Erken hamilelik belirtileri ve adet e 2 gün kala test

Aylin3333

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2017
1.297
1.261
133
İki haftadır deliler gibi internette hamile olup olmadığımı teyit ettirecek ipuçları aradım ama beni tam anlamıyla tatmin eden bilgilere ulaşamadım.
Bazı bilgilerin ise kişiselleşemeyeceğini ve istisnası olabileceğini gördüm.
Faydalı olabilir umuduyla benim gibi araştırma yapanları aydınlatmaya çalışacağım.
İki haftadır aklımda deli sorular vardı
1- adet bitiminden hemen sonraki gün hamile kalınır mı? Ki okuduğum forumlarda kalınma ihtimali yok denecek kadar az deniliyor
2- ilişkiden 3 gün sonra yerleşme kanaması olur mu? Olmazmış deniyor
3-adete 8 gün kala hamilelik testi yapılabilir mi
4-adete 2 gün kala hamilelik testi yapılabilir mi?
5-adet olmadan olası hamilelik belirtileri nelerdir?
6- evde yapılan limon, şeker, kabartma tozu testleri işe yarıyor mu
Vs. Vs.vs.vs.
Bugün tam 4 hafta yani 28 günlük hamile olduğumu anladım. Yaptığım idrar testi sonucunda. Adetime ise daha 2 gün var. Adet bitimi bekleyemedim yani:))
Aslında hikaye şöyle...
Adet bitiminden 1.ve 3. gün sonra eşimle korunmasız beraber olduk. Eşim yurtdışına çıktığından hamileliğimi öğrenene kadar başka beraberliğimiz olmadı.
Beraberlikten 3 gün sonra 1 damla kadar pembe kanama ve azar azar kahverengi kanama geldi. Ardından 3 gün boyunca nerdeyse adet oluyormuşum gibi beyaz kokusuz akıntı oldu ve geçti
Adetime 8 gün kala test yaptım ama negatif çıktı.
Adetime 4 gün kala ise kendimi gözlemlediğimde fark edilebilir şunları gördüm
Göğüslerimde beyaz minik sivilce gibi şeyler vardı bunlar daha önce de var mıydı açıkçası bilmiyorum
Adetimin yoğun olduğu günler kalça ve cinsel organımdaki kemiklerin acıdığını, bacaklarımın sızladığını hissederdim. Adetime 2- 3 gün kala aynen bu durumu yaşadım.
Karnımı mutfak tezgahına dayadığımda acıdığını hissediyordum
Adetime 4 gün kala sol kadığımda minik minik cimdiklenme hissediyordum
Sıcakta gezince midem acaip oluyordu. Bulanma değil de bulanma benzeri bi şey.
Yorgunluk... ama bu psikolojik de olabilir çünkü ben tatillerde normalde de tembelleşiyorum
Uykuya doyamama gibi bir durum da var ama dediğim gibi tatilden olabilir
Şekerli şeyleri pek yemek istemiyorum. Örneğin çikolatalı gofrete bayıldığım halde şu an canım pek yemek istemiyor
Belirttiğim günler dışında da akıntımda herhangi bi değişiklik yok.
Yalnız idrarım dikkatimi çekti. Çok su içmeme rağmen rengi koyu.
Eğilip kalkarken belim ağrıyodu, uyurken camın açık olmasına bağlamıştım ama hamileliktenmiş
Şu an aklıma gelenler bunlar.
Yardımcı olmak adına aklınıza takılanlara vevap vermeye çalışırım
Allah bebek isteyenlere hayırlı evlatlar versin inşallah

Merhaba,

Öncelikle tebrik ederim, Allah sağlıkla doğurmanızı nasip etsin. :)

Yalnız yazdıklarınız beni biraz korkuttu :) Biz şu an çocuk düşünmüyoruz ama adetimin bittiği gün biz de eşimle korunmasuz beraber olduk. Adetim şu an 4 gün gecikti ama normalde de ufak sapmalar olduğu için ciddiye almıyorum.

Kasık batmaları, şişkinlik, vücutta ağrı, göğüs uçlarında hassasiyet, uykusuzluk aynen bende de var. Ama çoğu adet dönemlerimden önce de oluyordu zaten. Tek fark bir hafta önce beyaz yoğun yapışkan akıntım oldu 2 gün falan. Şu an sarıya döndü. O nedenle hamile olduğumu düşünmüyorum. Ancak yine de korkmadım değil

Bakalım bir hafta daha geçsin test yaparım olmadı.

