benim de şuan adetime 8 gün var ama günler geçmiyor test yapmak için resmen.bu gün sadece belimde bir agrı var.gece uykudan uyandım resmen.ama üstü açık yattığım için de olmuş olabilir diye kendimi ümitlendirmek istemiyorum ama ne çare.resmen kendimi dinliyorum bi belirti verse diye. sabah ilk idrarım cok koyu renkti. gün içinde o kadar koyu olmuyor.ama hiç akıntım falan yok.adete 8 gün kala öğrenebilecek hiç bi test yok mu.bekledikçe stres artıyorİki haftadır deliler gibi internette hamile olup olmadığımı teyit ettirecek ipuçları aradım ama beni tam anlamıyla tatmin eden bilgilere ulaşamadım.
Bazı bilgilerin ise kişiselleşemeyeceğini ve istisnası olabileceğini gördüm.
Faydalı olabilir umuduyla benim gibi araştırma yapanları aydınlatmaya çalışacağım.
İki haftadır aklımda deli sorular vardı
1- adet bitiminden hemen sonraki gün hamile kalınır mı? Ki okuduğum forumlarda kalınma ihtimali yok denecek kadar az deniliyor
2- ilişkiden 3 gün sonra yerleşme kanaması olur mu? Olmazmış deniyor
3-adete 8 gün kala hamilelik testi yapılabilir mi
4-adete 2 gün kala hamilelik testi yapılabilir mi?
5-adet olmadan olası hamilelik belirtileri nelerdir?
6- evde yapılan limon, şeker, kabartma tozu testleri işe yarıyor mu
Vs. Vs.vs.vs.
Bugün tam 4 hafta yani 28 günlük hamile olduğumu anladım. Yaptığım idrar testi sonucunda. Adetime ise daha 2 gün var. Adet bitimi bekleyemedim yani:))
Aslında hikaye şöyle...
Adet bitiminden 1.ve 3. gün sonra eşimle korunmasız beraber olduk. Eşim yurtdışına çıktığından hamileliğimi öğrenene kadar başka beraberliğimiz olmadı.
Beraberlikten 3 gün sonra 1 damla kadar pembe kanama ve azar azar kahverengi kanama geldi. Ardından 3 gün boyunca nerdeyse adet oluyormuşum gibi beyaz kokusuz akıntı oldu ve geçti
Adetime 8 gün kala test yaptım ama negatif çıktı.
Adetime 4 gün kala ise kendimi gözlemlediğimde fark edilebilir şunları gördüm
Göğüslerimde beyaz minik sivilce gibi şeyler vardı bunlar daha önce de var mıydı açıkçası bilmiyorum
Adetimin yoğun olduğu günler kalça ve cinsel organımdaki kemiklerin acıdığını, bacaklarımın sızladığını hissederdim. Adetime 2- 3 gün kala aynen bu durumu yaşadım.
Karnımı mutfak tezgahına dayadığımda acıdığını hissediyordum
Adetime 4 gün kala sol kadığımda minik minik cimdiklenme hissediyordum
Sıcakta gezince midem acaip oluyordu. Bulanma değil de bulanma benzeri bi şey.
Yorgunluk... ama bu psikolojik de olabilir çünkü ben tatillerde normalde de tembelleşiyorum
Uykuya doyamama gibi bir durum da var ama dediğim gibi tatilden olabilir
Şekerli şeyleri pek yemek istemiyorum. Örneğin çikolatalı gofrete bayıldığım halde şu an canım pek yemek istemiyor
Belirttiğim günler dışında da akıntımda herhangi bi değişiklik yok.
Yalnız idrarım dikkatimi çekti. Çok su içmeme rağmen rengi koyu.
Şu an aklıma gelenler bunlar.
Yardımcı olmak adına aklınıza takılanlara vevap vermeye çalışırım
Allah bebek isteyenlere hayırlı evlatlar versin inşallah
Merhaba öncelikle çok teşekkür ederiz bilgiler için:) bende sizin gibi internet başında aramaktan helak oldum.konu açmayı bilmediğim için burdan yazmak zorunda kaldım.bana yardımcı olursanız çok sevinirim..ben 18 ağustosta regl oldum..hep 5 gün sürer ve hemen biter bitmez eşimle ilişkiye girdim.2 3 gün aralıklarla devam ettik..reglime 9 gün var sizce tutma olasılığı nedir ara ara midem bulanıyo ve sürekli şişlik var karnım davul gibi çok gazım oluyor bunlar bir belirti midir şimdiden teşekkür ederim :)İki haftadır deliler gibi internette hamile olup olmadığımı teyit ettirecek ipuçları aradım ama beni tam anlamıyla tatmin eden bilgilere ulaşamadım.
Bazı bilgilerin ise kişiselleşemeyeceğini ve istisnası olabileceğini gördüm.
Faydalı olabilir umuduyla benim gibi araştırma yapanları aydınlatmaya çalışacağım.
