umutsuz hala adet olmadın mı inşallah hamiştirsin haber ver mutlaka.
ah canım ya çok mutlu etti merak etmen ama hala yok inşallah olmaz
merhaba canım.sen adet olmadın daha demi
slm kızlar nasılsınız.benimkiler bu ay erken geldi.bugun hastalandım kızlar.bidahakı tarihim sanırım 5 aralık.hayırlısı olsun bakalım.
yok canım olmadım daha ama acayip idrarım geliyo ama anlatamam tuvalete zor yetişiyorum ya
slm kızlar nasılsınız.benimkiler bu ay erken geldi.bugun hastalandım kızlar.bidahakı tarihim sanırım 5 aralık.hayırlısı olsun bakalım.
canım sen test yaptın mı
hayır yapmadım ama yok aya eminim hiç belirtim yok, tuvalete çok sık gidiyorum sadece yapma gereği bile hissetmiyorum:çok üzgünüm:
ben bir gün gecikti test yaptım çıktı.belirsiz bir şekilde beklemektense bir test yapsana belki hamilesin(İnşallah)
ama senin belirtilerin vardı umudun vardı, benim hiç i belirtim yok birde daha önceki aylardada gecikti ilk defa gecikse yaparım ama gerek yok
göğüslerde falan büyüme yok mu
göğüslerde büyüme var ama her adetten önce olduğu gibi
kızlar ben çıkıyorum bi bakayım dedim ne var ne yok diye.evim inşaat annemlerde geldi memleketten.sonra görüşürüz.
seni gerçekten merak ediyorum bir test yapsan.sanki hamileymişsin gibi geliyor.ya hamile olmanı istediğim için öyle geliyor ya da altıncı hissim devrede.ama İnşallah hamilesindir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?