ay ne biliyim ya dedim ya umutlanmak istemiyorum, aslında peynir kıvamında akıntım var, birde çok fazla tükrük salgılıyorum sence bunlar belirtimi, hiç bunları dile getirip kendimi umutlandırmak istemiyorum ama küçük bi umut oluyo yinede engelleyemiyorum
Canım ben senin yazılarını takip ediyorum. Belirtini okuyunca yazmadan edemedim. Seni umutlandırmak istemem ama. Benim ilk defa bu ay adetime 3-4 gün kala kimi zaman peynir kıvamında kimi zaman yumurta akı şeklinde beyaz akıntım gelmeye başladı. Arkadaşlara sordum. Hamile olabirsin dediler. Ve dün adet günümde idrar testi yaptım. 2. çizgi çok net bir şekilde ve hemen çıktı. Daha kan tahlili yaptırmadım. P.tesiyi bekliyorum. Eğer daha önce adetine yakın böyle bir akıntın olmadıysa hamile olabilirsin. Benim hiç böyle akıntım olmamıştı. 2 gündür de yoğun bir şekilde devam ediyor. Umarım hamilesindir.
ay inşallah ya umutlandırdın ama bak şimdi, bilemiiyorum daha önce olmuşmuydu ya, seni çok tebrik ediyorum ayrıca çok seva.s.indim darısı başıma
canım merak ediyom bende seni hala test yapmadınmı 3 gün geçti adetin öyle sanıyorum
yapsana test inş vardır cnm kendine ii bak
canım yeni gördüm valla mesajı net ölesine acık duruyodu bitanem
Ben geldimmmm yine kirmizilar gelmedi ama çok agrim var ya kasiklarimda rahmimde zaman zaman iğne batiyormuş gibi oluyo bi anlik acaba belirtimidir
onca sallamadan sonra hareket etti anca cok endişeliyim diğeride hareketsizdiya taktım yani bide 10+3 görünüo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?