenle normalken hemen çocuk istiyorum hormon düzeyim düşerse olma şansım azalıyor. evlemeden önce gecikirdi ama 3 aydır hiç gecikmedi hatta 2 gün erken falan olmuştum. bua y gecikti ama sadece bir gün. gece bile olablirim yada sabah uyandığımdada olabilirim bir gün umutlanmak için çok kısa süre ama yinede umutlanıyorum

hangi yöntemle korunuyodun ve kaç yıldır evliisn ve kaç yıldır korunuyordun

hangi yöntemle korunuyodun ve kaç yıldır evliisn ve kaç yıldır korunuyordun

canım öncelikle geçmiş olsun, evliliğimizin 4. yılındayız bu 5. ayımız, adetim 3 gün geçti ama hiç umutlanmıyorum çünkü daha öncede olmuştu bu gecikmeler, belirtilerin kuvvetliyse olabilirsin aslnda, birde kendini hamile gibi hissediyormuşsum bu bile önemli bi belirti bence, ama biz hep umutla yaşamak zorundaysakta kendimizi kaptırmamakta yarar var

birde eşim korunuyodu bne bişey yapmadım

hap kullanmaman güzel. eşimin işyerinde arkadaşının eşi sadece bir gün hap içmiş ve tüm hormonlarını bozmuş ve 5 sene bebeği olmamış neyseki bu sene oldu korunmayı ıatıktan sonra en az 6 ay içinde hamile kalınabilinirmiş seninde henüz olmama ihtimalinid üşünmen erken. teşekkürederim iyot eksikliğ olan arkadaşlar çok dikkatetsin çünkü kırısrlık riskimiz, düşük riskimiz ve malesef bebek olsada zihinsel özürlü olma riskimiz yüksek. iyot eksikliği olan arkadaşlarımız mutlaka doktor kontrolünde olmalı hamile olduklarındada her zaman triod hormonlarını ölçtürün bunlara dikkatetmeye çalışıuyorum. umudunu yitirme hiçbirzaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…