Erken hamilelik belirtileri

asdasdqweqwe

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2018
62
14
3
25
Kızlar merhaba sat tarihi 25 mart ben 9 nisanda bor kaşık ağrısıyla uyandım ama öyle böyle bir kaşık ağrısı değil nefesimi kesiyor resmen daha sonra 13 nisanda akşam dayanamayıp acile kan verdim <5 çıktı sonucum ben kaşık ağrılarını baş dönmesini öyle yaşıyorum ki şu anda neredeyse bayilacagim dünden önceki gün akşam fena bir gribe yakalandım ateşim 38 in altına düşmüyor kaşık ağrılarım devam ediyor bat tarihi 24 nisan kan verdiğim de erken miydi sizce şuan gebe olma durumum var mıdır

Kan sonucundan birşey anlamadım <5 değil de sonuç kaçtı ne yazıyor tam olarak kağıtta

İşte <5 yazıyor negatif pozitif birşey yazmıyor beşten küçük anlamında ama ben adetim 15 gün varken yaptırdım sonradan yükselmiş olabilir mi

Çok çok erken yaptırmış sın ki adete 2 hafta varken belirti daha başlamaz

Çok çok erken yaptırmış sın ki adete 2 hafta varken belirti daha başlamaz
O kaşık ağrısı var ya anlatamam size ben daha önce kist patlaması yaşadım onun sancısını doğum sancisoyla hemen hemen bir tutmuşlardı şimdi de aynı ağrılar olunca şüpheleniyorum ama his bir problem yok bel ağrısından şuan çok kötüyum

Hastaneye gidebilirsn aslında bugun yetişirsen belki önemli bişey vardır

Sat tarihi 25 mart ise senin kasık agrin yumurtlamadan dolayi olmustur.adete 15 gün kala kanda cikmaz daha yumurtlama dönemindesin cünkü

Kizlar gunaydin benim adetim 3 gun gecikti ve 1 aydir acayip mide bulantim var gecen adetim 4 gun surmustu ve co azdi genelde cok oluyodu ve 7 gun suruyodu test yaptim gecen adetimden sonra negatif simdi bir ihtimal varmidir

kızlar merhaba ben yeni üye oldum ve 3 aydır sürekli bu sitede erken hamilelik belirtilerini okuyup kafayı yiyorum :) eşimle 3 aydır deniyoruz fakat hala bi gelişme yok. bu ayda yumurtlama günü ve öncesi günlerde birlikte olduk ve yumurtlama gününden bir yada iki gün sonra kasıklarımda inanılmaz bir ağrı başladı en fazla yarım dakika girip çıkıyor ve hergün ağrıyor sanki adet olacakmışım gibi ve göğüs uçlarım çok hassaslaştı sürekli yemek yeme isteği var başkada herhangi bir belirti yaşamıyorum adetime 6 gün kaldı olma hamile olma ihtimalim nedir beklemek inanın çok zor geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…