İki haftadır deliler gibi internette hamile olup olmadığımı teyit ettirecek ipuçları aradım ama beni tam anlamıyla tatmin eden bilgilere ulaşamadım.
Bazı bilgilerin ise kişiselleşemeyeceğini ve istisnası olabileceğini gördüm.
Faydalı olabilir umuduyla benim gibi araştırma yapanları aydınlatmaya çalışacağım.
İki haftadır aklımda deli sorular vardı
1- adet bitiminden hemen sonraki gün hamile kalınır mı? Ki okuduğum forumlarda kalınma ihtimali yok denecek kadar az deniliyor
2- ilişkiden 3 gün sonra yerleşme kanaması olur mu? Olmazmış deniyor
3-adete 8 gün kala hamilelik testi yapılabilir mi
4-adete 2 gün kala hamilelik testi yapılabilir mi?
5-adet olmadan olası hamilelik belirtileri nelerdir?
6- evde yapılan limon, şeker, kabartma tozu testleri işe yarıyor mu
Vs. Vs.vs.vs.
Bugün tam 4 hafta yani 28 günlük hamile olduğumu anladım. Yaptığım idrar testi sonucunda. Adetime ise daha 2 gün var. Adet bitimi bekleyemedim yani:))
Aslında hikaye şöyle...
Adet bitiminden 1.ve 3. gün sonra eşimle korunmasız beraber olduk. Eşim yurtdışına çıktığından hamileliğimi öğrenene kadar başka beraberliğimiz olmadı.
Beraberlikten 3 gün sonra 1 damla kadar pembe kanama ve azar azar kahverengi kanama geldi. Ardından 3 gün boyunca nerdeyse adet oluyormuşum gibi beyaz kokusuz akıntı oldu ve geçti
Adetime 8 gün kala test yaptım ama negatif çıktı.
Adetime 4 gün kala ise kendimi gözlemlediğimde fark edilebilir şunları gördüm
Göğüslerimde beyaz minik sivilce gibi şeyler vardı bunlar daha önce de var mıydı açıkçası bilmiyorum
Adetimin yoğun olduğu günler kalça ve cinsel organımdaki kemiklerin acıdığını, bacaklarımın sızladığını hissederdim. Adetime 2- 3 gün kala aynen bu durumu yaşadım.
Karnımı mutfak tezgahına dayadığımda acıdığını hissediyordum
Adetime 4 gün kala sol kadığımda minik minik cimdiklenme hissediyordum
Sıcakta gezince midem acaip oluyordu. Bulanma değil de bulanma benzeri bi şey.
Yorgunluk... ama bu psikolojik de olabilir çünkü ben tatillerde normalde de tembelleşiyorum
Uykuya doyamama gibi bir durum da var ama dediğim gibi tatilden olabilir
Şekerli şeyleri pek yemek istemiyorum. Örneğin çikolatalı gofrete bayıldığım halde şu an canım pek yemek istemiyor
Belirttiğim günler dışında da akıntımda herhangi bi değişiklik yok.
Yalnız idrarım dikkatimi çekti. Çok su içmeme rağmen rengi koyu.
Eğilip kalkarken belim ağrıyodu, uyurken camın açık olmasına bağlamıştım ama hamileliktenmiş
Şu an aklıma gelenler bunlar.
Yardımcı olmak adına aklınıza takılanlara vevap vermeye çalışırım
Allah bebek isteyenlere hayırlı evlatlar versin inşallah
Bazı bilgilerin ise kişiselleşemeyeceğini ve istisnası olabileceğini gördüm.
Faydalı olabilir umuduyla benim gibi araştırma yapanları aydınlatmaya çalışacağım.
İki haftadır aklımda deli sorular vardı
1- adet bitiminden hemen sonraki gün hamile kalınır mı? Ki okuduğum forumlarda kalınma ihtimali yok denecek kadar az deniliyor
2- ilişkiden 3 gün sonra yerleşme kanaması olur mu? Olmazmış deniyor
3-adete 8 gün kala hamilelik testi yapılabilir mi
4-adete 2 gün kala hamilelik testi yapılabilir mi?
5-adet olmadan olası hamilelik belirtileri nelerdir?
6- evde yapılan limon, şeker, kabartma tozu testleri işe yarıyor mu
Vs. Vs.vs.vs.
Bugün tam 4 hafta yani 28 günlük hamile olduğumu anladım. Yaptığım idrar testi sonucunda. Adetime ise daha 2 gün var. Adet bitimi bekleyemedim yani:))
Aslında hikaye şöyle...
Adet bitiminden 1.ve 3. gün sonra eşimle korunmasız beraber olduk. Eşim yurtdışına çıktığından hamileliğimi öğrenene kadar başka beraberliğimiz olmadı.
Beraberlikten 3 gün sonra 1 damla kadar pembe kanama ve azar azar kahverengi kanama geldi. Ardından 3 gün boyunca nerdeyse adet oluyormuşum gibi beyaz kokusuz akıntı oldu ve geçti
Adetime 8 gün kala test yaptım ama negatif çıktı.
Adetime 4 gün kala ise kendimi gözlemlediğimde fark edilebilir şunları gördüm
Göğüslerimde beyaz minik sivilce gibi şeyler vardı bunlar daha önce de var mıydı açıkçası bilmiyorum
Adetimin yoğun olduğu günler kalça ve cinsel organımdaki kemiklerin acıdığını, bacaklarımın sızladığını hissederdim. Adetime 2- 3 gün kala aynen bu durumu yaşadım.
Karnımı mutfak tezgahına dayadığımda acıdığını hissediyordum
Adetime 4 gün kala sol kadığımda minik minik cimdiklenme hissediyordum
Sıcakta gezince midem acaip oluyordu. Bulanma değil de bulanma benzeri bi şey.
Yorgunluk... ama bu psikolojik de olabilir çünkü ben tatillerde normalde de tembelleşiyorum
Uykuya doyamama gibi bir durum da var ama dediğim gibi tatilden olabilir
Şekerli şeyleri pek yemek istemiyorum. Örneğin çikolatalı gofrete bayıldığım halde şu an canım pek yemek istemiyor
Belirttiğim günler dışında da akıntımda herhangi bi değişiklik yok.
Yalnız idrarım dikkatimi çekti. Çok su içmeme rağmen rengi koyu.
Eğilip kalkarken belim ağrıyodu, uyurken camın açık olmasına bağlamıştım ama hamileliktenmiş
Şu an aklıma gelenler bunlar.
Yardımcı olmak adına aklınıza takılanlara vevap vermeye çalışırım
Allah bebek isteyenlere hayırlı evlatlar versin inşallah