Erken Hamilelik Belirtileri

slm kızlar nasılsınız.benimkiler bu ay erken geldi.bugun hastalandım kızlar.bidahakı tarihim sanırım 5 aralık.hayırlısı olsun bakalım.

slm kızlar nasılsınız.benimkiler bu ay erken geldi.bugun hastalandım kızlar.bidahakı tarihim sanırım 5 aralık.hayırlısı olsun bakalım.

neyse canım hiç kafana takma alıştık artık benim ikinci günüm geçti ama eminim yok stresten gecikiyo öncedende böyle olmuştu, valla kızlar ya korunmayı bırakalı adetim hep gecikiyo 35 günde falan oluyo artık

hayır yapmadım ama yok aya eminim hiç belirtim yok, tuvalete çok sık gidiyorum sadece yapma gereği bile hissetmiyorum:çok üzgünüm:

ben bir gün gecikti test yaptım çıktı.belirsiz bir şekilde beklemektense bir test yapsana belki hamilesin(İnşallah)

yni hiç hamişliği beklemiyorum artık sadece adete yoğunlaştım imkansız ama hamişsem şok olurum bu durumda

ya işte çok sık idrarım geliyo başka bi belirtim yok kasıklarımda ağrı falan hiç yok olsa ümitlenicem ama yok, sivilcelerim çıkmadı birde hala normalde çıkardı ama adetim artık hep geciktiği için onlarda geç çıkacak demekki

kızlar ben çıkıyorum bi bakayım dedim ne var ne yok diye.evim inşaat annemlerde geldi memleketten.sonra görüşürüz.

seni gerçekten merak ediyorum bir test yapsan.sanki hamileymişsin gibi geliyor.ya hamile olmanı istediğim için öyle geliyor ya da altıncı hissim devrede.ama İnşallah hamilesindir.

ayy ne güzel söylüyosun canım ya inşallah öyledirde yok ama ya, geçen ayda böyle çok ümit verdiler bana ama olmadı işte o yüzden artık büyük ümitler beslemiyorum daha rahatım

kızlarrr hastalanmadımmmm sevinimmi üzülimmi bilmiyom umutsuz aynı kaderi paylaşıoz galiba benimde geçikmelerim oluyo umulanmak istiyorum ama korkuyorum benim belirtilerimi sayim gögüsleri çoook büyüdü rahimden agrı hissediyorum bugun başladısanki hastalanmışım gibi uyku hali çoook fazla midem azıcık bulanıyo çoook yemek yemek istiyorum(ki hiç sevmem yemek yemeyi) ve 2 kilo aldım birden (ki ben hiç kilo alamam)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…