Merhaba hayırlı olsun bebeğin canım .bende bu konuda şüpheliyim 3 çocuğum var bebek düşünmüyorum .korunma iğnesi 6 aydan fazla kanama yaptı 2.ci bebeği yapıp düzene girmek istedim sonra hap zehirledi spral 6 ay doğum sancısı yaptı ipi kaçmış doğum gibi ağrılı işlem gördüm çıkarken .eşim korunuyordu. Prezarvstifle ve 4.bir bebek istemiyor bu ay hapa başlamak istedim iki kere kullandım adetin bitti ve hapa güvenip temizlenir temizlenmez korumasız ilişki oldu .sonra korktum bebek olur kaygisiyla eşim yeniden korunmaya başladı .hap midemi acitti bıraktım ve guvenemedim. Şimdi de içime kurt düştü .stresten uyuyamiyorum kaç gündür .bünyem hamilelige musait yabancı şey kabul etmiyor .eşim bağlatalim diyor psikolojim hazır değil .cuma gecesi oldu .3 gün oldu yani şimdi de hamile olabilme ihtimali yedi beni .

Son düzenleme:
İnternette deli gibi kendime hakim olamadan çok araştırma yaptım .neticede bu şekil az olmayacak derecede tek ilişki adet bitimi hamile kalan da gördüm .gece olunca vesvese başlıyor sabaha kadar uyumuyorum hesap yapıyorum yorum arıyorum .

İnşallah hamile kalmamışsınızdır. Zaten bu çok ender bi durummuş. Korunma yöntemlerine gelince bi dönem spiral kullanmıştım nerdeyse sürekli adetli gibi dolaşıyordum; çünkü sürekli leke leke kanama oluyordu, baktım olmadı çıkartttım. Sonra üç aylık korunma iğnelerinden yaptırdım. Aman allahım yaptırmaz olaydım. Hap resmen delirtti beni. Abartmıyorum delirtti derken. Kendimi tanıyamaz hale geldim, ağlama, öfkelenme nöbetleri, ve sürekli intihar düşüncesi oluşmuştu. Daha sonradan bi kaç arkadaşla konuşunca onlarda da yaklaşık aynı şeyler olup bıraktıklarını söylediler. Sağlık açısından en iyisi prezervatif. Ha bağlatmak da operasyon cesaret edip onu yaptırmak en son tercih olmalı bence

Keşke ertesi gün " ertesi gün hapı" kullansaydınız. Hayırlısı deyip dua edin inş. Şunu sorayım sık sık mı adet oluyorsunuz.

Ben son bir yıldır 16 günde bir oluyorum görümceme yakındım. Uf çok sık oluyorum dedim. Biliyormusun sen hemen hamile kalırsın hormonların çok hızlı çalışıyor dedi. Tecrübe işte biliyor

Bünyem hassas hamieliklerim ağır geçer serum yiye yiye sürekli çıkarırım koku hassasiyeti .3.hamileliğimde erken doğum tehlikem oldu tedavi gördüm çocuklarında hiç uyumaz uyutmazdi. Gaz vs ve son çocuğum da hep hastanelerde gezdik tedavi gördü enfeksiyonlu doğdu .çok şükür şimdi kocaman oldular Rabbim herkese benim evlatlarım gibi evlat nasibetsin hem başarılı hem ahlaklilar erken anne olunca boyunu da geçmeye basladilar

Normalde adetten sonraki bi haftayı insanlar doğum kontrol yöntemi olarak kullanıyorlar. Bence canınızı sıkmayın. Hamile kalmamışsınızdır. Buzaten ender bi durum benimkisi

28 yada 26 gün adetle beraber yani 8 gün yada 7 gün adet 20 -21 gün temiz günüm

Kalmamışsınızdır inş. :) benimki gibi sık da değil.
İlk bebeğim in kalbi durdu aldılar
3 tane de meleğim var
Zaten eşim de korunsa bazı aylar vesveseden test yapıyordum .bu hap işi yeni olduğu için etki etmemişse diye içime kurt düştü .bide forumları okudukça insan herseyi hamilelige yoruyor .:) ertesi gün hapı o an aklımda bişey yoktu . O yüzden rahattim. Okudukça arastirdikca acabalar başladı ben de :). Paranoyak oldum galiba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…