Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar adet günüm geçeli 11 gün oldu.bel ağrılarım mide bulantılarım uykuya düşkünlüklerim hepsi var.ama test yapıyorum negatif çıkıyo buna ne yorumu yaparsınız yardıkm edin
arkadaslar bisey sormak istiyorum acaba hamile olupda adet gorurmu insan yanitlarsaniz sevinirimm[/QUOTE
Hamile olupta üstüne adet olan arkadaşlar var. Anlattıklarına göre normal adetten biraz farklı oluyormuş. Ya daha az sürüyormuş yada lekenlenme kahverengimsi gibi oluyormuş.
Ben bu ay çok iddaliyim 2 senelik evliyim ve çocuk isteyeli 6 ay oldu 6 aydir deniyoz ama yok malesef ama busefer kendi kendiem karar aldim diger adet günüme kadar günü birlik yani 1 gün durup 1 gün ilişkiye giricem ve o günü yakalamaya çalişicam eger olmassa busefer ilk defa doktora gidicem peki aranizda bu yöntemi deneyen varmi arkadaşlar
Canım kan testini denedin mi? bazen idrar testinde bu yanılmalar olabiliyormuş. Bence Kan testinde kesin sonuç alırsın. İnşallah sevinçli haberini alırız.
benim regl tarihim 10 temmuzdu 15 temmuzda tamamen bitti. 18 ile 26 sı arası gün aşırı denedik.. spermler 48-72 saat kadar yumurta 12-24 saat kadar yaşıyor 2 ağustosta kan testi yaptırıcam...Tekrar hasta olana kadar bir gün durup birgün yani 1 gün ara vereceksin öyle zaten spermler 24 saat yaşarmişya o bakimdan acaba aranizda böyle deneyenler varmi merak ediyorum
slm bende aynı adet belirtilerini yaşadın hatta üçgün adet sancısı çektim adet oluncaza üç gün sancı çekerdim meger hamiley mişim ama düşük oldu ikinciyi bekliyom bir umutla bir yıldır
ankuşu teşekkür ederim ama ben şunu da çok merak ediyorum. Acaba hakikaten hasta olduğumuzda böyle bir risk var mı emin olamıyorum. Hoş bunu söyleyen bir jinekologmuş. Yani hastalığın 4. ve 5.günleri de risk dahilindeymiş. Ancak yaptığım ovulasyon hesaplamasına göre 1 Temmuz'da ben adetimin 5.günündeydim. ovulasyon hesaplamasına göre ise hamileliğin yüksek olduğu dönemlerim 5 Temmuz ile ovulasyon günüm olan 10 Temmuz arasıymış. Ve ben bu hesaplamayı yaparken hastalığım pembe pembe bile gelse hesapladım. Yok diğer türlü kesilip tekrar geldiği olarak baz aldığımda da çok ileri tarih olmuyor zaten. 6 Temmuz ile 11 Temmuz arası oluyor. Bu durumda ya o hesaplamada bir yanlışlık var yada 1 Temmuz'da imkansız diyeceğim. Ovulasyon hesaplamalarında kayma olabilir mi? Olursa nasıl olur standart bir hesaplama bu adet günlerini baz alarak günleri belirliyor, ne kadar güveneceğiz bu hesaplamaya??... fisfisfis
Ovulasyon Hesaplaması Linki; xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxp
[sagol canım ümidimi kaybetmedim sayenizde ama çevremdeki insanlardan sıkıldım
doktora gitttim herkezin diline düştüm çocu olmuyo diye tedavi görüyo dediler bir sorunumda yokmuş bende gitmiyom zaten yumrta takibi yaptı üç aydır amma dahakötü piskolojim bozuldu
34-14=20. gün canım adetinin ilkgünü dahil 20 gün saykızlar ben 34 günde bir adet oluyorum benim yumurtlama günüm kaçıncı güne denk geliyor.
34-14=20. gün canım adetinin ilkgünü dahil 20 gün say
takvimde 22si en yüksek ihtimalli gün 21-25 arası canımen son 3 temmuzda regl oldum yani 23 temmuzda yumurtlama günümmü
anladım teşekkür ederim canım yani şimdiden hamile olup olmadığımı anlamak zor