Erken hamilelik belirtileri ve adet e 2 gün kala test

Hanımlar merhaba. Şubatta ilk gebeliğimi öğrendim ve nisanda bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım. Son regl tarihim 26 haziran ve 32 33 günde bir oluyorum. Bu ay ilk korunmasız ilişkimiz 13 temmuzda oldu ve kullandığım uygulama yumurtlama günü olarak o günü gösteriyor. O günden beri aşırı derecede akıntım var son 1 haftadırda her gün adet olcakmışım gibi sancı çekiyorum ama adet olmuyorum. Uygulamaya göre adet günüme 1. 2 gün kaldı ama daha önce hiç adetime 8 10 gün kala sancı çekmezdim. Çoğu zaman yorulduğumda vs sol kasığımda batmalar rahmimde ağrılar hissediyorum. Şuan hatta sağ kasığımdan bacağıma vuran bir ağrı var adet sancısını andırıyor. Bugün test alıp yaptım ama negatifti. Acaba henüz erken olabilirmi yada geç döllenme vs. Ne bileyçm ilk kez bu şekilde bir durumla karşılaşıyorum. Normalde adet olacağım gün ağrırdı ve peşine kanamam başlardı. Bu durumu yaşayan arkadaşlar varsa öneri veya yaşadığınız tecrübeleri öğrenmek isterim. Şimdiden teşekkürler.

Ben adetime 8 gün kala test yaptım negatifti, arada beraberlik olmadı, 3 gün kala tekrar yaptım pozitif çıktı

Sanki benim belirtileri yazmışsıniz herşeye bahane buldum bel ağrım ağır market alışverişi kaldırmaktan dedim bıçak saplanıyor gibi ve anlık bol su icmeme rağmen idrarim koyu ve kokuyor meme uclarim bembeyaz goguslerim minicikti şuan dik ve dolgun ama acı yok uyuyorum akşam 9 da mevsimsel sıcağa bağladım aşırı istahim açıldı onu da pisbogazligima saydım çok merak ediyorum sonuç ne olacak

İyi akşamlar 4 yıllık evliyiz. Bu yıl bebiş istiyoruz Allah nasip ederse inşallah. 30 mayıs ilk korunmasız ilişkimizi yaşadık haziranda korunmadık fakat gebe kalmadım 3 temmuzda adet olmam gerekirken 6 temmuzda oldum. Adetim 3 gün gecikti. Temmuz ayında çalışmalara devama ettik Normalde 30-31 günde regl oluyorum korunmayı bıraktığımız ay 34. Gün geldi. Gebelik testimi ne zaman yapmalıyım? Sol kasığımda pıt pıtlar oluyor gibi. Göğüs uçlarımın rengi açılmış. Göğüsüm özellikle yanlardan sızlıyor.Sırtım kuluç dediğimiz yer belim kolum bacaklarım ağrıyor. Bi de bir iki hafta kadar önce bembeyaz bir akıntı geldi. Uzun yazdım ama çok heyecanlıyım. Prezervatif ile eşim korundu. Haziranda bıraktık korunmayı. Gebelik testimi ne zaman yapmalıyım. 30-31 günde olduğum zamana göre mi yoksa geçen ay ilk kez 34. Gün geldi 34. Gün geçince mi?

Canim yazali 1 sene olmus ama bu belrtiler bendede var en cok dedigin gibi adetime 4 gun kala minik igne batar gibimi desem cimciklememi desem öyle bi sanci girdi ara ara oldu.Dedigin gibi gogus ucumde beyaz sivilce gibi bsey ve benimde idrarimin rengi koyu. Kasigimda agriyor Belim ve sirtimda cok agriyor. Adetime gun kala kan tahlili verdim ama sonucum 0.5 Şu an adetime 2 gun var beklemedeyim... Yarin sabah idrar testi yapmayi dusunuyorum

Merhaba Allah kucağına almayı nasip etsin tebrik ederim. Belirtiler aynı. Bat 10 şubat. Yarın sabah erken gebelik testi yapsam cıkar mı sence hissediyorum bebiş var yumurtlamadan beri ağrı var şişkinlik var göğüslerimde aynı dediğin gibi kabarcıklar var yorgan değse bile acıyor

Merhaba benimde bat 13 Şubat test yaptınız mı acaba merak ettim

Çok sevindim adına Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. İdrar testini ne zaman yaptın peki kaç gün vardı pozitif gördüğünde
Sagol canım Allah isteyen herkese versin inşallah adete 4 gün kala erken gebelik testi yaptım çıktı. Ertesi gün normal kaset yaptım o da cıktı. Adete 2 gün kala dalan verdim 93,6 cıktı

Sagol canım Allah isteyen herkese versin inşallah adete 4 gün kala erken gebelik testi yaptım çıktı. Ertesi gün normal kaset yaptım o da cıktı. Adete 2 gün kala dalan verdim 93,6 cıktı
Merhaba erken gebelik testindeki çizginiz net mi çıktı benim ki çok silik dikkatlice bakmanız gerekiyor da merak ettim bende cevaplarsanız sevinirim

Merhaba erken gebelik testindeki çizginiz net mi çıktı benim ki çok silik dikkatlice bakmanız gerekiyor da merak ettim bende cevaplarsanız sevinirim
Benim öyle cok dikkatli bakmaya gerek yoktu aslında. Baktığın gibi görürsün ama silikti tsbi erken yaptım cünkü bak birinci resim adete 4 gün kala ilk idrarla sabah yaptığım erken gebelik testi. İkinci resim normal kaset test ilk idrar degil ögleden sonra yaotıgım test

Eklentiler

• IMG-20210206-WA0005.jpeg
    70,9 KB · Görüntüleme: 375
  • IMG_20210207_151143_865.jpg
    87,7 KB · Görüntüleme: 400
Benim baya silik sanırım olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…