İki haftadır aklımda deli sorular vardı
1- adet bitiminden hemen sonraki gün hamile kalınır mı? Ki okuduğum forumlarda kalınma ihtimali yok denecek kadar az deniliyor
2- ilişkiden 3 gün sonra yerleşme kanaması olur mu? Olmazmış deniyor
3-adete 8 gün kala hamilelik testi yapılabilir mi
4-adete 2 gün kala hamilelik testi yapılabilir mi?
5-adet olmadan olası hamilelik belirtileri nelerdir?
6- evde yapılan limon, şeker, kabartma tozu testleri işe yarıyor mu
Vs. Vs.vs.vs.
Bugün tam 4 hafta yani 28 günlük hamile olduğumu anladım. Yaptığım idrar testi sonucunda. Adetime ise daha 2 gün var. Adet bitimi bekleyemedim yani:))
Aslında hikaye şöyle...
Adet bitiminden 1.ve 3. gün sonra eşimle korunmasız beraber olduk. Eşim yurtdışına çıktığından hamileliğimi öğrenene kadar başka beraberliğimiz olmadı.
Beraberlikten 3 gün sonra 1 damla kadar pembe kanama ve azar azar kahverengi kanama geldi. Ardından 3 gün boyunca nerdeyse adet oluyormuşum gibi beyaz kokusuz akıntı oldu ve geçti
Adetime 8 gün kala test yaptım ama negatif çıktı.
Adetime 4 gün kala ise kendimi gözlemlediğimde fark edilebilir şunları gördüm
Göğüslerimde beyaz minik sivilce gibi şeyler vardı bunlar daha önce de var mıydı açıkçası bilmiyorum
Adetimin yoğun olduğu günler kalça ve cinsel organımdaki kemiklerin acıdığını, bacaklarımın sızladığını hissederdim. Adetime 2- 3 gün kala aynen bu durumu yaşadım.
Karnımı mutfak tezgahına dayadığımda acıdığını hissediyordum
Adetime 4 gün kala sol kadığımda minik minik cimdiklenme hissediyordum
Sıcakta gezince midem acaip oluyordu. Bulanma değil de bulanma benzeri bi şey.
Yorgunluk... ama bu psikolojik de olabilir çünkü ben tatillerde normalde de tembelleşiyorum
Uykuya doyamama gibi bir durum da var ama dediğim gibi tatilden olabilir
Şekerli şeyleri pek yemek istemiyorum. Örneğin çikolatalı gofrete bayıldığım halde şu an canım pek yemek istemiyor
Belirttiğim günler dışında da akıntımda herhangi bi değişiklik yok.
Yalnız idrarım dikkatimi çekti. Çok su içmeme rağmen rengi koyu.
Şu an aklıma gelenler bunlar.
Yardımcı olmak adına aklınıza takılanlara vevap vermeye çalışırım
Allah bebek isteyenlere hayırlı evlatlar versin inşallah
Bu arada hiç ilaç veya bitkisel bişeyler denedin miKızlar merhaba dün hamile olduğumu öğrendim ve size belirtilerimi yazacagım.oncelikle sunu soyleyeyim 12aydır bebek istiyorduk ama bu ay korunmaya baslamıştık diş tedavim için. Bu medenle bebek beklentim kesinlikle yoktu aklımın ucundan dahı geçmiyordu. Bunu soylememın sebebı bazı arkadaslar psikolojik olduğunu soyleyecek bu belirtilerin ama ben beklemiyordum ve düşünmüyordum.
1. Son bir haftadır yediğim yemeğin üzernden 1saat gecmeden karnım gruldamaya baslıyo
2.daha önce hiç olmadığı şekilde vücüdum hep sıcak yüzüm kızarıyor ter atıyorum
3. 3-4gündür kasıklarımda ınce ınce sızlama ama adrt agrısı gbi değil vede ayaga kalktıgımda bı anda kasığıma acı saplanıyor
4.benım için en belirgini basımın arkasında hafif ağrı ve hep uyuma isteği( dün akşam yemek yemeği çok seven ben yemeği yarıda bırakıp koşa koşa koltuğa yattım mesela)
5. Göğüslerimde benım abartılı bı acı yok normal adetten once olduğu gıbı
Bu kadar kızlar umarım işinize yarar bilgilerdir ama yınede tbı farklılıklar olur hepimizde. Ve hep diyorlardıda inanmıyordum çok düşününce olmuyor arkadaslar ben 12 ay agladm durdum niye olmuyor dıye ama nasip olmadı ve her sekılde denemiştim gün aşırı her gün fln. Bu ay işlerimiz nedenıyle sadece bir kez ilişki oldu ve bı kazadır kı bir damlacık bırsey kactı sadece ben hemen kalktm temızlendim ve dün gece şok bş şekşlde hamileliğimi ögrendim. Allah ı ma çok şükür. Tevekkül edin arkadaşlar . Allah isteyen herkese bu duyguyu tattırır insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?