Erken Hamilelik Belirtileri

adım ve kendim her ne kadar umutsuz olsada aslında içimde hep bi umut var canım ama her geçen ay biraz daha umudumu götürüyo başka bi açıdan bakarsakta bu durumada alışıyorum zamanla

bak ben çok istiyorum evliliğimin ilk ayından beri çocugum olmuyo diye dr gidiyorum istda gitmedigim doktor kalmadı ve bir tanesi bana senin çocugun olmayacak dedi. 3 hafta önce gitmeyi bıraktım artık yumurta takibim yapılıodu bıraktım gitmiyorum bu ayda olmazsa sadece rahim filmi çektirecem bir problemimde yoksa tüplerden bir daha dr gitmeyi düşünmüyorum. ama dedigim gibi bana olmayacak diyen dr da vardı Hepsine İNAT hala UMUTLUYUM. bazen karanlıga düşemde kendi kendime neden olmasın genciz mutlaka olacak RABBİM mutlaka verir o herşeyin hayırlısını bilir diyorum. Bak buradan bir arkadasım demişti her defasındada yazarım benim çok rahatlatır bu söz Her HAyrın bir şerri Her şerrin bir hayrı vardır. ve bizim için hayırlı olanı o bizden iyi biliyor sakın unutma

bak ben çok istiyorum evliliğimin ilk ayından beri çocugum olmuyo diye dr gidiyorum istda gitmedigim doktor kalmadı ve bir tanesi bana senin çocugun olmayacak dedi. 3 hafta önce gitmeyi bıraktım artık yumurta takibim yapılıodu bıraktım gitmiyorum bu ayda olmazsa sadece rahim filmi çektirecem bir problemimde yoksa tüplerden bir daha dr gitmeyi düşünmüyorum. ama dedigim gibi bana olmayacak diyen dr da vardı Hepsine İNAT hala UMUTLUYUM. bazen karanlıga düşemde kendi kendime neden olmasın genciz mutlaka olacak RABBİM mutlaka verir o herşeyin hayırlısını bilir diyorum. Bak buradan bir arkadasım demişti her defasındada yazarım benim çok rahatlatır bu söz Her HAyrın bir şerri Her şerrin bir hayrı vardır. ve bizim için hayırlı olanı o bizden iyi biliyor sakın unutma

evet çok güzel ve çok doğru bi söz, benim için en iyi örnek annem aslında bu konuda 8 yıl çocuğu olmamış onada senin kesinlikle çocuğun olmaz demişler ama Rabbim 3 tane çocuk verdi anneme

canım bazen hiçbir belirti yaşamayabiliyormuş hamile kalanlar.yani belirtim yok hamile değilim diye birşey söylemek yanlış bana göre.

ay ne biliyim ya dedim ya umutlanmak istemiyorum, aslında peynir kıvamında akıntım var, birde çok fazla tükrük salgılıyorum sence bunlar belirtimi, hiç bunları dile getirip kendimi umutlandırmak istemiyorum ama küçük bi umut oluyo yinede engelleyemiyorum

bak ben bu ay 1 kendimi işime verdim 2 çocuk gibiydim her sabah muzlu süt çikolata gibi dopingli şeyler yedim 3 eşime süprizler yaptım gergin ortamı kaldırdım çünkü oda gergin benim yüzümden bu ayı çok rahat geçirdik hee benimde bu ay olma ihtimali düşük çünkü dr gittigim sürede 17 günümde bile yumurtam oluşmamıştı ama belki bir süpriz yapıp gelir melegimmm

kızlar ben kaçıyorum.rahimiçinde kanamam hala devam ediyormuş.bol bol dinlenmem lazım.o yüzden fazla giremiyorum.yarın girersem görüşürüz.kendinize çok iyi bakın

bende çıkıom kocam kahve istiyo ve kkurtlar vadisini izlicekmiş netten öptüm siziiii umutsuz içime doguyooooo sakın kaptırma kendini ama bu ay olmasa bile çok yakında haberini vereceksin

bak ben bu ay 1 kendimi işime verdim 2 çocuk gibiydim her sabah muzlu süt çikolata gibi dopingli şeyler yedim 3 eşime süprizler yaptım gergin ortamı kaldırdım çünkü oda gergin benim yüzümden bu ayı çok rahat geçirdik hee benimde bu ay olma ihtimali düşük çünkü dr gittigim sürede 17 günümde bile yumurtam oluşmamıştı ama belki bir süpriz yapıp gelir melegimmm

bende aslında bu ay çok rahattım hiç yumurtlama günümü falan hesaplamadım bile, yumurtlama günlerimdede ilişki bile olmadı galiba, ama rahat olunca oluyo diyolar ya ondan olursa olur

ay ne biliyim ya dedim ya umutlanmak istemiyorum, aslında peynir kıvamında akıntım var, birde çok fazla tükrük salgılıyorum sence bunlar belirtimi, hiç bunları dile getirip kendimi umutlandırmak istemiyorum ama küçük bi umut oluyo yinede engelleyemiyorum

canım bu yazdıkların hamilelik belirtisi olarak geçiyor.İnşallah hamilesindir.kendini çok fazla kaptırma ama umutsuzda olma.bir hafta geçince sonucu yazarsın artık.meraktan çatlıcaz o güne kadar.

