• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken hamilelik belirtileri

tusemyasmin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2017
478
1.234
63
38
Merhabalar arkadaşlar. Ben aranıza yeni katıldım. Yaklaşık 2 hafta önce tam yumurtlama günlerimde eşimle korunmadan ilişki yaşadık ve son bi kaç gündür baş dönmem kasık ağrılarım var. Adet tarihim 14 eylül. Çok erken olduğu için test yapmadım. Ama heyecandan yerimde duramıyorum. Sizce hamile olabilirmiyim. Şimdiden vereceğiniz cvplar için tşk ederim ☺️

Merhabalar arkadaşlar. Ben aranıza yeni katıldım. Yaklaşık 2 hafta önce tam yumurtlama günlerimde eşimle korunmadan ilişki yaşadık ve son bi kaç gündür baş dönmem kasık ağrılarım var. Adet tarihim 14 eylül. Çok erken olduğu için test yapmadım. Ama heyecandan yerimde duramıyorum. Sizce hamile olabilirmiyim. Şimdiden vereceğiniz cvplar için tşk ederim ☺️
canım merhaba yazını okudum şimdi hamilemisin peki ? bende meraklandım walla:KK15:

merhaba arkadaslar. bende araniza yeni katildim. 3 aydir deniyoruz ve nerdeyse bende uc aydir nette hamilelik belirtileri arastiriyorum :) yarin adet gunum ve yine herzamanki gibi bi haftadir adet sancilarim devam ediyor. tek farki asiri bel agrisi ve dun kasiklarima bicak gibi giren bikac sanci. boyle olup da hamile kalan var mi?

Back