bende çıkıom kocam kahve istiyo ve kkurtlar vadisini izlicekmiş netten öptüm siziiii umutsuz içime doguyooooo sakın kaptırma kendini ama bu ay olmasa bile çok yakında haberini vereceksin

inşallah ikimizde veririz ben yine yalnız kalıcam gibi geliyo banada ama hayırlısı bakalım iyi geceler

canım bu yazdıkların hamilelik belirtisi olarak geçiyor.İnşallah hamilesindir.kendini çok fazla kaptırma ama umutsuzda olma.bir hafta geçince sonucu yazarsın artık.meraktan çatlıcaz o güne kadar.

bana çok dua edin bende size dua ediyorum inanın hep aklımdasınız, sizin dualarınızla güzel haberi vericem en kısa zamanda nşallaha.s.

08.11.2008 LİSTEMİZ
ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN

::::::::::::HADİ KIZLAR HAMİŞ HABERLERİNİZİ BEKLİYORUZ:::::::::::

birebira::::::::::::::::::::::::::::::::::::BEKLEM EDE??????????????????????
daisyb1::::::::::::::::::::::::::::::::::::7 ekim BEKLEMEDE????????????????
ganno:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 8 ekim BEKLEMEDE????????????????
umut_sevgim::::::::::::::::::::::::::::9 ekim BEKLEMEDE????????????????
mbbb:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 ekimBEKLEMEDE????????????????
sarikiz2008:::::::::::::::::::::::::::::::12 ekimBEKLEMEDE????????????????
buya:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ekimBEKLEMEDE????????????????
papri:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ekimBEKLEMEDE????????????????
hnurkoçer::::::::::::::::::::::::::::::::::24 ekimBEKLEMEDE????????????????
Patricia:::::::::::::::::::::::::::::::::::::1 kasımBEKLEMEDE????????????????
nisan-okyanus::::::::::::::::::::::::::::BEKLEMEDE???? ??????????????????
umutsuz09:::::::::::::::::::::::::::::::::5 kasımBEKLEMEDE????????????????
kedi79::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 kasımBEKLEMEDE????????????????
esmer35_35::::::::::::::::::::::::::::::::5 kasımBEKLEMEDE????????????????
sweetbaby::::::::::::::::::::::::::::::::::6 kasımBEKLEMEDE????????????????
ebrubu::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::6 kasımBEKLEMEDE????????????????
the_fts::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::7 kasımBEKLEMEDE????????????????

::::::::::::::::::KASIM LİSTEMİZ:::::::::::::::::

zeytingözlü:::::::::::::::::::::::::::::::::::9 kasım
leylim:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::9 kasım
esay8235::::::::::::::::::::::::::::::::::::::9 kasım
pınar77::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::9 kasım
Cangema::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 kasım
ecrinDE::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 kasım
YESILDENIZ:::::::::::::::::::::::::::::::::13 kasım
kurtlular::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1 3 kasım
arzu38::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 kasım
sıla_84::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1 8 kasım
cicimcim:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::19 kasım
jasmincin:::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::20 kasım
ingilizceci::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 20 kasım
sebnemgun:::::::::::::::::::::::::::::::::::::20 kasım
Aybala42::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::26 kasım
hazal_24:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::2 7 kasım
rabia1978::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::2 7 kasım
bumuyani::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::28 kasım
özgül44::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::??? ???????????????
NHLTLG:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::????? ?????????????

:::::::::::::::::ARALIK LİSTEMİZ::::::::::::::::::::

serdi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::4 aralık
gelgit::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 aralık
ozgeceylan:::::::::::::::::::::::::::::::::::?????????????????

:::::GÜZEL HAMİŞLERİMİZ::::::::

::::::::::::::::::::::: hihoyyyt :::::::::::::::::::::::

:CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :nazar: :nazar: :nazar:

max09 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Hamilemiz
yasemink ::::::::::::::::::::::::::::::::: Hamilemiz
ankakuşu ::::::::::::::::::::::::::::::::: Hamilemiz
alew2187::::::::::::::::::::::::::::::::::: Hamilemiz
feyzannn:::::::::::::::::::::::::::::::::::: Hamilemiz
mercury_s:::::::::::::::::::::::::::::::::: Hamilemiz
desirebel:::::::::::::::::::::::::::::::::::: Hamilemiz
sebeyza::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Hamilemiz
nur82::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Hamilemiz